Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA AGATA ADAMCZYK & WSPÓŁPRACOWNICY AGATA ADAMCZYK

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 31-518 KRAKÓW MONIUSZKI 26
Telefon: 12 411 22 77 Fax: 12 411 22 77
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adamczyk-law.pl
Strona internetowa: www.adamczyk-law.pl
Opis działalności: kancelaria prawna Słowa kluczowe: adwokat, radca, prawnik

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 0% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4872
Data utworzenia profilu: 2010-06-22 15:15:32
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-22 15:15:32 

Opinie o KANCELARIA AGATA ADAMCZYK & WSPÓŁPRACOWNICY AGATA ADAMCZYK

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wiedzy w niektórych sprawach, w IT w którym rzekomo jest duża wiedza w kancelarii - dość przeciętnie. Ceny kosmiczne jak na tak małą kancelarię - ale z pewnością wynikają z dużej ilości zleceń. Być może dobra dla dużych, poważnych spraw, ale do regularnej obsługi - zbyt droga. Troche za mało luzu w kontakcie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-12 19:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług kancelarii pani Agaty Adamczyk korzystałem dość krótko, niemniej mogę potwierdzić zamieszczone tutaj pozytywne opinie. W moim przypadku najważniejsze było poznanie otoczenia prawnego, żeby na tej podstawie móc podjąć dalsze decyzje. Wnikliwość, zaangażowanie i precyzja z jakimi kancelaria zajęła się moją sprawą były dla mnie więcej niż miłym zaskoczeniem. Z czystym sumieniem polecam usługi kancelarii i życzę sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: bart dnia: 2014-03-31 15:38:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gut . Naprawdę dobra kancelaria. I Pani mecenas bardzo miła i pomocna ;-). Ja mogę tylko polecić. Chociaż ceny to troszke za wysokie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2013-11-27 23:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niespotykane zaangazowanie,kompetencje i znajomosc istoty biznesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-06-16 14:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zdziwiona, gdy na wysłanego do pani mecenas Agaty maila dostałam prawie natychmiast wyczerpująca odpowiedź, świadczącą o dużej wiedzy i przygotowaniu zawodowym pani Mecenas, a także polecenie do koleżanki, która specjalizuje się w interesująceych mnie sprawach. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2011-06-08 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do kancelarii ze sprawą kluczową dla mojej firmy, w której kilka innych kancelarii więcej zaszkodziło, niż pomogło. Mecenas Agata Adamczyk zajęła się sprawą szybko, z dużym wyczuciem biznesowym, co bardzo mi się spodobało. Pomimo trudności udało się wynegocjowac dobre warunki i spór zakończyć. Ominąłem dzięki temu sąd a nawet w adlszym ciągu mogę prowadzić współpracę z firmą, z którą popadłem wcześniej w konflikt! Mogę powiedzieć tylko tyle: super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-06 10:32:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej kancelarii. Potrzebowaliśmy prawnika posługującego się językiem angielskim, który pomógłby naszej firmie w rozmowach z naszym kontrahentem i w napisaniu umów handlowo-usługowych. Mecenas Adamczyk jest w tym naprawdę dobra, to się da wyczuć od razu, zna prawo i potrafi szybko odnaleźć się w pomyśle biznesowym. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-28 10:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Wygrałam proces sądowy, który wydawał się skazany na porażkę. Prawniczka wszystko bardzo dobrze tłumaczyła, także rozumiałam, co w mojej sprawie się dzieje i czemu. Wynagrodzenie nie było niskie, ale ja wolę wiedzieć, że ktoś jest naprawdę dobry, a nie tani. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-22 15:17:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją