Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ABC. Remonty. Glazura. Oleba P. paweł oleba

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Piaseczno Dworcowa 38
Telefon: 796329415
Adres e-mail: abcoleba(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.oleba.pl
NIP:
525-149-74-66
Opis działalności: Profesjonalne usługi remontowe Warszawa Okolice Słowa kluczowe: remonty,firmy remontowe,malowanie,układanie glazury,antresole,poddasza,sufity podwieszane,elektryka,hydraulika

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 5161
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-31 07:49:26 

Opinie o ABC. Remonty. Glazura. Oleba P. paweł oleba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pracowita ekipa nie pijąca ! dokładna i komunikatywna Polecam
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: remont domu
Opinia dodana przez: graż dnia: 2017-09-28 20:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pożądana firma remontowa , podejście do remonto rzetelne i ładnie wykonali wszystkie prace wiec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam.k dnia: 2013-10-02 15:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy firmę robili remont naszej kawalerki sprawnie i ładnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: suchoccy dnia: 2013-03-28 15:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super szybko sprawnie i fachowa za rozsaądne piniądze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewdard dnia: 2012-06-12 13:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy ogólnie wykonawców
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: serat dnia: 2012-04-21 18:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecić mogę , z małym zastrzeżeniem co do czasu oczekiwania na rozpoczęcie prac , ale praca wykonana dobrze . panowie mają za dożo roboty co można zrozumieć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wr dnia: 2011-06-23 22:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok wykonywali u nas remont mieszkania jestesmy zadowolenie i polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iz.. dnia: 2011-06-09 18:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma oleba wykonywała u nas antresolę oraz malowanie jesteśmy zadowolenie z usług i polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zert dnia: 2010-10-31 07:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra rzetelna Firma panowie przykładają się do jakości a to dla nas było priorytetem, z czystym sumieniem możemy polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: b,j Kacprzyk dnia: 2009-12-27 23:46:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją