Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TAR-BUD Krzysztof Tarczyński

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Warszawa Legionowo UL. Suwalna 16
Telefon: Kom. 606886499
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi remontowo - budowlane Słowa kluczowe: remonty

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 66% wysoka 6x 3x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 8x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2996
Data utworzenia profilu: 2010-07-25 00:18:37
Data ostatniej aktualizacji: 2010-07-25 00:18:37 

Opinie o TAR-BUD Krzysztof Tarczyński

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykańczała nam mieszkanie, problemy zaczęły się od zalania, które mieliśmy z powodu niekompetencji firmy (użyto złej techniki połączenia rur oraz najtańszych materiałów). Musieliśmy kuć płytki w łazience, robić odwierty w podłodze w kuchni i w każdej z sypialni, żeby osuszyć posadzki! Samo osuszanie zajęło nam ok 1 miesiąca, plus dodatkowe koszty i nerwy spowodowane opieszałością ekipy! Całą hydraulikę poprawiał nam wykwalifikowany fachowiec, ponieważ praca wykonana przez firmę Tar-Bud to byłoby mieszkanie na "tykającej bombie". Podobnie z elektryką, tu również musieliśmy poprawiać pracę, którą spartaczyli Panowie z firmy Tar-Bud. Dodatkowo, ściany źle zeszlifowane i miejscami niedomalowane, dobudowane ścianki krzywe, nawet przy przesuwaniu gniazd telewizyjnych Panom z Tar-Bod nie chciało się przeciągnąć peszla w konsekwencji czego przy instalacji TV musieliśmy kuć dziury w ścianach... czekamy tylko aż kafelki zaczną odpadać ze ścian...!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IV dnia: 2017-07-28 10:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie rozliczylem się z Panem Krzysztofem. Praca wykonana tak jak chciałem. Przyszli zrobili posprzatali czego chcieć więcej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było więc nic nie mogę powiefziec
Opinia dodana przez: Pawel Zabiła dnia: 2016-03-21 14:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana zgodnie z zamówienie, w umówionym terminie i za utaloną kwotę. Wykonawca nawet sam dokupił brakującą ilośc kleju. polecam. Blaszczak Justyna
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Blaszczak Justyna dnia: 2016-02-09 13:53:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nikomu nie polecam firmy TAR BUD - nie znają się na wykończeniach. Ktoś z Państwa napisał " nie przyjmują słów krytyki" - jest to spowodowane 100% narcyzmem wiem co pisze bo miałem do czynienia partaczami. A słowa kobiety w ogóle się nie liczą. Kobieta dla p. Krzysztofa to potencjalna idiotka PARTACZE!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ZAWIEDZIONY dnia: 2014-06-30 14:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak problemów z wykonawcą, zlecenie wykonywane podczas mojej nieobecności nadzorowane tylko przez architekta wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Kuc dnia: 2013-11-22 21:20:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszysko wykonane zgodnie z planem i w ustalonym czasie polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 07:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług tej firmy korzystałam z polecenia znajomych. Zlecone prace, tj. całkowity remont łazienki, malowanie mieszkania i montaż kominka, zostały wykonane zgodnie z umową i ustaloną wcześniej kwotą. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy i z czystym sumieniem polecam tę firmę innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aśka Maciąg dnia: 2012-04-11 20:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i miła współpraca, ceny przystępne. Na dobrych fachowców zawsze lepiej poczekać niż na szybko brać kogo popadnie. Polecam innym, wykonują poprawki po pseudo firmach, są dokładni, swoją pracę wykonują rzetelnie i profesjonalnie. U mnie stoi piękny kominek i zabudowa kuchni . Jestem zadowolona z wykonywanych usług i polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji usługa profesjonalna
Opinia dodana przez: Agnieszka Sroczkowska dnia: 2011-12-27 23:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam z tymi opiniami powyżej. Pewnie jakaś konkurencja lub czysta złośliwość. Kilkakrotnie wykonywali u mnie wszelkie prace. Bardzo doświadczeni i sumienni. Prace wykonywane terminowo i solidnie. Przy tym w sposób czysty i dokładny.Ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław Kaczmarek dnia: 2011-12-04 21:23:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwóch niekompetentnych Panów! Nie przywiązują wagi do kolorów i estetyki położonych płytek. W pomieszczeniu łazienki nawet nie pofatygowali się, żeby dopasować płytki odcieniami! Nie mają wogóle pojęcia o układaniu mozaiki, a płytki w łązience na podłodze są tak ułożone, że można się onie potykać!!! Nie uwzględniają reklamacji i nie przyjmują słów krytyki! Po zakończeniu przez tych Panów prac, w łazience poczuć się można jak w jednym z odcinków programu USTERKA (czyli: czego jak nie należy robić)! Obaj Panowie kwalifikują się tylko i wyłącznie do portalu PARTACZE.pl!!! O D R A D Z A M W S Z Y S T K I M TYCH DWÓCH PANÓW!!!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Boją się przyjechać na reklamację!
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2011-05-11 14:13:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją