Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EURO-STYL-SPA Monika Jarzyńska

Zawód: Wizażysta 
Adres: Łódzkie, Łódź Ketlinga 23
Telefon: 42 671 08 06 Kom. 600 28 33 99
Adres e-mail: euro-styl(małpa)euro-styl.com
Strona internetowa: www.euro-styl-spa.com
Opis działalności: makijaże ślubne, wieczorowe, biznesowe, do sesji zdjęciowych, szkolenia Słowa kluczowe: makijaż ślubny, makijaz fotograficzny, wizażytka łódź, makijaż łódź, szkolenia makijazu, kursy makijażu, przedłużanie i zagęszczanie rzęs

Ocena: 100% pozytywna 12x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 0% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5716
Data utworzenia profilu: 20.06.2010 19:30:59
Data ostatniej aktualizacji: 20.06.2010 19:30:59 

Opinie o EURO-STYL-SPA Monika Jarzyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika Jarzyńska trzykrotnie wykonywała dla mnie makijaż. Za każdym razem byłam zachwycona :) Idealne wykonanie, trwały makijaż, świetnie dobrane kolory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MS dnia: 27.11.2016 21:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A zaczęłam spotkanie z p. Monika od innej strony, bo od "indywidualnej lekcji makijażu" , którą to dostałam w prezencie. Byłam w szoku jak wiele wiedzy pani Monika posiada i jak chętnie sie z nią dzieli. Od tej pory w końcu potrafię modelować twarz. Wszystko mi pokazała i nauczyła. Dodatkowo, zachęcona tę lekcją byłam tez u niej na makijażu wieczorowym. Wyszło bosko!!!! Takze polecam z całego serca:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lilka Nowak dnia: 19.02.2015 13:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam swoją dobrą opinię o makijażach Pani Moniki Jarzyńskiej. Nigdy nie myślałam, ze mogę taaak wyglądać bosko:) Eyeliner plus kępki rzęs to jak "czarodziejska różdżka". Mistrzostwo!!! i co najważniejsza TRWAŁOŚĆ. Rozochocona zapisałam się również na indywidualną naukę makijazu. Bardzo dużo wiedzy. Polecam z całego serca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Evelinka dnia: 05.06.2013 21:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika-to Mistrzyni!!:)Malowałam sie teraz przypadkowo na sesję modową, bo "zaklepana"wizazystka się rozchorowała. Namiary mieśłiśmy właśnie od niej;) Przepiękny, trwały a przede wszystkim dopasowany do budowy oczu! To rzadkośc wśród wizazystów, a zwłaszcza do sesji. Kreska eyelinerem w jej wykonaniu to absolutne mistrzostwo!! Byłam zachwycona i zyczę sobie i innym wiecej makijaży w jej wykonaniu;) POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Modelka dnia: 11.03.2013 15:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług p. Moniki kilkukrotnie. Za każdym razem idealnie dobrany makijaż do stroju, dodatków i okazji. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 02.07.2012 22:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!! Makijaż i fryzura ślubna SUPER !! Ja osobiście byłam bardzo zadowolona! nic się nie rozwaliło, rozmazało !! itp!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.09.2011 12:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ślub w te sobotę(11.09.11):):) I makijażem byłam ZACHWYCONA:)!!! A zwłaszcza doczepionymi rzęsami ( dziwne to co piszecie;/). Tym i trwałością makijażu chyba najbardziej. Wszyscy na weselu byli zachwyceni moim wyglądem:) Ja juz się doczekać zdjęć nie mogę. Nigdy tak pięknie nie wyglądałam, i jest to zasługa w dużej mierze Pani Moniki. POLECAM ze szczerego serca:)!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 12.09.2011 23:04:48 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam niedawno na makijażu u pani Moniki, ja też dużo oczekiwałam, ale trochę się zawiodłam, makijaż bardzo poprawny, robiony trochę na szybko, mam wrażenie,że bardzo schematyczny, taki szablonowy,ale nie mogę powiedzieć, że zły czy nieładny, na plus jest to ,że kolor twarzy idealnie harmonizował z resztą ciała, no i sam makijaż trzymał się do następnego dnia, kępki też trzymały się świetnie-chociaż zgodzę się z koleżanką, że przyklejone trochę dziwnie....brwi też mogła o wiele lepiej zrobić, ale w domu poprawiłam, bo były krzywe i za grube, ogólnie to miałam wrażenie, że bardzo się spieszy,było naprawdę dobrze, ale mogło być lepiej...no i cena 180zł....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kula dnia: 09.09.2011 22:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bez dwóch zdań!!! Trafiłąm tam zpolecenia i będę polecac dalej:) Nie to, że makijaż przepiękny, fachowo wykonany to na dodatek trzymał się do rana bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata P. dnia: 26.07.2011 01:44:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja skorzystałam dwa razy. Za pierwszym razem, było normalnie, ponieważ za bardzo narzusąłm chyba swoją wizję:) Za drugim razem poddałąm sie całkowicie sugestiom Pani Moniki i wyszło bajkowo!!:) A przedłuzanie rzęs fantastyczne! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania Król dnia: 13.05.2011 21:48:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona pozytywnymi opiniami skusiłam się na wykonanie makijażu ślubnego.Oczekiwałam dużo i pewnie dlatego nie jestem zadowolona z efektu. Makijaż przeciętny, rzęsy(kępki) doklejone bez sensu, za długie i nie harmonizujące z resztą. Fakt makijaż trzymał się długo. Całość trochę bez polotu,mam duże oczy i naprawdę mogła zaszaleć żeby je podkreślić,a wyszło jakoś nijako.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mary dnia: 04.05.2011 20:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super makijaż!!!! Długo się trzymał:) Ale z fryzury także bylam bardzo zadowolona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 13.02.2011 16:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo nie mogłąm znaleźć wizażystki, bo w większości salonów malują kosmetyczki, aż w końcu koleżanka poleciła mi Pania Monikę Jarzyńska pracujacą w Euro-Styl-Spa, na ul. Ketlinga 23. Ufff!! Nareszcie PROFESJONALISTKA w 100%. Super przemiła atmosfera, profesjonalne kosmetyki, wywiad dokładny przed wykonaniem makijażu no i super efekt. Polecam gorąco i podaję nr do tej Pani : 0.600 28 33 99.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia Pyziak dnia: 24.10.2010 18:57:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne i bardzo profesjonalne podejście do pracy. Juz teraz wiem, dlaczego czasopismo IN STYLE nazwało ją "mistrzynią smoky eyes". Ja się pod tym podpisuję. Super makijaż wieczorowy plus perfekcyjne doczepienie rzęs. Polecam bardzo Panią Monikę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Krul dnia: 21.06.2010 21:17:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją