Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEDIX Krzysztof Dereń

Zawód: Chirurg 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Hirszfelda 17
Telefon:
Adres e-mail: medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 55x

Jakość usług: 100% wysoka 50x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 96% niskie 28x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 55
Ilość odsłon profilu firmy: 2937
Data utworzenia profilu: 2010-07-06 11:07:25
Data ostatniej aktualizacji: 2010-07-06 11:07:25 

Opinie o MEDIX Krzysztof Dereń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% dziś byłam u Pana doktora bardzo konkretny , dobry kontakt z pacjentem wytłumaczył wszystko - oby takich lekarzy było coraz więcej
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A dnia: 2017-11-25 16:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczny gość. Potrafi jasno opisać chorobę oraz leczenie. Widać, że wie co robi. Pacjent czuje się bezpiecznie. Rzetelnie przeprowadzony wywiad na temat mojej dolegliwości, następnie ustalenie planu działania.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: słoń dnia: 2017-10-29 16:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Doktorze, bardzo dziękuję za dzisiejszą wizytę. Pana super podejście do pacjentów i szybkość działania wsparły decyzje o dalszym moim leczeniu. Do widzenia :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-09-24 10:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z planem, Pan doktor Krzysztof Dereń miły i Panie na recepcji Medixu symptyczne. Znamie wycięte, szwy usunięte szybko i sprawnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dar dnia: 2017-07-20 14:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, sympatyczny, a co najważniejszy dba o dobro pacjentki. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ivo dnia: 2017-06-04 14:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor bardzo miły, kompetentny. Podczas wizyty komfortowa atmosfera. Wysłuchuje, wszystko tłumaczy. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: munia dnia: 2017-04-24 17:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję poznać pana doktora osobiście ponieważ wykonywał mi zabieg.Jeszcze raz chciałam podziękować za życzliwość i opiekę jaką pan doktor potrafił okazać.Wspaniały i doświadczony lekarz naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2017-02-12 13:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe podejście do pacjenta, zarówno ze strony lekarza jak i reszty personelu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-10-09 18:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i szybko. Zabieg zajął mało czasu, że nie zorientowałam się że to już po zabiegu. Stanowczo mogę polecić tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ma dnia: 2015-11-01 18:08:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor jest faktycznie dobry i na pewno wart jest polecenia osobie, ktora chce sie leczyc prywatnie - to nie są pieniądze wyrzucone w bloto, tylko inwestycja na całe życie . Efekt ostatniego zabiegu był taki jaki powinien byc, mają tam bardzo skutecznych lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-04 15:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Krzysztof Dereń jest bardzo dobry. Przeprowadził u mnie zabieg bardzo szybko i dokładnie. W dodatku jest bardzo sympatyczną osobą która interesuje się pacjentem. Jestem z niego bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-04-08 17:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niezwykle ciepły i dobry człowiek,można mu zaufać,on wszystko wyjaśnia i opiekuje się pacjentami jak mało kto, polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-06 17:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, rzetelność, solidność i kompetencja na najwyższym poziomie. Poradzi sobie nawet z najtrudniejszymi przypadkami. WARTO I POLECAM
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 17:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały specjalista, leczy szybko, skutecznie i bezboleśnie. Ma bardzo dobrze wyposażony gabinet i super podejście do pacjenta. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-15 16:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje i poleca pana dr Krzysztofa Derenia jako dobrego fachowca i osobe która dba o swoich pacetów równiez po zabiegu.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-13 16:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, wysoka kultura osobista. Świetny diagnostyk. Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-02-06 18:27:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały diagnosta. Bardzo miły i zawsze życzliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-24 14:29:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kontakt zchirurgiem wzorowy ,sprawy techniczne objaśnione perfekcyjnie .Miałem przyjemnośc juz po raz drugi oddać sie kunsztowi chirurgi p. Krzysztofa Derenia. Serdecznie pozdrawiam. Mirosław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-11 13:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LEKARZ SUUPER !! SPOKOJNIE MOGĘ GO POLECIĆ INNYM OSOBOM, KTÓRE MIAŁY ZŁE DOŚWIADCZENIA Z INNYMI CHIRURGAMI "PARTACZAMI"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RADOSŁAW dnia: 2015-01-05 17:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz. Minął zaledwie tydzień od zabiegu a ja czuję się świetnie. Serdecznie polecam doktora K. DERENIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CZ dnia: 2014-12-12 10:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania !!! Dzięki pomocy Pana Doktora nareszcie pozbyłam sie problemu. Będę się za Dr Derenia modliła, aby mógł tak dalej pomagać innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-06 18:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przychodni Medix doktor Dereń usuwał mi brodawki i znamiona. Zabiegi zostały wykonane bardzo profesjonalnie, a przede wszystkim nie ma widocznych blizn. Przychodnia jest z pewnością godna polecenia. Aldona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-15 15:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz na wysokim poziomie bardzo miły i niezwykle przyjazny kompetentny fachowiec. Miałam 2 lata guzka na nodze - pan doktor wyciął go w 5 minut i po kłopocie. Pozdrawiam i polecam goraco !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-08 11:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Doskonały lekarz. Jest niesamowicie cierpliwy. Ma pewną rękę i chyba robi to co lubi. Jednym słowem lekarz z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dami dnia: 2014-11-02 18:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze kompetentny, kulturalny, zawsze doradzi. Szczegółowo bada. Dziękuje za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marina dnia: 2014-10-19 13:12:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U doktora Derenia byłam na zabiegu nacięcia i zaopatrzenia ropnia -efekt jest bardzo pozytywny!! dodatkowo sam zabieg był niemalże całkowicie bezbolesny bo Pan doktor dodatkowo czymś znieczulił. Z czystym sumieniem polecam , tak jak mnie poleciła Go moja koleżanka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 12:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały rozsądny lekarz. Jestem już po kilku zabiegach i dzięki temu trzymam się wspaniale. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-10-09 18:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam czasami usług doktora. Jestem bardzo zadowolona, sprawnie i bezboleśnie. Znajomi chodzą tam również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 16:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i fachowy, problem rozwiązał. Ja polecam tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dżony dnia: 2014-10-03 18:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Dereń wykazuje się wyjątkowym profesjonalizmem i ludzkim podejściem do pacjenta, wyjaśniając krok po kroku jak będzie wyglądał zabieg. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 2014-09-22 17:52:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wnikliwie bada, dociekliwy, poświęca tyle czasu ile wymaga problem, genialny chirurg, widzi dużo więcej niż widzą inni. Nie "owija w bawełnę. Nie wyciąga kasy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-09-14 18:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najsympatyczniejszych lekarzy chirurgów u jakich byłem a przy tym jest doskonałym profesjonalistą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-09-03 19:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie operuje a po szyciu blizna jest prawie niewidoczna. Bardzo dobrze diagnozuje. Uroczy Pan Doktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorotka dnia: 2014-08-16 11:57:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony i kontaktowy lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2014-07-31 18:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz, który ma intuicję i sprawną rękę chirurga. Rana po zabiegu pięknie zszyta i mało widoczna. I funkcjonuję teraz ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-07-24 16:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że doktor zna się na swoim fachu! Miałam straszne problemy z ropniami na pośladkach. Po leczeniu jest już o niebo lepiej! A ślady znikają. Oprócz sporej wiedzy doktor Krzysztof Dereń ma też bardzo fajne podejście do pacjentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-07-13 09:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu ludzki lekarz. wybitny specjalista-profesjonalny w każdym calu, doświadczony, dokładny. Celem mojej wizyty była diagnostyka i leczenie guza piersi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-07-06 18:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Dereń jest niezwykle sumienny i kompetentny, zawsze ma dla pacjentów czas i uśmiech. Żałuję, że tak późno do niego trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izula dnia: 2014-07-03 17:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miło fachowo i sympatycznie :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-14 17:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieoceniony specjalista jak również kulturalny, miły i życzliwy człowiek. W dzisiejszych czasach taki lekarz chirurg to rzadkość. Z czystym sumieniem polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-01 14:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor Dereń jest wspaniałym lekarzem dzieki Niemu mój syn żyje i może sie cieszyć życiem i zdrowiem. :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-23 17:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz w leczeniu ran, a przy tym miły, uśmiechnięty, rozmowny i dodający otuchy. Jak dla mnie 6+ . Dziękuję panie doktorze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza123 dnia: 2014-05-21 18:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr udzielił szczegółowych informacji. Jest bardzo kompetentny miły i uprzejmy. Wizyta odbyła się zgodnie z planem, nie musiałam czekać. Usunął mi dwie wystające brodawki na plecach w znieczuleniu miejscowym, jestem b. zadowolona. Polecam i pozdrawiam Pana doktora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabella dnia: 2014-05-12 19:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, bardzo duża wiedza w dziedzinie chirurgii, poświęcenie zawodowi i pacjentowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~Roman~ dnia: 2014-04-22 18:11:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, wyleczył owrzodzenie nogi mojej mamie. Sympatyczny człowiek, godny polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 18:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr jest pełen poświęcenia dla pacjenta, bardzo życzliwy, ciepły i wyrozumiały dla problemów. Podjął się bardzo trudnego leczenia mimo 80 lat mojego taty. Poddał tatę wszystkim możliwym badaniom wcale nie skreślając go jako potencjalnego pacjenta. Dzięki temu dal nam nadzieje na jeszcze parę lat życia. i za to chociażby jestem wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł M.z rodziną dnia: 2014-03-08 13:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor moim zdaniem jest specjalistą wysokiej klasy. Usunął mojemu mężowi guzek z szyi, tak że nic nie widać. Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecamy go szczerze!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alicja W. dnia: 2014-02-13 14:45:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wielkie obawy przed zabiegiem usuwania znamienia ale niepotrzebnie tyle z tym zwlekałam, czułam się pewnie podczas zabiegu, dr mnie uspokoił i już dwa tygodnie pożniej, po otzryumaniu wyniku bad. histopatologicznego mogłam zapomnieć o całej sprawie, radzę każdemu nie zwlekać i od razu mieć to z głowy, sama wiem ile to nerwów kosztuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AlaP dnia: 2010-09-30 12:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-09-16 18:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i kompetentny specjalista, jak dla mnie bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2010-09-14 15:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista! potwierdzam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-16 10:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista z doświadczeniem. Pozatym zadzwoniłam z myślą że zapisze się na za miesiąc, a okazało się że mogę przyjść już następnego dnia. Bardzo pozytywnie odebrałam Medix, profesjonalnie i szybko, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2010-08-14 08:37:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usuwałam znamie u doktora Derenia, wszystko szybko, sprawnie w miejscowym znieczuleniu, nawet nie zdążyłam się porządnie zdenerwować;) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elenka dnia: 2010-08-12 12:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Symapatyczny Pan doktror, rzeczowo i cierpliwie wszystko mi wytłumaczył, widać że ma duże doświadczenie, budzi zaufanie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2010-08-09 15:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, bezbolesnie i fachowo! chirurg onkolog, usuwa znamiona i inne zmiany skorne. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-06 11:08:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją