Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet fizjoterapii i masażu BodyLAB

Zawód: Masażysta 
Adres: Małopolskie, 30-045 Kraków Królewska 5/3
Telefon: Kom. 692 044 458
Adres e-mail: bodylab(małpa)bodylab.pl
Strona internetowa: www.bodylab.pl
Opis działalności: Oferujemy wysokiej jakości usługi fizjoterapeutyczne, a w szczególności szeroką gamę masaży oraz zabiegów leczniczych. Naszą specjalnością jest masaż na krześle Work Site. Oferujemy również usługi z dojazdem do klienta. Słowa kluczowe: masaż, masażysta, kraków, dojazd, opinie, masaż biurowy, masaż na krześle, work site

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1301
Data utworzenia profilu: 2010-11-04 11:00:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-04 11:00:11 

Opinie o Gabinet fizjoterapii i masażu BodyLAB

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej kompetentna i warto korzystac z jej uslug duzy plus dla nich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 2 pac_2 dnia: 2010-11-24 15:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masażysta - pan Tomasz w genialny sposób wykonał zabieg masażu synchronicznego! czuję się odprężona i zadowolona. Dziękuje za wcześniejsze opinie - one tak naprawdę mnie przekonały do gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2010-11-21 14:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest profesjonalnie miło i przytulnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-15 20:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalna i mila obsluga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2010-11-07 16:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny masaz swietna atmosfera polecam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2010-11-04 21:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z masażu leczniczego w gabinecie Bodylab korzystam regularnie od kilku miesięcy i dzieki temu uniknełam operacji kregosłupa (odcinka lędźwiowego, a miałam już skierownie do szpitala). Oprócz fachowej wiedzy fizjoterapeutycznej zawsze mogę liczyć na przemiłą obsługę. Pozdrawiam i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2010-11-04 11:03:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją