Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KOK&LOK

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 03-982 Warszawa Bora Komorowskiego 8a
Telefon: 22 428 49 25
Adres e-mail: biuro(małpa)fryzujemy.pl
Strona internetowa: www.fryzujemy.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo, manicure, pedicure, stylizacja paznokci Słowa kluczowe: fryzjer, manicure, pedicure, tipsy, masaż,

Ocena: 81% pozytywna 9x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4637
Data utworzenia profilu: 2010-10-05 16:09:08
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-05 16:09:08 

Opinie o KOK&LOK

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam umowiona na poranna wizyte, niestety nikt z osob pracujacych tym wybitnie nieprofesjonalnym salonie nie raczyl sie pojawic! Nigdy w zyciu nie potraktowano mnie tak zle w zadnym salonie. Skandal!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-01-30 08:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po wizycie w salonie KOK&LOK (visage) jestem baardzo bardzo zadowolona. Panie profesjonalnie zajely sie moimi wlosami oraz panzokciami i sprawily ze nigdy dotad tak ladnie nie wygladaly. Bardzo polecam!!! Jak na profesjonalną milą obslugę ceny są naprawde baaardzo niskie. Na pewno nie raz jeszcze odwiedzę ten salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolonaklientka dnia: 2013-01-13 21:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem "świeżo" po wizycie w salonie i moje zadowolenie nie ma końca ;) fryzura taka, jakiej się spodziewałam. Obsługa miła, atmosfera również. Pani, która zajmowała się moimi włosami poświęciła nawet swój nadprogramowy czas. Polecam gorąco dla wszystkich, którzy nie mają swoich sprawdzonych salonów. Ja w końcu znalazłam ten właściwy ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2012-06-26 23:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon, gorąco polecam!!! Wspaniała atmosfera, doskonała obsługa, niskie ceny, a efekt - wspaniały!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: parasolka dnia: 2012-02-05 16:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jak najbardziej polecam. Nie znam imienia Pani która zajmowała się moją fryzurą, mogę tylko napisać że jest blondynka. Pani troszkę małomówna, wyszłam z fryzurą jaką sobie wymarzyłam co bardzo rzadko się zdarza. Każde posunięcie konsultowała ze mną, szybko, sprawnie i niedrogo jak na Warszawskie standardy. Na pewno tam jeszcze wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2011-08-22 17:43:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opóźnienie - 30 min. potem pani fryzjerka bardzo się spiesząc, bo czekała już następna klienta obcięła mnie byle jak, a fryzurę taką mi okropną ułożyła, że po powrocie do domu musiałam umyc głowe i ułożyc włosy sama. najgorszy fryzjer na jakiego trafiłam. odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-19 18:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miła i przyjazna atmosfera oraz prawdziwi fachowcy. Polecam fryzury autorstwa Kasi oraz Ewy oraz manicure w wykomnaniu Marty. Polecam ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: a dnia: 2011-02-08 21:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze, cudnie ozdobione i wykonane paznokcie żelowe, miła atmosfera, kontaktowość. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-11 21:31:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła, domowa atmosfera, wyszłam zadowolona
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: yasmine dnia: 2009-04-22 15:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłą atmosfera, przystępne ceny, ciekawe pomysły jeśli chcesz coś zmienić a nie wiesz dokłądnie co.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: podejrzewam, że nie mają reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2009-03-28 14:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, domowa atmosfera, praca na produktach wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Merit dnia: 2009-03-27 11:53:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją