Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Szkiełko" Usługowy Zakład Szklarski

Zawód: szkło budowlane - produkcja, sprzedaż Szklarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-424 Koszalin Młyńska 76
Telefon: 094 3450 432 Fax: 094 3450 380
Adres e-mail: biuro.szkielko(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.szkielko.com.pl
NIP:
499-014-52-82
Opis działalności: Usługi szklarskie, szkło, lustra, półki, szlifowanie, krawędziowanie, lusterka samochodowe, otwory,piaskowanie wzorów, witraże, gięcie szkła, fusing, fazowaniw, oprawa.... Słowa kluczowe: szkło, usługi, Koszalin, półki, lustra, oprawa, witraż, fusing, gięcie szkła, otwory, fazowanie lustra, szlif, ramy, antyramy, aluramy, uchwyty, fartuchy szklane, piaskownie, lusterka samochodowe,szkło bezpieczne, szkło na balustrady, szkło nietypowe

Ocena: 90% pozytywna 9x 1x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3137
Data utworzenia profilu: 20.05.2010 14:57:43
Data ostatniej aktualizacji: 15.11.2010 22:10:32 

Opinie o "Szkiełko" Usługowy Zakład Szklarski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż wykonany od niechcenia, być może przez syna właściciela, efekt nie powala. Dziwne zachowanie montera, chyba pod wpływem nie wiem czego , wolałam nie pytać. Na każde pytanie dotyczące moich uwag, odpowiedź teka sama, mam nierówne meble. I ten ciągle tropiący wzroczek montera, chyba syna właściciela. Ostatnia ich usługa u mnie,ogólnie nieporozumienie. Nie mieli połowy narzędzi, jak sami stwierdzili .
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 13.04.2019 16:23:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długi okres realizacji. Do tego nie takie szkło jakie było zamawiane. Błędny montaż.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2016 08:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma, z czystym sumieniem p o l e c a m !!!!! Szkło na ścianie przy wannie z grafiką ekstra, lustro z montażem zamontowane błyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 09.09.2015 14:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio robiłem w Szkiełku szkło laminowane w ławę, efekt niesamowity, salon nabrał charakteru, soczyste kolory zdjęcia zatopionego w szkle, mimo, ze ława nie miała katów poradzili sobie śpiewająco :). Zaproszę ich jeszcze na montaż luster w łazienkach. Polecam konkretna firma, znają się na swojej robocie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak rekklamacji
Opinia dodana przez: Klient Robert dnia: 18.06.2014 23:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i sympatyczny kontakt, pełen profesjonalizm, polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem przyjemności
Opinia dodana przez: klient dnia: 28.02.2014 19:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 01.10.2012 22:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkość i profesjonalizm,miła i rzetelna obsługa to jest wzór dla innych firm.Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2012 23:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten sklep, zamontowali mi szkło laminowane ze zdjęciem na ścianie w kuchni, fantastyczny efekt, Pani w biurze dopasowała kolory projektu w/g mojego uznania, nie zgadzam się z opinia poprzednika :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.09.2011 20:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękne ramy obrazowe, paspartu i antyrefleks, dobrze doradzaja
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: zadawalająca
Opinia dodana przez: kalilo dnia: 07.10.2010 13:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, potrafią doradzić, poinstruować, przy większej ilości można negocjować dobre ceny, solidni, krótkie terminy, wychodzą na przeciw Klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: natychmiastowa
Opinia dodana przez: dnia: 26.08.2010 21:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne fachowe wykonanie, krótkie terminy, miła rzetelna obsługa, ciekawe rozwiązania techniczne
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: uwzględniana bez sporów z Klientem
Opinia dodana przez: dnia: 20.05.2010 14:59:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją