Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remigiusz Sołtys

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, Katowice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 2x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 5869
Data utworzenia profilu: 2010-11-29 09:35:20
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-29 09:35:20 

Opinie o Remigiusz Sołtys

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat od rozwodów godny polecenia! Pogonił mojego Ex! Super!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2019-01-07 19:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat rozwodowy. Gdyby nie mecenas Sołtys nie wiem co byłoby ze mną. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2018-12-02 11:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas godny polecenia.Od początku do końca walczy o klienta.Bardzo dobrze przygotowany ,słucha i niszczy stronę przeciwną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jar dnia: 2018-08-13 11:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadzi moją sprawę od roku. Tylko dzięki Niemu zawdzięczam to, że sprawa przybrała pozytywny obrót. Dzięki jego inteligencji, analitycznemu myśleniu oraz pracowitości, udało się znaleźć rozwiązanie. Byłam bardzo zaskoczona, jak na sali sądowej potrafi wykorzystać wypowiedzi drugiej strony oraz dzięki uwadze i doświadczeniu zaakcentować rzeczy, tak istotne dla sprawy, na które sama bym nie zwróciła uwagi. Bardzo polecam każdemu kto ceni sobie skuteczność!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-03-11 21:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana mecenasa Remigiusza Soltysa trafilam przypadkowo I nie zaluje. Bardzo dobry adwokat rzetelny I uczciwy, szczery mowi co konkretnie mozemy uzyskac a nie obiecuje czegos co nie jest mozliwe jak to robia inni adwokaci. Ma kontakt z klientem na biezaco. Nie wyobrazam sobie innego adwokata I oby Wiecej takich jak Adwokatow jak pan Remigiusz Soltys bylo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-04-14 11:54:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Wytrwale i skutecznie walczył w sporze z moim byłym pracodawcą. Nie wiem jak w innych sprawach, ale w prawie pracy jest bardzo biegły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz S. dnia: 2015-03-21 12:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Papuga puscil moją w skarpetach .A wlasciwie w ponczochach jak na babe przystało . Lol :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.Sz. dnia: 2014-10-13 21:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, Pan Mecenas wie jak poprowadzić sprawę aby był klient zadowolony, zawsze przygotowany i co ważne w stałym kontakcie z klientem .GODNY POLECENIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2014-05-13 13:23:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponad rok temu- widząc sytuację rynkową i przewidując kłopoty, jakie mogą mnie spotkać, chcąc uprzedzić fakty poszłam do pana Remigiusza po poradę prawną dot. prawa gospodarczego i spadkowego. Kiedy objaśniłam sytuację uspokoił wszystkie moje obawy mówiąc "nic nie musi pani robić, nie da się zabezpieczyć w żaden sposób, a zresztę nikt nie może Pani nic zrobić". Minęło 12 miesięcy i zaczęły się problemy. Poszłam do innego prawnika i usłyszałam "dlaczego przychodzi tak późno??? Na pewne rzeczy jest teraz ostatni moment!! Pewne kroki należało przedsięwziąć min. pół roku temu". Poszłam do kolejnych dwóch. Powiedzieli to samo. Zrobiłam co mi podpowiedzieli (byli jednomyślni) i czekam na rozwój sytuacji. Być może stracę wszystko - cały dorobek mojego życia. Mam nadzieję, że tak się nie stanie, ale nie życzę nikomu takiego stresu. Dlatego ostrzegam : Według mnie "PAN MECENAS SOŁTYS" nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę z litości ( muszę ją wstawić , by opinia się ukazała). Nie mam czasu ani pieniędzy, by w jakiś sposób próbować się z nim dochodzić i udowodnić mu jego ignorancję!!! Najgorszy z prawników z jakim miałam do czynienia!! 2012-01-20
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 21:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, POLECAM, POLECAM!!! Zgadzam się z opiniami przedmówców, bardzo uprzejmy i życzliwy człowiek i doskonały fachowiec. Bardzo angażuje się osobiście w sprawy, które prowadzi. Szybko i skutecznie na moją korzyść przeprowadził mi sprawę rozwodową i o alimenty. Poleciłam go mojemu znajomemu do prowadzenia sprawy karnej, który również był zadowolony z bardzo pozytywnego zakończenia sprawy - oby jak najwięcej było takich adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-03-15 23:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę działalność gospodarczą. Miałam poważny problem.Jestem bardzo zadowolona z reprezentowania mnie przed Urzędami w dochodzeniu prawdy.Dał sobie radę ze wszystkimi, a ja byłam dumna i spokojna że mam takiego adwokata. Doskonały fachowiec, zawsze przygotowany, miły i kultutalny. SZCZERZE POLECAM. SPRAWDZIŁ SIĘ!!! Dziękuję i pozdrawiam Pana serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2012-07-15 17:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i pracowity adwokat. Niestety nie tani ale coś za coś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2011-03-18 00:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kulturalny, życzliwy człowiek. Bardzo mi pomógł w wyjściu z problemów karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jowicz dnia: 2010-11-29 09:36:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją