Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ELPRIM S.C. Iwona, Mirosław Krupa

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Śląskie, Tarnowskie Góry/Bielsko-Biała Obwodnica 25
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
645-22-94-405
Opis działalności: Słowa kluczowe: okna, rolety, bramy garażowe

Ocena: 81% pozytywna 31x 2x 7x

Jakość usług: 88% wysoka 30x 4x 4x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 25x 8x 6x
Ceny usług: 96% niskie 26x 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 6766
Data utworzenia profilu: 2010-09-03 11:00:20
Data ostatniej aktualizacji: 2010-09-03 11:00:20 

Opinie o ELPRIM S.C. Iwona, Mirosław Krupa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio i solidnie. To najkrócej jak można określić firmę. Jedyny problem z terminem. Trzeba czekać około 3 - 4 tygodnie, ale to podobno z racji ilości zamówień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zawsze bez problemu
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-11-29 16:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt z pracownikami, doradztwo na etapie budowy uchroniło mnie przed zakupem niefunkcjonalnych okien. Montaż sprawny przez dobrze wszkolonych pracowników. Produkty jakościowo idą w parze z ceną. Prace odbyły się w ustalonym terminie. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-11-10 08:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Produkty wysokiej jakości,fachowy montaż zgodnie z ustalonym terminem. Pozdrawiam całą obsługę z firmy Elprim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-10-20 10:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem dla całego domu okna ,rolety ,bramę . Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego montażu oraz z bardzo wysokiej jakości produktów. Polecam wszystkim firmę Elprim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2016-10-18 10:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy chcą za niewysoką cenę mieć wysokiej jakości rolety z fachowym montażem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-09-05 11:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma.Swietna jakość,niskie ceny.Od pomiaru do montażu rolet zewnętrznych,wszystko przebiegło sprawnie i szybko.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-04-25 14:26:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam i zapłaciłam za roletę antywłamaniową a zamontowano normalną.Oczywiście zorientowano się dopiero po mojej interwencji. Pozostałe rolety zamontowano niechlujnie, brzydko.Wszystkie się zacinają (fachowiec po reklamacji stwierdził, że "mam szarpać do skutku" Fachowcy montują byle jak a kierownik nie sprawdza wykonanych robót(podobno tak ufa swoim pracownikom).Firmy nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 09:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Ceny bezkonkurencyjne! Czas wykonania szybki! Jakość bardzo dobra! Polecam każdemu kto stoi przed wyborem zakupu okien, bramy o rolet zewnętrznych. Mają dobrych fachowców, na pomiarze sporo cennych uwag ułatwiających wybór. Ekipa montująca sprawna, szybka i czysta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-04-04 20:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa od spotkania w siedzibie firmy po wykonanie. Na pomiar czekałem 1 dzień, na wykonanie 3 tygodnie. Kupiłem stolarkę okienną, rolety zewnętrzne elektryczne i bramę do nowego domu. Całość działa bez zarzutu w związku z tym serdecznie polecam! Firmie Elprim i ekipie montażystów dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-04 17:32:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Jakość na najwyższym poziomie.Szybki pomiar i montaż rolet i co najważniejsze w odpowiedniej cenie!Jestem bardzo zadowolona.Z całą pewnością skorzystam ponownie z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-04-04 10:13:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan, który jeździ na pomiary jest nie miły i opryskliwy. Umawia się na termin, z którego następnie się nie wywiązuję. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-19 14:02:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nawiekszy problem to terminy umawiaja sie na przyjazd i pol dnia czekalem na nich a nawet nikt nie zadzwoni ze nie dojada . badzo przykre ze tak traktuja klienta. jakosc uslug srednia brama garazowa zepsula sie po 2 miesiacach i mozna to jecze wybaczyc (zdarza sie )gdyby nie fakt ze na naprawe czekam juz 3 tyg. i nawet nikt nie zadzwoni. mimo moich telefony slysze tylko ze ktos oddzwoni ;)a ja czekam nie polecam osobiscie mysle ze sa solidniejsze firmy powazniej podchodzace do klientow
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adrian dnia: 2015-08-11 18:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem bramę. Bardzo profesjonalne podejście,doradztwo techniczne na miejscu.Montaż bramy do 2tygodni. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olo dnia: 2015-01-03 18:19:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reklamacje + Terminowość - Tragiczna, 5 tygodni czekam i nawet nik nie pofatyguje się zadzwonić
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Tragiczna, 5 tygodni czekam i nawet nik nie pofatyguje się zadzwonić
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-30 13:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamowilem zalozyyle dlogo nie czekalem rolety odebralem przed umowionym terminem oby sie spisywaly
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 2014-07-15 18:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Polecam w 100% Skorzystałam z usług firmy Elprim w lutym. Zakupiłem okna, bramę i rolety zewnętrzne. Wszystko zostało już zamontowane! Ekipa szybko i sprawnie wykonała montaż. Nie mogę nie wspomnieć o osobie wykonującej pomiar, cechuje się ogromną wiedzą i jest świetnym doradcą. To na pewno nie koniec współpracy z firmą Elprim. Wielkie dzięki dla wszystkich pracowników :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-03-04 06:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w firmie Elprim rolety zewnętrzne i wewnętrzne. Byłem zaskoczony terminem wykonania usług. Od zgłoszenia chęci pomiaru (darmowego - bez gwiazdek typu "tak pomiar jest darmowy, ale musi pan zakupić towar lub zwrócić koszt paliwa") minął jeden dzień i przyjechał na miejsce świetny doradca z wszystkimi potrzebnymi materiałami. Jestem wymagającym klientem, dającym przede wszystkim o jakość, ale i dobrą cenę i tu kolejne zaskoczenie, gdyż uzyskałem spory rabat nie tracąc na jakości. Montaż odbył się po niespełna dwóch tygodni od podpisania umowy. Gorąco polecam! Fachowo, szybko, tanio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matek dnia: 2014-03-03 08:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, bardzo dobrej jakości produkty, szybka realizacja. Zakupiłam rolet wewnętrzne i zewnętrzne. Świetni fachowcy! Doradzili jakie wybrać kolory i systemy. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 22:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po telefonie o pomiar w ciągu 2 dni przyjechał Pan pomierzył za tydzień rolety zostały zamontowane. Jestem bardzo zadowolony.Rolety wysokiej jakości.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-12-11 21:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bezkonkurencyjna po wykonaniu jednego telefonu w ciągu 2 godz zjawił się Pan do pomiaru w tym wypadku 11 okien i bramy garażowej . Byłem bardzo zaskoczony fachową pomocą i bardzo dużą wiedzą . W ciągu 2 tygodni wszystko było zamontowane dopasowane idealnie tak jak chciałem bardzo polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-10-01 20:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomiar w ciągu kilku dni natomiast montaż przeciągnął się do trzech tygodni, wybaczam za cenę i jakość towaru. Dziękuję za fachową poradę odnośnie materiałów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-08-27 00:29:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od tygodnia nie mogę się doczekać osoby, która miała się umówić na pomiar. Pomimo 2 wizyt w firmie w Tarnowskich Górach nikt się nawet nie próbował ze mną telefonicznie skontaktować. Jak tak wygląda pierwszy kontakt z firmą to boję się cokolwiek w niej zamówić!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2013-07-22 11:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %. Szybko i sprawnie. I tak powinno być
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-04-12 23:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie firma ok. I to nawet bardzo. Zadzwoniłem po pomiar - gość pojawił się następnego dnia a po tygodniu żaluzje już wisiały. Działają bez zarzutu - zresztą tak jak poprzednie które kupiłem 3 lata temu. Konkretni ludzie, przedstawiciel z którym można ponegocjować oraz FACHOWIEC od montażu. Więcej takich firm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2013-02-03 23:09:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydaje mi się, że poprzednia opinia jest skierowana do mnie. Jestem pracownikiem bielskiego oddziału firmy Elprim S.C. I stwierdzam, że osoba piszącą tą opinie mija się z prawdą. Ceny naszych produktów są identyczne niezależnie od tego, w którym sklepie firmowym zostały nabyte. Co do długości realizacji zamówień to staramy się realizować je w ciągu 14 dni. Tylko czynniki niezależne od nas mogą spowodować, że z tego terminu się nie wywiążemy, ale dbając o dobro klienta staramy się ten ewentualny wydłużony czas oczekiwania na realizacje zamówienia wynagrodzić w dogodny dla klienta sposób. Są to przypadki sporadyczne a ewentualne opóźnienie nie dłuższe nie czterdzieści osiem godzin. Co więcej opinia ta została napisana 16.02.2012 r. a pragnę zauważyć, że nasz sklep w Bielsku-Białej od dnia 01.01.2012 włącznie z dniem dzisiejszym pozostaje w remoncie. Jego obowiązki przejął sklep firmowy w Tychach a zamówienia są dostarczane klientom w Bielsku- Białej osobiście przez naszych pracowników. Remont nie wpływa na jakość obsługi naszych klientów. Dlatego uważam, że osoba pisząca wcześniejszą opinię w nieudolny sposób starała się nadszarpnąć dobra reputacje naszej firmy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elprim B-B dnia: 2012-02-17 22:09:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kierownik oddziału z BB to jedna wielka porażka termin realizacji mojego zamowienia obiecywal zrealizowac w ciagu paru dni nie dosc ze musialem upominac sie chyba z trzy razy o zamowienie bo jak sie okazalo wogole go nie wyslal do tego na rolete czekalem chyba z poltorej miesiaca.Malo tego bedac pare razy tam na stoisku trzeba bylo szukac tego goscia bo nigdy go na stoisku nie bylo tragedia.na dodatek zawyzyl mi cene jak dzwonilem do centrali cena byla ok jednak facet ze stoiska mi ta cene zawyzyl jednym slowem tragedia
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-16 20:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robile kila zamowien w pkt w Zabrzu i chorzowie tejze firmy glownei rolety wewnetrzne w kasecie i zaluzje drewniane. cene jaka uslyszalem przy pomiarze okazala sie o sporo nizsza porownujac z dwiema innymi firmami.pracownik zapewnial ze produkty wysokiej klasy. po tygodniu zamontowane i owszem niezle to wyglada i pracuje. za mozliwosc negocjacji ceny i jakosc wypada polecic
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: studio fm dnia: 2012-02-14 21:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: komentarz y hy ohyl. hlh l.; k;l khgtyf th h dthh tu y fghj jfhjh kgkjhkjghy kjhjk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimek dnia: 2011-01-23 14:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłem w firmie Elprim okna 9 sztuk, mieli lekki poźlizg z terminem ale ogólnie ok. Pomiar i montaż mnie nic nie kosztował
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-01-20 18:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem brame jestem zadowolony. Brama jest solidna w dobrej cenie a termin realizacji 12 dni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2011-01-10 10:09:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam rolety zewnętrzne, no termin realizacji bardzo średni, choć przedstawiciel z rybnika stwierdził że i tak jest szybko,nie wiem czy mu wierzyć nie sprawdzałam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie reklamowałam ale mam zamiar.
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-01-05 21:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam markize na stoisku w Chorzowie. Zależało mi żeby była zamontowana przed świętami. Mimo krótkiego terminu (6dni)Panowie zrealizowali zamówienie.Jestem zadowolona. Firma OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-29 14:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku zamówiłem u nich bramę i okna, jestem zadowolony żadnych problemów. W tym domówiłem markize i rolety zewnętrzne, dostałem niezły rabat ?. Jestem z tej firmy zadowolony na pewno jak coś będę robił to tylko u nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paweł1 dnia: 2010-12-19 22:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa miesiące temu kupiłem u nich markize tarasową, dobra konstrukcja i niezła cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-14 12:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam rolety materiałowe w Tarnowskich Górach, jestem mile zaskoczona, obsługa fachowa, profesjonalne doradztwo, bardzo duża gama kolorów.Rolety były do odbioru następnego dnia. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-13 22:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem większą ilość okna w złotym dębie i brame też w tym kolorze w sklepie firmowym tej firmy w Tarnowskich Górach. Cena wyszła niezła więc spisałem z nimi umowę. Po jedenastu dniach przyjechali na montaż. Montowało sześć osób także dość szybko im to szło ale w jeden dzień się nie wyrobili. Nie mam o to pretensji bo dość dużo tego było. Okna i brama mają identyczny kolor. W 100 % polecam, pełna fachowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-10 19:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem rolety w skelpie elprim w Tychach odebrałem po 4 dniach. Sklep godny zaufania, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-07 17:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sklep godny polecenia.Zamówiłam karnisze w sklepie elprim w Tarnowskich Górach,fachowa pomoc,konkurencyjna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-26 14:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, rolety zamówiłem w placówce w Bielsku-Białej, miła obsługa i fachowe doradztwo, zamówione otrzymałem w ciągu kilku dni, wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-21 12:55:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM! Zlecona wymiana materiału w rolecie wewnętrznej i tutaj uwaga; roleta pozostawiona początkiem lipca, nie ma jej nadal w drugiej połowie sierpnia, pracownicy w Bielsku-Białej nie potrafią powiedzieć, gdzie jest roleta i czy w ogóle jest. Dzwonię do osoby „chyba” kierującej pracą oddziału w B-B, ze zdziwieniem pyta: „czy roleta nie została już odebrana”, informuję, iż nie, proszę o telefon, jeżeli jej nie ma w B-B, ponieważ będę jutro w okolicach Tesco. Dnia następnego, o zgrozo, rolety nie ma, pracownik z którym rozmawiałem telefonicznie, daje mi numer do centrali i mówi: „niech Pan zadzwoni tam sobie, bo inaczej jest, jak dzwoni klient, a inaczej jak ja – pracownik” żenada :(. W końcu roletę otrzymałem, po moim telefonie do centrali :). Oceńcie sami – to nie te czasy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-03 11:36:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją