Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Galeria Fryzur Julia

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork Mickiewicza 16/18
Telefon: 77 414 24 23
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjerstwo Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2261
Data utworzenia profilu: 09.08.2010 00:49:06
Data ostatniej aktualizacji: 09.08.2010 00:49:06 

Opinie o Galeria Fryzur Julia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczesanie na wesele super. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KK dnia: 11.07.2015 23:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam salon. Tak się bałam zmiany fryzjera a zupełnie niepotrzebnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AM dnia: 23.10.2014 13:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon i obsługa bardzo profesjonalna . Ceny za tak dobrą usługę są niskie . :) paanie pracujące w tym salonie są bardzo komunikatywne i uprzejme . Pani Małgosia (właścicielka salonu) trafnie dobieera fryzury swoim klientom co daje duuuuzy plus dla tego salonu i opinii wśród ludzi . Widać że pracownicy starają się o miłą atmosfere . Również o to żeby klienci wychodzili zadowoleni . Polecam salon . :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2014 12:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak widać opinie są potrzebne... Tym razem nie będę chwaliła salonu ponieważ kolejna pozytywna opinia nic nie wniesie. Dziękuję za wcześniejsze opinie dzięki którym trafiłam we właściwe miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.P. dnia: 23.07.2014 13:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raczej nie tracę czasu na podobne oceny jednak tym razem zrobię wyjątek. Odwiedziłam salon po raz pierwszy a jak się dowiedziałam działa już w tym miejscu od 10 lat ! Polecam ze względu na uprzejmą i fachową obsługę przy jednoczesnym zachowaniu zdrowego rozsądku w kwestii cen. Nie jest to normą w Kluczborku... Salon powinien się bardziej reklamować bo jest tego wart....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 13.02.2014 23:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Proponuję pytać o szefową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka33 dnia: 31.12.2013 00:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeprowadzce do Kluczborka zaczęłam szukać dobrego,profesjonalnego fryzjera w tym mieście. Sugerując się pozytywnymi opiniami o tym salonie zamieszczonymi w internecie udałam się pod wskazany adres i nie zawiodłam się.Jestem bardzo zadowolona i z obsługi,i z fachowego, profesjonalnego obcięcia włosów.Tym samym pani Małgosia,właścicielka tego salonu jak się dowiedziałam,zyskała nową,stałą klientkę. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 14.11.2013 17:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ścinała mnie właścicielka salonu u której wcześniej była moja mama. Szczerze mogę polecić. Super obsługa za bardzo przystępną cenę... Pierwszy raz "rozstałam" się z moją zaprzyjaźnioną fryzjerką i nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karola88 dnia: 04.11.2012 20:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wzorowo ,tak jak chciałam zostałam ścieta - super doradziła fryzjerka -poprpstu 100%profesjonalizm za niska cene -polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zofia dnia: 30.08.2012 09:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług za niską cenę i bardzo miłe Panie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karla dnia: 10.03.2011 16:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde super ,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 09.01.2011 23:49:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją