Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU Finish Paweł Gugała

Zawód: glazura i terakota Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Piaseczno Albatrosów 5c
Telefon: Kom. 515 966 458
Adres e-mail: kontakt(małpa)finishuj.pl
Strona internetowa: www.finishuj.pl
Opis działalności: Usługi Glazurnicze, Remonty i Wykończenia Słowa kluczowe: glazurnik piaseczno, remonty piaseczno, wykończenia piaseczno, uslugi glazurnicze piaseczno, usługi glazurnicze piaseczno

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2911
Data utworzenia profilu: 2010-06-10 09:36:45
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-10 09:36:45 

Opinie o PHU Finish Paweł Gugała

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić tego fachowca. Łazienka wyszła nas drożej niż się spodziewaliśmy,ale może to wina projektu bo był dość skomplikowany. Cenowo usługa plasuje się pewnie w średniej warszawskiej.Tak czy inaczej jestem zadowolona z efektu końcowego a to najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiolka dnia: 2015-06-29 10:37:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. chyba ze ktoś chce spotkać się z tym fachowcem a potem dostać sms'a że odmawiam przyjęcia zlecenia ze względu na czas.Pan Paweł żyje w świadomości że na jego usługi trzeba posiadać kartki zajmuje czas
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: asa dnia: 2015-02-04 12:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł sumiennie wywiązał się ze swojego zadania. Nie należy do najtańszych, ale wart jest swojej ceny. Wreszcie nie bolą mnie oczy gdy patrzę na moją łazienkę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-08-30 09:51:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej firmy. Do ułożenia było ok 65m2 podłogi z gresu na ogrzewaniu wodnym. Trzy godz przed umówionym spotkaniem telefon od pana Pawła z potwierdzeniem. Po czym 20min po umówionej godz. sms z informacją "usługa glazurnicza odwołana", nie odbiera tel, brak podania przyczyny
Opinia dodana przez: lucky dnia: 2012-05-27 13:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Chciałam polecić tego Pana, bo na prawdę zna się na rzeczy. Bardzo mi pomógł przy remoncie mieszkanka i jestem mu bardzo wdzięczna za wytrwałą pracę. Dlatego jak ktoś potrzebuje bardzo dobrego glazurnika, to jego numer: 515 966 458
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: mam gwarancje na rok, ale jeszcze z niej nie korzystałam
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2011-01-22 16:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super facet. Polecam! Fachowo układa płytki, do tego nie bierze dużo jak na warunki rynkowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2010-11-28 19:48:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł wykonał u nas kawał dobrej roboty. Oboje z mężem bardzo chwaliliśmy jego pracę. Przychodził do pracy punktualnie i pracował aż do późnej nocy, żeby zdążyć w terminie, a pracy było dla 3 ludzi. No i zdążył, a dzięki temu my nie musieliśmy spać pod przysłowiową chmurką kiedy przeprowadziliśmy się ze starego mieszkania do nowego domu :) BRAWO PANIE PAWLE! Ps. Jakby ktoś szukał bardzo dobrego glazurnika, to numer do Pana Pawła: 515 966 458
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Wrona dnia: 2010-10-15 14:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Finish, bo chłopak na prawdę się stara. Harował u nas po 15 godzin, żeby zdążyć przed naszym urlopem i udało mu się, choć osobiście miałem wątpliwości :)Został oczywiście solidnie wynagrodzony, ale dla mnie najważniejsza była szybkość i oczywiście jakość i to otrzymałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Pasternak dnia: 2010-09-01 15:47:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie polecam tego pana. Na umowione spotkanie nie przyjezdza, nie zadzwoni, ze nie uda mu sie przyjechac i nie odbiera telefonu.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-18 06:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Państwu świetną firmę do wykończeń mieszkań. Firma Finish specjalizuje się w układaniu glazury, terakoty, gresu i kamienia naturalnego. Mnie położyła marmur, mieli świetny sprzęt i cieli go jak pomidory. Skorzystałam z ich letniej promocji i położyłam sobie marmur na tarasie 10% taniej. Naprawdę się opłacało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam rok gwarancji, jak na razie wszystko ok!
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-10 09:39:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją