Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ALBATROS Zbigniew Martuszewski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Warmińsko-mazurskie, Elbląg, Olsztyn, Gdańsk, Pasłek Elbląg Kłoczowskiego 12a/24
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Cyklinowanie, Układanie podłóg, parkiety Słowa kluczowe: Cykliniowanie, parkiety

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 1x 2x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2467
Data utworzenia profilu: 2010-06-18 09:38:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-18 09:38:11 

Opinie o ALBATROS Zbigniew Martuszewski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W środę pracował 2 godziny, w czwartek 2 godziny, w piątek łaskawie pojawił się po godzinie 17-tej.I podziękowałem temu Panu.Po cyklinowaniu papierem grubym (chyba 36) wykonał szpachlowanie parkietu.Widziałem jak to robił prawie suchą masą.Sporo spoin jest nadal do szpachlowania.Pan Zbigniew powiedział że dalsze szpachlowanie będzie po pierwszym lakierowaniu.Jakość negatywna. Bardzo ciekawi mnie co powie jego następca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B.Buczkowski dnia: 2016-09-24 05:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wysoce kompetentna. Fachowcy znający temat i odznaczający się solidną pracę. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-25 15:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na wysokim poziomie - dokładnie, terminowo i rzeczywiście bezpyłowo. Fachowcy godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Nowak dnia: 2012-03-11 23:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, warto spobować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-01 19:59:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesłowność fachowca, po wielu telefonach przyjechał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata L. dnia: 2011-02-12 20:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykona szybko,dokładnie i bez zastrzeżeń.Maszyny nowoczesne,bezpyłowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-23 16:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie i lakierowanie wykonane dokładnie, szybko i sprawnie w określonym terminie. Nowoczesne maszyny które nie pylą na całe mieszkanie i okolicę. Cena usługi średnia rynkowa - jakość ponad przeciętną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej K.L. dnia: 2010-06-23 08:33:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją