Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Euro-dom Marek Marzec Marek Marzec

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa i okolice
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 15% pozytywna 3x 1x 16x

Jakość usług: 17% wysoka 3x 1x 14x
Terminowość: 15% bez zastrzeżeń 3x 16x
Ceny usług: 7% niskie 1x 3x 13x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 4192
Data utworzenia profilu: 2010-05-30 22:26:27
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-30 22:26:27 

Opinie o Euro-dom Marek Marzec Marek Marzec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie Perfectus wykonywałem kompleksowy remont mieszkania z projektem wnętrz oraz meblami.wszystkie prace trwały dwa miesiące firma wywiązała się z terminów.Jakość prac oceniam na bardzo dobre.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof M dnia: 2016-12-16 12:47:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZA WASZE PIENIĄDZĘ POSTAWIŁ SOBIE PIĘKNY DOM !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-24 22:32:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAZAJCIE NA TEGO CWANIAKA ZMIENIL NAZWE FIRMY I DALEJ KOMBINUJE TERAZ PERFEKTUS NIEDAWNO EURO-DOM NIEODPOWIEDZIALNY FACET...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: KLIENT OKNA EURO-DOM TERAZ PERFEKTUS
Opinia dodana przez: JANUSZ dnia: 2013-11-01 18:38:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: działa pod inną nazwą i bazuje na tych samych bublach co w eurodomie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 22:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można powiedzieć, że firma spadła mi z nieba. Musiałam w miarę szybko uporać z generalnym remontem mieszkania. Okna zostały wymienione szybko i sprawnie. Garderoba i szafa wnękowa także zostały wykonane bez zastrzeżeń. Aranżacja kuchni wyszła super. Zależało mi na szybkim przeprowadzeniu zlecenia i zostało ono wykonane szybciej niż zakładała umowa! Ja ze swojej strony na pewno polecę tę firmę. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie musiałam nic reklamować
Opinia dodana przez: Marlena Łukasik dnia: 2013-06-06 23:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym bardzo podziękować firmie Prefectus za porządną robotę przy remoncie kapitalnym /od podstaw/ mojego mieszkania. Remont o sporej powierzchni trwał zaledwie 3 miesiące. Było zaangażowanie, terminowość, dobry dobór materiałów i fachowość ludzi współpracujących z firmą Perfectus i nie zgodzę się z opiniami które zobaczyłem. Dlatego też z czystym sumieniem będę polecał firmę Pana Marka. Adam Zarzycki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Zarzycki dnia: 2013-05-05 10:30:24 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skoro tak partaczą to jakim cudem wciąż działają?
Opinia dodana przez: bh dnia: 2012-09-11 07:06:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem pracownikiem tej firmy i ostrzegam trzymajcie się nich i ich szefap. Marka Marca z daleka.Zawsze brakowało pieniędzy na właściwy materiał,kazał nam robić z tego co jest,np.zamiast klinów w oknach musieliśmy stosować kawałki starych futryn,mijało się to całkowicie ze sztuką budowlaną,były przypadki zniszczeń ścian nośnych budynku przy wstawianiu okien,bo okna nie trzymały wymiarów,a takie były na stanie i trzeba było je zbyć,to samo się zdarzyło przy obsadzaniu drzwi. p.Marzec nie znosił żadnych sprzeciwów pracowników,dla niego liczył się tylko zysk a nie klient,gdy klient się domagał poprawek Marzec lekceważył sprawę,a kiedy klient nie odpuszczał zajeżdzała ekipa -rodzina- szwagrowie szefa i potrafili człowieka pobć.Za takie incydenty Pan Marzec dostał nawet wyrok .Niczym się nie przejmował ,wciąż powtarzał,że jak będą problemy to pogada z ciotka pracującą w Komendzie Stołecznej i ona mu pomoże,zawsze może na nią liczyć .Ma mnóstwo spraw sądowych,ale wychodzi w wiekszości z nich obronną ręką .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ali dnia: 2012-01-23 19:38:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do jakości to nie miałem okazji się przekonać,bo zrezygnowałem z usługi po przekroczeniu przez wykonawcę wszelkich dopuszczalnych przez umowę terminów. Stosunek pracowników do klienta - lekceważący: nie dotrzymywanie terminów, nie odbieranie telefonów, obiecywanie "gruszek na wierzbie", brak zwrotu pobranego zadatku
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: unikanie zwrotu zadatku
Opinia dodana przez: Tadeusz Kubiak dnia: 2011-02-18 22:33:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi przywiezione 2 mies po terminie były w takim stanie, że musieliśmy za nie podziękować (m. in. na farbie były odciski palców, spod których wyzierało żywe drewno). Do dzisiaj nie możemy doczekać się zwrotu zadatku. Żeby się do nich dodzwonić, muszę pożyczać telefony od kolegów, bo mój numer już znają i przestali odbierać. Pewnie bez sądu się nie obejdzie. Jedyny plus tej sytuacji - mamy piękne drzwi zrobione przez inną firmę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: przestali odbierać telefony
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-10 10:25:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówione drzwi są krzywe, nie przylegają do futryn, opaski przy futrynach są również krzywe, źle zamocowane, ruchome.. z reklamacją jest tez problem... niby złożona a brak jakichkolwiek działań !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reakcji
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-01-28 15:43:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalne dno... na szczęście w sądzie dostał po dupie :)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Gorzej niż źle
Opinia dodana przez: Warszawa dnia: 2010-12-05 01:05:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma która oferowała usługę w 2 tygodnie , mija 2 miesiąc i jeszcze nie skończyli ! Wymiana okien - nieporozumienie , wszystko na odwal ,obróbka wykńczająca - ale klienta ! "Fachowcy" nigdy nie byli w umówionym terminie !!! Zostawiają po sobie spalone pole , bomba atomowa pewnie robi mniej szkód ! Stara taktyka - w przypadku próby umówienia sie odsyłanie do różnych osób , brak kompetencji , nieodpowiadanie i nieodbieranie telefonów to standard w tej firmie - tylko pobranie kasy poszło podejrzanie sprawnie ! Jeśli są inne osoby , które miały to nieszczęście skorzystać z "usług" twej firmy , proponuję zorganizowanie się w celu dochodzenia swoich praw !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: działająca na zasadzie - kto się prędzej zmęczy !
Opinia dodana przez: leon dnia: 2010-11-19 17:04:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalni partacze ,brak profesjonalizmu , Ci ludzie na niczym się nie znają ,złożyłem reklamacje wysłałem na adres znajdujący się na umowie , ale okazało się że nikt taki nie mieszka pod podanym adresem!! Trzeba doprowadzi do zamknięcia tej firmy , chętnie dołączę się do zbiorowego pozwu!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: podane adresy są fałszywe , na coś takiego są paragrafy!
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2010-11-05 08:16:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W takim razie proponuje zlozyc pozew zbiorowy, wpisac na liste dluznikow (bardzo proste) zwlaszcza ze nierozpatrzona reklamacja lub wezwanie do naprawy po przekroczeniu terminu moze byz uznana za dlug i odzyskac to co kazdy z nas stracil (czas,pieniadze,nerwy itd)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-14 20:27:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam. Totalna fuszerka Panowie starali się wykonać dwie szafy i kuchnie w półtora dnia. Efektem pracy jest masa usterek: - szafka kuchenna spadła ze ściany, - źle zamontowane drzwiczki od szafek, - nie zamontowany caokół po zmywarką, - front od zmywarki przymontowany tylko z jednej strony (druga wesoło sobie wisiała), - brak połowy zaślepek, - nie dowieziono nam półek do szafy w przedpokoju, - szafa wnękowa w pokoju zmontowana na siłę z niedopasowanych części (nie przycięte rurki i pawlacz) bok przymontowany (dopchnięty) na siłę po 2 miesiącach odpadł, - szuflady zamontowane na prowadnicach pod kontem ( z jednej strony wystają 2,5 cm z drugiej 3 cm), - użyte nieodpowiednie śruby i kołki za małe lub za duże, - szuflady nie trzymają się nie prowadnicach przy próbie wysunięcia spadaja z w/w, - ponadto Panowie zniszczyli mi panele podłogowe w pokoju (porysowane śrubami - jak by się na nich ślizgali), - w całym pokoju wyrwane listywy przypodłogowe razem z kołkami (ściana z dziurami, farba porysowana, listwy powyginane i zostawione bo "tak było") - ponadto niesłowność, nagminne spoźnianie, umówienie się na reklamacje graniczy z cudem, próby wmówienia, że usterki są z winy klienta "bo coś w tym pokoju jest na pewno nie tak"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Rażąca niekompetencja.
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2010-10-14 09:26:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna fuszerka!!! 1. Szafa wnekowa nie ma poziomu-drzwi zamykaja sie same. Po odsunieciu wracaja na "swoje miejsce". Na poprawki nie ma co liczyc. 2. Drzwi do sypialni przyjechaly uszkodzone - tu na szczescie udalo sie wymienic na inne, ale czas oczekiwania to przegiecie. Pan Marek prowadzi tez firme remontowa Perfectus Sp. z o.o. z Panem Robertem Florczakiem -> Totalne partactwo. Podloga z gresu polozona nierowno (nie trzyma poziomu,wystaja krawedzie -> mozna sobie stopy pokaleczyc. Orzeczenie rzeczoznawcy z Izby Handlowej jasno wykazalo bledy w sztuce. Reklamacja oczywiscie nie rozpatrzona. Teraz Panow czeka sprawa w sadzie,obciazenie kosztami rzeczoznawcy,obciazenie kosztami naprawy przez zewnetrzna firme remontowa. Nie odpuszcze tym "fachowcom"!! Nie wspomne juz o problemach skarbowych jakie im groza za wystawiona fakture. Pan Robert ponoc ma uprawnienia budowlane -> az boje sie pomyslec jak wybudowalby dom.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zadna reklamacja nie jest w ogole rozpatrywana.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-10 07:24:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa balkonów tragiczna, przecieka itp
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-31 19:00:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montażysta okien - porażka. Partacz do kwadratu. Nie wykonał obróbek murarskich, partacz i gniot!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2010-08-16 22:26:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana okien w mieszkaniu - spartolona totalnie! Wstawienie uszkodzonych parapetów, brak obróbek murarskich. Wszystko na "odwal się" i tylko kasa szybko wzięta. Zero odzewu na reklamacje! Ostrzegam !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Totalna porażka !! Nie polecam tego "fachowca" najgorszemu wrogowi!! Zastanów się trzy razy zanim coś mu zlecisz !
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2010-05-30 22:29:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją