Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Witold Perkiewicz

Zawód: Dekarz 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 1x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1372
Data utworzenia profilu: 2010-08-25 11:51:00
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-25 11:51:00 

Opinie o Witold Perkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet na poziomie, umie doradzic, ciesielka i dachówka wykonana super !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech/Nico dnia: 2013-01-10 14:07:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma (a raczej nie firma, bo dekarz ten działa mimo wyrejestrowania działalności) od kwietnia 2012 do teraz (grudzień 2012) nie stawił się na budowie mimo, że prace były wykonane w 50% (karpiówka). Wykonałam mnóstwo telefonów (pierwotnie zapewnienia o chęci dokończenia i poprawienia usterek, później brak kontaktu - nie odbiera tel), szukałam na innych budowach (znalazłam), niestety wszystko bezskuteczne. Szukając fachowca na dokończenie "rozgrzebanej" roboty, okazało się, że dach nadaje się do rozebrania i ponownego położenia, wydatek kolosalny! Dodam, że przeciętne ceny na usługi okazały się cenami "bez vatu", bo dekarz wyrejestrował działalność i nie ponosi kosztów ZUS, natomiast brak możliwości odliczenia VATU, bo brak faktur!!! Po nowym roku sprawę nagłośnię oraz powiadomię stosowne instytucje. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM USŁUG "dekarza" Witolda Perkiewicza !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak dokończenia prac oraz brak obsługi reklamacji!
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-12-19 01:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa Praca dobrze wykonana bez zastrzezen.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2011-11-04 19:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonawca dotrzymał terminu , miałem wątpliwości po tych opiniach negatywnych i nie załuje.Wrazie pytan prosze o pytania na adres arti.asik@poczta.onet.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2011-07-12 21:30:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo dobrego pierwszego wrażenia firma beznadziejna! Niestaranne wykonanie dachu z blachodachówki, pokrzywione gąsiory, nieumiejętne mocowanie rynien, odstające blachy. Ale najgorsze że po prośbie o wykonanie poprawek właściciel umawia się na ich usunięcie i nie przyjeżdża, przestaje odbierać telefony, zachowuje się mało profesjonalnie wręcz dziecinnie. Zainteresowanym prześlę zdjęcia podstawowych niedoróbek oraz odpowiem na wszelkie pytania helpi@vp.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-06-11 07:04:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niesolidny, jego ekipa okradła mnie w czasei wykonywania robót. Ponadto nie dotrzymuje terminów, świadczy usługi w jednym czasie wielu klientom, co bardzo wydłuża czas wykonywania robót. Ponadto położona przez niego dachówka przecieka i nie udało mi się ściągnąć go do wykonania poprawek, mimo że chyba ze 100 razy zapewniał że przyjedzie. Dodatkowo przez niego nie uzysakałam zwrotu VAT za materiały budowlane, bo wziął FV za dachówke na siebie i nbie zechciał mnie refakturować (choć tak się umówiliśmy).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-08-25 11:55:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją