Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

U-H-T CENTRUM DRZWI i OKIEN

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Dolnośląskie, 53-607 Wrocław Robotnicza 1a
Telefon: 71 359 01 02 Fax: 71 355 64 48
Adres e-mail: uht(małpa)uht.com.pl
Strona internetowa: www.uht.com.pl
NIP:
8991134549
Opis działalności: Regionalny dystrybutor drzwi i okna wrocław. Słowa kluczowe: drzwi, okna, bramy garażowe

Ocena: 93% pozytywna 27x 2x

Jakość usług: 96% wysoka 27x 1x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 26x 1x 1x
Ceny usług: 88% niskie 15x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 5842
Data utworzenia profilu: 2010-06-19 23:19:02
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-19 23:19:02 

Opinie o U-H-T CENTRUM DRZWI i OKIEN

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w terminie i tak ja było w umowie. Kontakt bardzo dobry zarówno z szefostwem jak i monterami. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: olap dnia: 2018-10-25 10:28:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila i profesjonalna obsluga, nawet przy tak prostych zakupach jak wkladka do drzwi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2017-11-14 02:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie mogę polecić usługi tej firmy. Żadne z zamówionych przeze mnie drzwi nie były proste w montażu, jednak Panowie sprawnie sobie z tym problemem poradzili. Do tego byli sympatyczni i uśmiechnięci, a po skończonej pracy posprzątali po sobie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-08-20 15:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę narzekać. Tak się właśnie powinno wykonywać usługi. Terminowo, bez stękania i żebrania o drabinę, wiadro, miotłę, materiały czy jakieś narzędzia. Panowie zabrali ze sobą do auta stare okna, gruz i śmieci, odbudowali mur (rozpadł się podczas demontażu ościeżnicy okna przy drzwiach balkonowych - nie było w tym ich winy). Nie smrodzili papierochami. Wcześniej był dwukrotny pomiar, uzgodnienia oraz doradztwo. Też byłem zadowolony. Firma ma zaplecze, istnieje nie tylko na papierze i nie zleca wykonania roboty jakimś partaczom, którzy łażą ciągle, a to po zakupy, a to po kształtkę albo jeszcze chcą się wysługiwać klientem i każdą czynność można po nich poprawić (potrafią ...) nawet jak się przy nich stoi. Tu miałem porządną umowę, fakturę, gwarancję i siedziba firmy jest pod podanym adresem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof S. dnia: 2017-07-02 13:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialni fachowcy, bardzo profesjonalni i pomocni. Ogromna wiedza i zaangażowanie a w dodatku expresowa wysyłka. Polecam każdemu. Żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna JAgodzińska dnia: 2017-04-02 13:02:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Zadzwonili o wszystko dopytali, towar wysłali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-12-03 15:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostawa zakupionej wkładki do drzwi bardzo szybka; jej jakość dokładnie taka jak w opisie - bardzo dobra:-) POLECAM:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-31 15:54:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usługi (drzwi i montaż) trzyma poziom, ale kontakt z biurem fatalny - pani, która ciągle krzyczy i straszy. W dodatku żądali dodatkowych kosztów ponad te zapisane w umowie, które się nie należały. Nikomu nie życzę kontaktu z panią w tym biurze. Stres, groźba zabrania drzwi jak nie dopłacę, nazywanie "problematycznym klientem" nie są przyjemne...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gatsby dnia: 2016-07-20 10:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem wkładkę do zamka przez internet w poniedziałek, a we wtorek miałem już zamontowaną. Kontakt tel. - super. Łatwy przypadek, albo po prostu firma XXI wieku. Życzę wszystkim, aby mieli do czynienia z takimi firmami. Od nich można się uczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr z Mrągowa dnia: 2016-01-26 16:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupilismy od firmy dwie pary drzwi SX20 - Gerdy. Od samego poczatku juz przy zamawianiu , Pan Zbigniew okazal sie nadzwyczaj pomocna i cierpliwa osoba. Drzwi zostaly wyslane do Uk. Wszystko dotarlo tak jak bylo obiecane. Bylismy caly czas informowani o statusie zamowienia. Po montarzu drzwi mielismy maly problem z wkladka. Wykorzystalismy moment pobytu w Polsce aby sprawe ta rozwiazac. I znow , bez zadnych problemow pokazano nam na innych drzwiach jak wkladke bezbolesnie wymienic. Jestesmy bardzoz zadowoleni. Mimo, ze ceny maja naprawde konkurencyjne to nawet jak by byly ciut drozsze wybral bym i wybiore (jeszcze brama garazowa czeka :) ) ta firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Skawinski dnia: 2015-11-13 18:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super doświadczenie, montaż fachowy i czysty, także polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Pola56 dnia: 2015-01-30 13:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość superowa, obiecali dostarczyc drzwi szybciej niz konkurencja i to zrobili, jestem zadowlony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2015-01-01 16:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione rok temu drzwi sprawuja sie swietnie a i sasiedzi chwala co dodatkowo mnie cieszy i poprawia humor, czuje sie wtedy taka dumna z podjetej decyzji zakupu w uht.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie skladalam reklamacji
Opinia dodana przez: marta dnia: 2014-11-30 11:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dwa razy złożone zamówienie, dwa razy udanie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Kaziu dnia: 2014-10-21 23:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomocne bestie tam pracuja :) wszystko wytlumaczone i przetlumaczone, zdecydowanie moge ich polecic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na razie nic
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2014-09-13 14:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sa swietni! Kompetencja w kazdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo
Opinia dodana przez: Konrad L dnia: 2014-07-13 09:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie pozostałych klientów. Świetny kontakt i jakość usług na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Gaba dnia: 2014-06-20 13:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietnie znaja sie na najnowszych trendach, zarowno jesli chodzi o kolory, jak i wzory. Jestem szczesliwa z dokonanego wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2014-05-26 16:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione drzwi przyszły w terminie. Są śliczne. Niestety musiałam reklamować dwie ościeżnice. W pierwszej odpowiedzi producent(Centurion) zrzucił winę na mnie, ale UHT wzięli moją stronę i załatwili sprawę na najwyższym poziomie. Dopasowali się do moich terminów. Polecam ich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Rewelacja.
Opinia dodana przez: Edka dnia: 2014-05-19 15:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bez dwoch zdan najlepsi! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tomasz Bednarek dnia: 2014-05-17 12:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzezen. Milo i przyjemnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Karolina J dnia: 2014-04-28 12:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w porządku, towar super, usługa super, polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2014-03-28 01:21:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, że maja ogromna wystawę drzwi GERDA chyba wszystkie z katalogu producenta. Możliwość ich zobaczenia na żywo z zona, sprawdzenia, dotknięcia i rozmowa z przemiła obsługa o najmniejszych szczegółów w kwestii czym się różnią od siebie przekonały mnie do zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak-odpukac
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-01-17 23:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie z pasja, doradza i poswiaca przy tym sporo czasu i uwagi, aby wszystko bylo wrecz idealne. Duzy pozytyw i szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-01-11 15:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Trzeba bylo troszke doplacic do ofert konkurencji - choc zanznaczam nie byli najdrozsi - ale dzis wiem, ze warto bylo. Sprzetu jakim pracowali, nie powstydzilaby sie mega profesjonalna firma budowlana. Mloty do wyburzania, pila tarczowa z odkurzaczem do poszerzenia otworu na futryne i inne fajerwerki. szok! a efekt doskonaly.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Michał Owoc dnia: 2013-12-12 22:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale doradztwo i znajomość sytuacji, które mogą wystąpić podczas prac i staranie się ich wyeliminowania. Pan, który był u mnie na pomiarze doradził, jak należy osadzić drzwi, abym zyskała dodatkowa przestrzeń, a drzwi nie kolidowały z szafa na korytarzu. Później po pomiarze pani z biura celnie doradziła mi, jakie drzwi będą dla mnie odpowiednie, jaki kolor oraz wzór. Jestem tydzień po ich montażu i zadowolenie nadal trwa. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Krystyna Pławicka dnia: 2013-10-17 22:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Zaczelo sie od milej, wyczerpujacej obslugi w biurze (salon robi niesamowite wrazenie, tak duzej wystawy drzwi GERDA nie widzialem w innych punktach), a skonczylo na terminowo dostarczonych drzwiach i estetycznie wykonanym montazu. Z pewnoscia niedlugo wroce do nich po okna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak doswiadczenia,
Opinia dodana przez: Pawel Nowacki dnia: 2013-06-27 14:55:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy decydowaniu się na zawarcie transakcji z tą firmą należy zwracać szczególną uwagę na proponowaną cenę usługi i żądać na piśmie, co w nią wchodzi. W czasie wstępnej oferty cena wychodzi znośnie. Zamówiłem kompletne drzwi z montażem wpisano mi cenę 1750 zł. Przy podpisywaniu umowy cena wzrosła o ponad 20%, okazało się, że drzwi są bez progu a otwór drzwiowy trzeba będzie powiększyć i będzie to kosztowało już 2100zł. Nie polecam oferta nie budzi zaufania zwłaszcza, że próbują wmówić, że mówili, że to może więcej kosztować. Jak wygląda wykonawstwo wypowiem się po wykonaniu usługi. 14 dni minęło od zlecenia usługi i brak odzewu
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ha ha
Opinia dodana przez: mjf dnia: 2010-07-22 11:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ich przed wszystkim względu na obsługę i podejście do klienta. Wykonanie usługi też niczego sobie. Przekonały mnie do nich opinie na rynku, jakie są o tej firmie, a i dodatkowo lista ich realizacji też mówi sama za siebie :]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie miałem reklamacji... odpukać ;)
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2010-06-19 23:21:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją