Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MASTER K Ogrodzenia

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi Ślusarz 
Adres: Dolnośląskie, 54-610 Wrocław Roślinna 17
Telefon: (71) 374 20 00 Fax: (71) 374 20 00
Adres e-mail: biuro(małpa)ogrodzenia-wroclaw.pl
Strona internetowa: www.ogrodzenia-wroclaw.pl
Opis działalności: Ogromny wybór ogrodzeń: kute, spawane, drewniane, siatkowe, panelowe, metalowo-drewniane, przemysłowe. Ogrodzenia są estetyczne, w rozsądnych cenach i na wymiar. Słowa kluczowe: ogrodzenia, ogrodzenie, panele, siatka ogrodzeniowa, bramy, furtki, przęsła, ogrodzenia na wymiar, balustrady, kraty

Ocena: 96% pozytywna 32x 1x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 32x 1x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 33x 1x
Ceny usług: 96% niskie 29x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 7446
Data utworzenia profilu: 2010-04-24 15:51:35
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-18 12:40:16 

Opinie o MASTER K Ogrodzenia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, sprawnie, dokładnie, estetycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Z dnia: 2017-01-22 16:55:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma warta polecenia. Wszystko solidnie i estetycznie. Mają bardzo dopracowane ogrodzenia. Mogę śmiało polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.Z. dnia: 2016-10-26 19:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko odbyło się sprawnie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Mogę spokojnie ich polecić. Doradztwo mają bardzo dobre, wykonanie fajne, ekipa kulturalna i zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MJ dnia: 2015-01-25 17:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie robili ogrodzenie z tej serii MD czyli połączenie metalu z drewnem. Chyba tylko oni mają takie rozwiązania - ogrodzenie wygląda powalająco :D Ja chciałem coś z metalu, a żona koniecznie drewno. Trzeba było dojśc do kompromisu i wybraliśmy metalowo-drewniane. Ceny mają do przełknięcia, a jakość malina. Namiar dostałem od znajomego. Pozdrawiam MASTER K Ogrodzenia :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PW- Wrocław dnia: 2014-03-05 17:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że jestem miło zaskoczony prefesjonalizmem tej firmy. W obecnych czasach to niestety rzadkość. Bardzo fachowe doradztwo, wysokiej jakości ogrodzenie i bardzo miła obsługa. Nie było żadnych problemów, wszystko jak trzeba. Polecam innym klientom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Z. dnia: 2012-11-02 20:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę naprawde moge polecić. Nie mam zadnych uwag, wszystko Ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-06-06 19:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie balustrady na taras, 2 balkony i 2 okienne i muszę powiedzieć, że bardzo ładnie wszystko wyszło pasuje idealnie i świetnie wygląda. Jestem bardzo zadowolona, dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: joasia dnia: 2012-01-09 08:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Terminowość, fachowość i ceny są umiarkowane. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2011-12-31 13:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też mogę polecić tę firmę. Bardzo jestem zadowolona i to pod każdym względem. Fachowo podeszli do tematu, policzyli mi przyzwoicie, bardzo dobrze wyprodukowali i zamontowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Z. dnia: 2011-08-03 20:12:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panie jaroslawie z obornik prosze o blizsze szczegoly telefon i adres
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-16 07:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do opinii poniżej - tak to jest jak ktoś na siłę oszczędza i nia zamawia ogrodzenia z ocynkiem (np. ogniowym). Na pewno ogrodzenie nie zardzewiało, tylko jakieś tam kropki rude ma, ale ma prawo mieć. Ja zamówiłem u nich 4 lata temu ogrodzenie ocynkowane ogniowo i malowane i jest super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław z Obornik Śl. dnia: 2011-07-13 09:50:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane ogrodzenie rdzewieje, a miało być cynkowane proszkowo i malowane proszkowo. Ogrodzenie wykonano dwa lata temu. Chcesz zobaczyć - przyjedź. Proszę o kontakt osoby, które również są niezadowolone z wykonanej usługi. Tel. kontaktowy: 601 581 478 e-mail: info@bartak.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-12 08:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają bardzo duży wybór gotowych wzorów i co najwazniejsze produkują wszystko na wymiar. Rzeczywiście jakość spawów jest świetna, wszystko poszlifowane, dopieszczone. Ceny mają średnie i może można gdzieś kupić taniej, ale jeśli chcecie mieć ogrodzenie solidne i na lata, to ja bym z czystym sumieniem ich polecił. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2011-03-27 15:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo fachowa. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Chrząstawa dnia: 2010-11-10 13:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ładne wykonanie i dokładne. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2010-10-22 18:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj skończyli u mnie montaż. Nie dość że szybko (przed terminem), to jeszcze bardzo ładnie. Polecam wszystkim, naprawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TT dnia: 2010-09-26 17:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firme z czystym sumieniem :-))) Jestem bardzo zadowolony :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zen dnia: 2010-09-01 14:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jak najbardziej OK. Mają przyzwoite terminy, ceny OK i ogrodzenia jakościowo bardzo dobre
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Trelik dnia: 2010-08-27 18:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mi się bardzo podoba, bo: niedrogo, duży wybór, montażyści szybcy, żadnych problemów, estetyczne ogrodzenia i co tu więcej chcieć???
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaga wrocek dnia: 2010-08-14 13:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oceniam bardzo pozytywnie i POLECAM. Ceny niewygórowane i bardzo ladnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-08 20:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w terminie, ładnie i porządnie. :-))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oleśnica dnia: 2010-07-29 10:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie, terminowi i ceny mają przyzwoite. Ogrodzeń duzy wybór i zawsze coś dobrego doradzą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2010-07-28 15:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny mają ok, jakość bardzo dobra i ogolnie jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janusz90 dnia: 2010-07-28 09:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko jak najbardziej ok. polecam :)))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tusia dnia: 2010-07-15 18:38:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma warta polecenia. Wyroby bardzo dobrej jakości. Zrobią dowolny wzór ogrodzenia! fachowcy całą gębą! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Troll dnia: 2010-07-01 17:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj ta firma skończyła montować u mnie ogrodzenie i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem :-) Szybko, sprawnie i bardzo ładnie. GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2010-06-16 18:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jest naprawde ok. Ogrodzenia ładne i jakośc super. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2010-06-16 17:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Piękne ogrodzenia, ceny umiarkowane, bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Zdunek dnia: 2010-06-10 15:21:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie ogrodzenia bardzo ładne i ceny też przyzwoite. Wybór wzorów mają bardzo duży. Obsługa extra :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz W dnia: 2010-06-04 12:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z osobą piszącą negatywnie. Sama osobiście skorzystałam z usług Master K 2 lata temu. Do tej pory nie zauważyłam żadnej rdzy ani nierówności. To był najlepszy wybór
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pani M. dnia: 2010-05-28 22:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER FIRMA !!! Wreszcie mam to co chciałem. Nietypowe wymiary przęseł to nie był problem. Wzór sam wymyśliłem, to też nie był problem. Wszyscy sąsiedzi mi teraz zazdroszczą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek Smolec dnia: 2010-05-28 22:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Precyzyjne wykonanie. Automatyka działa bez zarzutu. Nie mam się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2010-05-28 22:05:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, solidnie i tanio. Miła i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom dnia: 2010-05-28 22:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Szczerze polecam!!! Terminowi, żadnych problemów, jakość super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-05-28 18:09:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją