Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU IDEAL PAWEŁ KLUSEK Paweł klusek

Zawód: glazura i terakota Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, 68-200 Żary Konarskiego 29
Telefon: Kom. 602-152-023
Adres e-mail: ideal.klusek(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.ideal-lazienki.pl
NIP:
928-165-04-95
Opis działalności: wykonywanie lazienek , wnętrz , tynki osdobne i lazury Słowa kluczowe: glazura , mistrz glazurnik ,płytkarz, fliziarz, wnętrza,kafelkowanie,żary, lubuskie,paweł klusek,ideal

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x
Ceny usług: Brak opinii
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 3510
Data utworzenia profilu: 2010-08-08 10:21:51
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-08 10:21:51 

Opinie o PHU IDEAL PAWEŁ KLUSEK Paweł klusek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJLEPSZY !!! Wkłada całe serce w to co robi a efekty są fantastyczne !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: seal dnia: 2013-01-06 23:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak czytam opinie na temat Pana Pawła i wszyscy mu cukruja to ja napisze krutko Ideal to nazwa ktora pasuje do tego człowieka trzeba zobaczyc co on robi z płytkami i wnetrzami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: lazienka ma 7 rok nic sie nie dzieje tylko sylikony mi wymienil w kabinie nie odplatnie z gory dziekuje
Opinia dodana przez: betis68 dnia: 2010-08-25 07:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialałam sie tu na forum pochwalic ze Pan Paweł Klusek jest bardzo dobrym wykonawcą posiada wielką fachową wiedze i umiejetności manualne. Zrobił z mojej szarej łazieneczki najpiękniejsze pomieszczenie w domu ,warto było czekac . Gorąco polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: zadowolonażaranka dnia: 2010-08-22 22:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny projektant i wykonawca gorąco polecam jeden minus dlugi czas oczekiwania na tego Pana
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak reklamacji łazienka już 5 lat jak nowa
Opinia dodana przez: beatazary dnia: 2010-08-17 23:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentny wykonawca coprawda trudno sie do niego dostac ale jak juz cos wykona to pierwsza liga warto poczekac artysta w 100%
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: usluga nie odpatna nawet po paru latach tylko materiały do wyk ewentualnej naprawy
Opinia dodana przez: nata59 dnia: 2010-08-08 10:26:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją