Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SIM-PRO PHU Sławomir Proksza

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Lubuskie, Zielona Góra Zjednoczenia 102
Telefon: (68) 4513188
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: dekarz Słowa kluczowe: blacharz, gięcie profili z blachy, papa termozgrzewalna

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 10x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2732
Data utworzenia profilu: 2010-07-26 15:59:49
Data ostatniej aktualizacji: 2010-07-26 15:59:49 

Opinie o SIM-PRO PHU Sławomir Proksza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnawiałem elewację na swoim domu, firma SIM-PRO wykonała na zamówienie dla mnie parapety stalowe białe oraz opierzenia blacharskie łącznie z rynnami.Realizacja błyskawiczna!Jestem bardzo zadowolony. Polecam Sim-Pro bo to solidna Firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 2016-12-07 10:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fachowca ! Chyba to już jeden z niewielu którzy pozostali w Polsce... Miałem szczęście,że trafiłem na tak kompetentną,solidną osobę. Dach w dachówce, wykonanie oraz montaż elementów opierzeń dachowych - bez najmniejszych zastrzeżeń.I ja i inspektor byliśmy pod wrażeniem,zwłaszcza po wcześniejszych doświadczeniach z innymi "firmami". Polecam firmę sim-pro.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-04-04 17:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę SIM-PRO za fachowość,uczciwość, cierpliwość właściciela firmy :-)Świetne wykonawstwo! Dach i blacharka wyszedł ŚWIETNIE! I co najważniejsze!!! W końcu nam nie zalewa! Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzina C. dnia: 2013-07-10 19:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo kompetentny fachowiec,widać wieloletnie doświadczenie w branży.Dach wyszedł cud,miód,malina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2012-11-22 20:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić firmę sim-pro,bardzo miły kontakt.Solida i kompetentna firma! Wykonano na budynku mojej firmy dach w papie,oraz dość nietypową blacharkę (opierzenia)oraz parapety zewnętrzne. Jeśli chodzi o blacharkę,to muszę powiedzieć,że rozwiązania p.Sławomira sprawdzają się wyśmienicie.Dziękuje za podjecie się wyrobu tych blach, ponieważ dwie inne firmy na sam widok zrezygnowały...Jestem pełen podziwu dla kreatywności wykonawcy! Dziękuje. Wiesław G.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław G dnia: 2012-11-15 16:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę Państwa,wszystkie negatywne opinie wypisuje tylko jeden człowiek (nie można go nazwać konkurencją,bo nie ta liga) ale gdzie się nie pojawi, sieje spustoszenie...Zawsze handluje na allegro i robi to co dana firma ( która miała za nieszczęście spotkać te indywiduom na swojej drodze) Zawsze "działa w tych samych obszarach i okolicach" Kopiuje cudze pomysły. Firma która "mu podpadła" zostaje potraktowana m/i tak jak w negatywnym komentarzu lub zastraszana.Do praktyk tegoż pana należny także sprzedawanie,przywłaszczanie kontaktów i tajemnic firmowych kontrahentów z poprzednich firm... mi.Firmy,które miały z nim do czynienia to CARO RAMKI ,SIM-PRO,eRPLAST,salony samochodowe...itp Oświadczam,że panem J.F interesują się już organy ścigania.Nie możne tak być,aby wieloletnie firmy z dobrą reputacją na rynku były traktowane w ten sposób.Zielona Góra jest b.mała. A reklamacji na wymieniony produkt nie miałem,w dodatku pan ten handluje dokładnie tym samym:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SIM-PRO dnia: 2012-10-15 15:47:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w firmie SIM PRO nakładkę na parapet, ale jej jakość jest niesatysfakcjonująca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: abc dnia: 2012-08-05 15:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobiono mi dach z papy termozgrzewalnej na dociepleniu + opierzenia( w tym parapety zewnętrzne zrobione przez p.Prokszę):Robota Wykonana po Mistrzowsku! Świetny fachowiec,super współpraca ! Co niespotykane w tych czasach uczciwość i kompetencja wprawiły mnie w osłupienie ! W zderzeniu z innymi "fachowcami" firma Sim-Pro wypada celująco! W sklepie firmy Sim-Pro zakupiłem gustowne parapety pcv w dogodnych cenach.Polecam współpracę z tą firmą,chociaż ciężko z terminami...ale dobry fachowiec ma zawsze zajęcie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-10-12 10:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę spokojnie polecić tego fachowca !!! Jeśli się tak zdarzy skorzystam z jego usług jeszcze raz! Cenię sobie spokój i rzeczowość,pan miły,kompetentny, b.cierpliwy! odpowiadał na nasze liczne pytania związane z dachem, doradził w wyborze materiałów.Widać,ze zna się na swoim fachu. Do tego wykonał nam piękna blacharkę dekarską łącznie z parapetami, do wewnątrz zaoferował nam cudowne parapety z konglomeratu. Jestem zachwycona!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-10 14:18:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy.Przede wszystkim kultury pracy, porady, fachowego wykonania mojego dachu.Szef firmy b.kontaktowy,uprzejmy, cierpliwie odpowiadał na nasze liczne pytania:) Solidny fachowiec. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-22 08:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnośc,fachowosc,kompetencja.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-26 16:00:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją