Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ALBATROS Zbigniew Martuszewski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Warmińsko-mazurskie, Elbląg, Olsztyn, Gdańsk, Pasłek Elbląg Kłoczowskiego 12a/24
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Cyklinowanie, Układanie podłóg, parkiety Słowa kluczowe: Cykliniowanie, parkiety

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2772
Data utworzenia profilu: 2010-06-18 09:38:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-18 09:38:11 

Opinie o ALBATROS Zbigniew Martuszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wysoce kompetentna. Fachowcy znający temat i odznaczający się solidną pracę. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-25 15:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na wysokim poziomie - dokładnie, terminowo i rzeczywiście bezpyłowo. Fachowcy godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Nowak dnia: 2012-03-11 23:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, warto spobować
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-01 19:59:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesłowność fachowca, po wielu telefonach przyjechał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata L. dnia: 2011-02-12 20:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykona szybko,dokładnie i bez zastrzeżeń.Maszyny nowoczesne,bezpyłowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-23 16:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie i lakierowanie wykonane dokładnie, szybko i sprawnie w określonym terminie. Nowoczesne maszyny które nie pylą na całe mieszkanie i okolicę. Cena usługi średnia rynkowa - jakość ponad przeciętną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej K.L. dnia: 2010-06-23 08:33:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją