Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Magdalena Horoszkiewicz Magdalena Horoszkiewicz

Zawód: Radca prawny 
Adres: Dolnośląskie, 55-200 oława 3-go maja 4/2
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 92% pozytywna 38x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 38x 1x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 34x 1x 3x
Ceny usług: 100% niskie 23x 12x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 5477
Data utworzenia profilu: 2010-08-02 19:04:32
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-02 19:04:32 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Magdalena Horoszkiewicz Magdalena Horoszkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za sprawny i szybki rozwód.Warta każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-10-07 12:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super rzeczowa osoba, bez pitolenia od razu wiedziałam na czym stoję, to druga prawniczka, z którą rozmawiałam. Czułam się bezpiecznie, bo nikt mi nie obiecywał cudów tylko jak to faktycznie wygląda ... i tak było :D. Najważniejsze sprawa za mną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Skubisz dnia: 2018-08-29 18:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za konsultaję w sprawie z deweloperem, dla mnie to sprawa życiowa. Sprawę udało się załatwić dzieki prawnikom z kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-09 13:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielka kultura i wiedza, w zakresie ubezwłasnowolnienia. Sprawa przeprowadzona sprawnie i z oczekiwanym skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2018-06-22 14:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z pomocy Pani mecenas w rozwodzie, wszystko załatwiła za mnie, było OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-05-20 21:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziekuje Pani mecenas za pomoc w trudnej sytuacji zyciowej. Opieka nie tylko prawna nieoceniona w sytuacji, w której jestem bardzo daleko od kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-03-23 22:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pani Magdzie mój mąż dostał to na co sobie zasłużył, profesjonalizm w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-03-14 21:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę spadkową, wszystko już załatwione. Uzyskałam wszystkie potrzebne informacje od Pani Mecenas już na pierwszym spotkaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2018-02-24 16:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Magdo, za pomoc i wsparcie. Moja sprawa dotyczyła spadku i rozliczenia darowizn, i zachowku. Pierwotne żądania kancelarii mojego rodzeństwa okazały się bardzo zawyżone, fachowa ocena i wyliczenia Pani Magdy prawie idealnie pokryła się z wyrokiem sądowym. Wielka wiedza i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2018-01-22 19:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa została załatwiona od początku do końca, p. Magda była moim drugim pełnomocnikiem w tej sprawie. Zmiana opłacalna i skuteczna. Miałem informacje, co, kiedy i dlaczego - kilka dróg rozwiązania sprawy omówione. Jestem po rozwodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2018-01-04 10:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękuję, jestem po rozwodzie, miał być z mojej winy, ale poszło bez winy, wiedza, doświadczenie p. Magdy bezcenne, dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-12-09 09:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miłem długi, ale p. Magda mi pomogła, że nie muszem płacić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2017-11-09 22:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walczyłem o córkę i wygrałem, nie tylko nie wyjedzie z kraju, to jeszcze mam więcej kontaktów niż myślałem, że dostanę. Trzeba walczyć, szczeólnie ojcowie. Dziękuję Pani Magdzie za wszystko, bez Pani by się nie udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-09-21 12:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po rozwodzie, dziękuję Pani mecenas, za wsparcie i pomoc. Kultura, profesjonalizm, merytoryczne podejście i pomoc psychologa - tego wszystkiego trzeba w trudnych chwilach. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-09-09 20:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Horoszkiewicz zajęła się moimi długami, jestem pozywany przez firmy windykacyjne za stare długi. Dzięki otrzymanej pomocy mam nową szansę - dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Różalski dnia: 2017-08-24 14:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód za mną, dziękuję i pozdrawiam, nie życzę nikomu, ale nie na wszystko mamy sami wpływ, każdemu polecam p. Magdę, ogromna wiedza, doświadczenie, teraz podział majątku też z p. mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2017-08-07 11:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy kontakt, Pani Magda przedstawiła mi sprawę w największych realiach,i przedstawiła najlepsze rozwiązanie, a o to mi własnie chodziło bym nie ponosił za dużych kosztów. Będę nadal korzystał z jej usług, bo wierzę że kancelaria uczciwie podchodzi do swoich klientów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-09 13:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Mecenas. Jest osobą rzetelną, kompetentną i fachowo podchodzącą do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-09 11:44:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria o profesjonalnym podejściu do klienta.Bardzo dobry kontakt.Wszelka pomoc i duże wsparcie.Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-05 20:37:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas osoba bardzo kompetentna,indywidualnie podchodząca do sprawy, zaangażowana, skuteczna, godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-11-13 11:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki profesjonalizm, skuteczność, błyskotliwość, indywidualne podejście do klienta, wyjaśnianie w sposób klarowny, a nie językiem prawniczym wszelkich zawiłości,kompetencja i rzeczowość- za to wszystko wielkie podziękowania dla pani Mecenas.Kancelaria prowadziła dla mnie dwie różne sprawy- obydwie z wynikiem pozytywnym dla mnie. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gienia dnia: 2015-11-13 09:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez trudną sytuację rozwodu zostałam przeprowadzona kompetentnie, skutecznie i - na tyle, na ile to możliwe w takiej sytuacji - komfortowo. Dziękuję serdecznie Pani Magdalenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-11-09 21:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii P.Mecenas Magdaleny Horoszkiewicz i chciałabym podziękować i szczerze polecam innym . Pani Mecenas w sposób wyjątkowo zaangażowany i profesjonalny poprowadziła moją trudną i "zagmatwaną"sprawę przed Sadem Odwoławczym i sprawa została wygrania (przegrana w Sądzie Rejonowym). Jeszcze raz dziękuję i polecam usługi Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda B. dnia: 2015-11-09 11:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. Agata Gałuszka z Kancelarii Horoszkiewicz prowadziła w naszym imieniu sprawę dotyczącą wykroczenia drogowego ( sprawa karna). Ścieżka obrony i załozony cel okazały się słuszne i trafione. Dzięki doskonałemu przygotowaniu Pani mecenas sprawa została zakończona w możliwie satysfakcjonujący mnie sposób i to już na pierwszej rozprawie. Pani Agata to niezwykle ciepła i miła osoba, słuchająca klienta. Nie owija w bawełnę proponuje różne rozwiązania sprawy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edwin dnia: 2015-11-06 21:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, szeroka wiedza w zakresie prawa spółek handlowych, sprawa wykonfekcjonowana i przeprowadzona z sukcesem. Zgodnie z planem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Moto Office Sp. z o.o. dnia: 2015-11-06 16:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przed wszystkim za cierpliwość i tłumaczenie mi na czy stoję. Udało mi się sprawę zakończyć. OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rowiedziony dnia: 2015-07-03 10:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też jestem po rozwodzie, zakończonym to najważniejsze. P. Horoszkiewicz to jedyna z prawniczek, która chciała porozmawiać z moją żoną, byłem zaskoczony, ale opłaciło się. Dziękuję Pani Magdo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-01-24 14:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję mecenas Horoszkiewicz za szybkie i skuteczne przeprowadzenie rozwodu. Mimo wielu problemów i nagłych zmian na każdym etapie otrzymałam wsparcie od p. Magdy za co jestem wdzięczna. Teraz podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna z DE dnia: 2014-12-27 10:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona - to nie mój pierwszy kontakt z prawem, z przymusu. Pani Magda nie tylko wykazała się wiedzą i inwencją, ale i zaangażowała się w moją sprawę. Moja sprawa miała charakter rodzinny i karny, w kancelarii uzyskałam pomoc w obu płaszczyznach. Szczerze polecam, czytając komentarze domyślam się, że część wpisów to aktywność konkurencji. Ja prawnika oceniam po skuteczności, a w tej kancelarii moja sprawa została załatwiona SKUTECZNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Monika M. dnia: 2014-08-17 07:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odszkodowanie dostałam szybko, wcześniej ubezpieczalnia nie chciała ze mną w ogóle rozmawiać. Jestem super zadowolona i każdemu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-04-30 07:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do czynienia zarówno z pani a Magd a, jak i panem Tomaszem oboje byli rzeczowi i kulturalni. Rozumiem, że negatywne komentarze to dzieło przeciwników procesowych ... Moja sprawa z byłym mężem została szybko i bardzo dobrze zakończona dzięki p. Magdzie, a p. Tomasz skutecznie pomógł mi z egzekucją alimentów i uregulowaniem spraw majątkowych z byłym. Zdecydowanie polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-04-26 18:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdeczny i konkretny kontakt, korzystałam już z usług innych pełnomocników, zarówno w Oławie, jak i we Wrocławiu, ale p. Horoszkiewicz była pierwszą, która nie tylko przedstawiła mi moją sprawę z każdej strony w aspekcie prawnym, ale i pomogła mi ją załatwić ... nie tylko w sądzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-04-05 22:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję, za pomoc z moim rozwodem. Bałam się bardzo, ale dzięki p. Horoszkiewicz wszystko poszło jak po sznurku. Czytam te komentarze i jestem zadziwona, ja byłam rzeczowo informowana o mojej sytuacji, na każdym etapie byłam w kontakcie z p. mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-06 17:52:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Magda jest osobą energiczną od samego początku do samego końca! z miłym nastawieniem do klienta, przede wszystkim do ludzi odnosi się z szacunkiem, jest słowna i konkretna jeśli chodzi o zaplanowane zamiary, to ze się spóźnia czasami na spotkanie z klientem wynika z nadmiaru pracy jaką wykonuje, bo trzeba przyznać klientów jej nie brakuje. Warto poczekać i mieć dobrego, pewnego, a przede wszystkim skutecznego pełnomocnika,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: SKUTECZNA
Opinia dodana przez: dragon dnia: 2013-10-02 11:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa była straszna, obrzydliwa mój mąż wymyślał cuda, a jego mecenas stawała na rękach wymyślając nieestworzone rzeczy. Pani Magda bardzo mi pomogła, nie tylko prowadziła sprawe do skutecznego zakończenia (rozwód z winy męża) ale i zawsze była dla mnie podporą w tym stresującym okresie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeb
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-05-20 09:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa spadkowa, super, szybko, profesjnalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2013-01-06 19:48:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: maja za duzo na glowie , nie wyrabiaja sie i wszystko sie ciagnie jak flaki z olejem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 18:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientem Pani Magdaleny i Pana Tomasza Horoszkiwicz i jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi prawnej, reprezentowania mnie przed sadem. Polecam w/w kancelarię z uwagi na to, że zdzierają z ludzi i są elastyczni co do rozliczeń w przeciwieństwie do innych Oławskich prawników, którzy skupiają się na wysokości ceny a nie na jakości pracy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Oławianin dnia: 2012-08-03 10:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Ja jestem klientką pani Magdy od dłuższego czasu i nie mogę powiedzieć złego słowa na temat podejścia do jej pracy jaką oferuje. Jest osobą, który bardzo mocno interesuje się losem swoich klientów i bardzo angażuje się w to aby jak najlepiej wykonać swoją pracę. Umie dobrze pokierować i doradzić. Zatem nie wiem skąd takie negatywy. Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewelina K. dnia: 2012-07-31 11:46:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam wszystkich byłem klientem pani horoszkiewicz i powiem szczerze ,że jestem strasznie zawiedziony usługami prawnymi oraz wiedzą jaką posiada pani "PRAWNIK",otóż owa pani próbuje rozwiązać kilka spraw na raz dlatego powoduje to ,iż sprawy ciągną się latami bez skutków i rozstrzygnięć.Nie polecam tej kancelarii.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Leszek. dnia: 2012-05-08 12:44:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HOROSZKIEWICZ MAGDALENA odwiedziła mnie w moim domu jako radca prawny ze swoim współpracownikiem (mężem) oznajmiając, że reprezentuje moją byłą żonę Ewelinę Kołtun w sprawie o podział majątku. Po nieudanej próbie negocjacji oznajmiono mi że rozpoczną działania szykanujące mnie przed urzędem skarbowym, gminnym. Przekonywano mnie, że nie wykazuję wszystkich dochodów prowadząc działalność gospodarczą, nie mam podpisanej umowy na wywóz nieczystości płynnych co też jest karane. Ze nielegalnie rozebrałem zabudowania ze swojej działki. Wyżej wymieniona kancelaria prawna stosuje wg mnie zasady szantażu i nacisków by dojść do celu.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: sebapark dnia: 2010-08-02 19:09:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją