Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JANDA PANEL. Dariusz Wieczorek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 84-230 Rumia RUMIA Dębogórska 3/A
Telefon: 586290036
Adres e-mail: biuro(małpa)jandapanel.pl
Strona internetowa: www.jandapanel.pl
NIP:
958-070-55-77
Opis działalności: montaż stolarki okiennej , montaż drzwi Foris Słowa kluczowe: Janda Panel Rumia,Janda Panel Gdynia , Janda Panel opinie , Janda Panel Pomorskie, Janda Panel Foris , Foris okna

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 3x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 1x 3x
Ceny usług: 33% niskie 1x 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2536
Data utworzenia profilu: 2010-10-26 21:08:46
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-26 21:08:46 

Opinie o JANDA PANEL. Dariusz Wieczorek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę, Sympatyczni ludzie, ze wszyskim można się dogadać, doradzą we wielu tematach bezinteresownie. Okna super jakości, montaż czysto i sprawnie. Indywidualne podejście do każdego klienta. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-03 22:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarka naprawdę wysokiej jakości a co za tym idzie profesjonalny i fachowy montaż. Ekipa montażowa bardzo sprawnie poradziła sobie z wymianą, zostawiając ład i porządek po "robocie". Początkowo sceptycznie byłam nastawiona do zaproponowanych mi parapetów ale efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Doradztwo - pełen profesjonalizm. Duży wybór rolet, z montażu których też skorzystałam.Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji.
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-07-16 19:06:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma koszmar, , jedna reklamacje zalatwiałam 8 miesiecy ,na drugą czekam juz 5, masakra, i cały czas jutro Pani zadzwoni, 1000 tyś. terminów podanych, nie polecam, wnet ostrzegam przed tą firmą , ,zeby w dzisiejszych czasach taka firma miała jeszcze prawo bytu ,to jakis koszmar.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: masakracznie jej brak
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-11 10:59:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to koszmar. Nie miałem jeszcze na budowie tak nieprofesjonalnej i tak niekompetentnej ekipy. Nie mówiąc już o reklamacji. Od zgłoszenia nieprawidłowości mija już z 5 miesięcy. Cały czas im coś przeszkadza, może jeszcze ten obiecywany poniedziałek nie nadszedł. W końcu nie mówili w który przyjadą :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żenada
Opinia dodana przez: AntyJanda dnia: 2012-01-24 08:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaz bez zastrzeżeń,obrobka bardzo profesjonalna,wszystkie ustalenia przy umowie dotrzymane.roletki na drugi dzien dostarczone i zamontowane.bardzo polecam tą firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-16 13:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie wszystko jak ma być, okienka piękne, roletki super, piękne wzorki, a parapety szlachetne. Obsługa fachowa, kierownik profesjonalny Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-11-14 23:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja nie narzekałam Jakość usług dobra, Kontakt dobry, Montaż sprawny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Drobne usterki (poprawki) usunięto w dwa tygodnie po montażu
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2010-11-09 14:29:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo niezadowolony z Firmy Janda Panel. Zamontowali mi stolarkę PCV firmy Foris. Stolarka jest niechlujnie zamontowana. Ogromne prześwity i nieszczelności. Wezwania do naprawy gwarancyjnej są spławiane. Nie można od frmy Janda Panel doprosić się poprawy usterki lub wymiany stolarki. Zdecydowanie nie polecam firmy Janda Panel z Rumi - Gdyni - Chwaszczyna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Firma nie reaguje na prośby usunięcia usterki. Ogólnie stolarka nadaje się tylko do wymiany
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-26 21:13:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją