Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Casus Elżbieta Zawieja

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-336 Warszawa Kopernika 30/506
Telefon: 22 828 13 12 Kom. 502 421 977 Fax: 22 827 70 79
Adres e-mail: biuro(małpa)casus.biz
Strona internetowa: www.casus.biz
NIP:
525-228-40-11
Opis działalności: Pomoc w dochodzeniu roszczeń odszkodowawczych Słowa kluczowe: odszkodowanie,odszkodowania,renta,renty,PZU,OC

Ocena: 85% pozytywna 17x 3x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 2x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 17x 3x
Ceny usług: 100% niskie 16x 2x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 3764
Data utworzenia profilu: 16.07.2010 23:48:38
Data ostatniej aktualizacji: 16.07.2010 23:48:38 

Opinie o Casus Elżbieta Zawieja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca układała się super, informowanie o sprawie na każdym jej etapie. Firma zdecydowanie warta polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoś dnia: 08.04.2020 14:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna pomoc prawna w problemach z uzyskaniem odszkodowania od ubezpieczyciela. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AntochaxDD dnia: 15.01.2020 13:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na problemy z ubezpieczycielem tylko Casus. Sprawy nie ciągną się w nieskończoność, firma jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Retka dnia: 20.11.2019 13:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowy znajacy sie na swojej pracy majacy prawo w jednym paluszku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Powell dnia: 10.10.2019 13:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna firma. Jeżeli macie problem z ubezpieczycielem, to zgłaszajcie się śmiało do Casus'a. OCzywiście tego typu sprawy zazwyczaj ciągną się w czasie mniej lub bardziej, ale warto zaczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iciek dnia: 18.09.2019 14:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działają szybko i perfekcyjnie, dostałem odszkodowanie dużo większe niż myślałem, adwokaci na rozprawach też perfekcyjni. Wszyscy mają bardzo dużą wiedzę i doświadczenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.07.2019 10:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma z dużym doświadczeniem w uzyskiwaniu odszkodowań. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Militarek dnia: 10.07.2019 14:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z pracy jaką wykonała dla mnie kancelaria. Odszkodowanie dostałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 05.02.2019 12:29:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani, z którą byłam umówiona na spotkanie,wyszła wcześniej z pracy i nie raczyła zadzwonić. Więc po dojechaniu na miejsce zastałam zamknięte drzwi. Nie polecam, całkowity brak szacunku dla klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Anna dnia: 24.10.2018 12:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam z Casusem dwie sprawy odszkodowawcze i w jednym i drugim przypadku dostawałem wyższe odszkodowanie niż w pierwotnej wersji proponował ubezpieczyciel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 08.09.2018 14:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i skutecznie poprowadzona i zakończona sprawa o uzyskanie odszkodowania. Fachowe podejście i duża wiedza. Jestem w pełni zadowolona i wdzięczna za pomoc. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 09.08.2018 13:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie w sprawę, empatia i wiedza, to cechy główne ludzi, którzy pracują w Casus'ie. Dziękuję za okazaną pomoc i wsparcie w dążeniu do celu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luke dnia: 04.07.2018 16:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość i skuteczność! Na napisanie pozwu czekałam niespełna tydzień, a później wszystko potoczyło się swoim tempem, na które nikt (poza sądem) nie miał wpływu. Jestem zadowolona z obrotu sprawy. Polecam Casus - to dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.02.2018 09:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i chęć niesienia faktycznej pomocy. Te dwie cechy charakteryzują firmę Casus. Mnie pomogli uzyskać odszkodowanie chociaż kosztowalo mnie to wiele nerwów. Tym niemniej szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Berta dnia: 08.01.2018 15:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, dla których niemożliwe nie istnieje. Pełen profesjonalizm i uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuuusek dnia: 07.11.2017 12:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc i wsparcie w tak trudnych i ważnych dla mnie chwilach. Odszkodowanie to coś, co nam się należy i trzeba o nie walczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gaja dnia: 10.10.2017 14:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie firma Casus jest jedną z lepszych jeśli chodzi o dochodzenie roszczeń ubezpieczeniowych, mi bardzo pomogli odzyskać moje pieniądze z tytułu ubezpieczania za śmierć, ubezpieczyciel za żadne skarby nie chciał mi go wypłacić a dzięki nim otrzymałam swoje pieniądze !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 08.06.2016 16:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sprawa wypadku w roku 2008 została załatwiona pozytywnie i profesjonalnie nie było żadnego nagabywania do firmy zgłosiłam się sama i nie wydzwaniali po sąsiadach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 18.07.2012 16:47:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dnia 28-06-2010r. podpisałem umowę. Począwszy od tej daty , najpóźniej do 15-07-2010r. miał być złożony w sądzie pozew. Jest 19-07-2010r. a pismo nie jest jeszcze nawet gotowe. Telefon osoby prowadzącej sprawę nie odpowiada. Trudno mi zrozumieć zaistniałą sytuację.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 19.07.2010 13:09:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dnia 28-06-2010r. podpisałem umowę. Począwszy od tej daty , najpóźniej do 15-07-2010r. miał być złożony w sądzie pozew. Jest 16-07-2010r.(piątek) a pismo nie jest jeszcze nawet gotowe. Telefon osoby prowadzącej sprawę nie odpowiada. Trudno mi zrozumieć zaistniałą sytuację.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 19.07.2010 12:56:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją