Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Tadeusz Grodzicki Tadeusz Grodzicki

Zawód: Notariusz 
Adres: Dolnośląskie, 56-100 Wołów Rynek 22
Telefon: 71 389 23 88
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria notarialna Słowa kluczowe: akty notarialne

Ocena: 57% pozytywna 4x 1x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 40% niskie 2x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3788
Data utworzenia profilu: 2010-08-23 16:35:44
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-23 16:35:44 

Opinie o Kancelaria Notarialna Tadeusz Grodzicki Tadeusz Grodzicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem z dokumentami i umowę darowizny miałem napisaną po godzinie.Bez zastrzeżeń.Cena za usługę była niższa niż u innych notariuszy, tam gdzie wcześniej sprawdziłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-03 09:57:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy łatwe rozwiązywane są dość szybko, jednak przy skomplikowanych tematach jest dużo gorzej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: div dnia: 2015-04-07 09:18:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio sprzedawałem dom. Ja kosztów nie ponosiłem, ale kupujący wynegocjował obniżkę opłaty notarialnej. Przy niskich wartościach nie chce się tagować. Mówił, że nie ma już z czego spuszczać. Poza tym było miło.Gdy powiedziałem, że mi się śpieszy to umowę miałem przygotowaną na następny dzień. Z dużą cierpliwością i szczegółowo udzielał informacji,szczególnie w sprawach podatkowych i spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Adamczyk dnia: 2013-10-08 11:09:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wciska ludzia kłamstwa o możliwości podpisania zrzeczenia sie roszczeń małżonków do siebie gdzie takie pismo niema żadnej mocy prawnej i jest nic nie warte. Nie mozna się zrzec roszczeń których się jeszcze nie nabyło przed rozwodem. Aby kasa więcej nic.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-29 16:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kilka razy korzystałem z usług pana notariusza na przestrzeni kilkunastu lat i jestem zadowolony. Termin oczekiwania na sporządzenie umowy to kilka od dni od dnia dostarczenia kompletu dokumentów, ale gdy była taka potrzeba to termin spisania umowy miałem wyznaczony na następny dzień. Zawsze mogłem przyjść i nieodpłatnie uzyskać konkretne informacje prawnicze. Dziękuję za cierpliwość.Ceny za usługę przeciętne,lecz jeżeli przedmiot umowy był więcej wart to można było uzyskać zniżki.Ogólnie było sprawnie i bezstresowo więc nadal będę korzystał z usług pana notariusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef W. dnia: 2011-04-22 12:47:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wydaje akt notarialny na życzenie osoby kupującej posługując sie danymi osobowymi bez zgody sprzedającego niema kopi dowodu tej że osoby żeby taki akt sporządzić . akt ten wykorzystano w innym urzędzie. zeznaje w sądzie pod przysięgom nie prawdę. sporządza umowy niezrozumiałe nawet dla niego.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-09 16:50:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna atmosfera,nie było kolejki, szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Górski dnia: 2010-08-24 20:31:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odmawiał bez żadnego powodu sporządzenia aktu notarialnego. Przekonywanie go trwało kilka godzin bez rezultatu(!!!) Dopiero, kiedy zagroziłem mu podaniem go do sądu za bezpodstawną odmowę sporządzenia aktu- zgodził się. Ostatni raz korzystałem z jego usług- dla mnie to był prawdziwy koszmar.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marek nowaczyk dnia: 2010-08-23 16:40:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją