Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stolarex Robert Majewski

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Mazowieckie, radom
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: schody drewniane , balustrady Słowa kluczowe: schody drewniane gięte , schody samonośne , balustrady z stali kwasoodpornej

Ocena: 60% pozytywna 6x 4x

Jakość usług: 60% wysoka 6x 4x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 4x 1x 4x
Ceny usług: 33% niskie 1x 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2972
Data utworzenia profilu: 2010-05-29 15:33:22
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-29 15:33:22 

Opinie o Stolarex Robert Majewski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane niedokładnie i z ogromnym opóźnieniem. Bardzo utrudniony kontakt z panem Robertem szczególnie jeśli musi coś poprawić albo zawala terminy. Umowa to dla niego śmieć, ponieważ nie respektuje jej zapisów. Wiele, wiele niedoróbek.Drewno niedosuszone, co jest dramatem wręcz To, co robi pan Robert jest nie do przyjęcia. Ten człowiek nie powinien robić tego, co robi - jest nieodpowiedzialny i do tego diabelny partacz! Nie polecam absolutnie!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żałosna, prawie żadna o ile pan Robert odbierze telefon...
Opinia dodana przez: oszukana dnia: 2016-05-09 13:59:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU PO ZLECENIU USŁUGI,OPÓŻNIENIA W REALIZACJI,WYKONANA 'PRACA'DALEKA OD IDEAŁU-POTĘŻNE NIEDORÓBKI,NIESTETY KULTURA WŁAŚCICIELA NA TYM SAMYM POZIOMIE,ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: MOCNO NIEZADOWALAJĄCA
Opinia dodana przez: EWA80 dnia: 2015-09-10 20:40:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody, ktore zrobil ten pan po roku sie pokrzywily. Drewno musialo byc niedosuszone. Schody pomalowane niechlujnie. Prace opoznione. Nie polecam a nawet przestrzegam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-11-24 20:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert robił schody dla moich rodziców, później dla dalszych i bliższych krewnych a teraz dla mnie.Ja jestem zadowolona.Schody gięte które są u mnie dla innych były niewykonalne,było u mnie spóźnienie w granicach 1,5 tygodnia ale dla mnie jest to do zaakceptowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczęśliwa dnia: 2014-06-12 16:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem zadowolony dogadywaliśmy się bez problemów. Opóznienie może i było ale to bardziej z naszej winy bo inne rzeczy nie były skończone. Moje schody mi się podobają i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2014-04-25 14:39:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Schody wykonane nieschludnie, nadają się do ponownego malowania - źle wyszlifowane. 3 tygodniowe opóźnienie w wykonaniu schodów - pozostałych zamówionych usług nigdy nie dotarczył. Właściciel (Pan Robert) niesłowny, kompletnie nie respektuje zapisów umowy - traktuje je jakby nie istniały. Opóźnienie 3 tygodnie - rabatu zero, usługa wykonana do bani. PAMIĘTAJ !!! Negatywna opinia została napisana na 100% przez klienta - pozostałe fachowiec mógł napisać sobie sam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 2013-12-28 11:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w porządku,meble do kuchni wykonane zgodnie z projektem. Jesteśmy zadowoleni, polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek z Warszawy dnia: 2013-07-31 20:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko wykonane zgodnie z planem. Własciciel fajny i wporzadku. jestem zadowolony schody wyszły bardzo ładne. Robią też super garderoby moja jest boska . polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gege z warszawy dnia: 2013-07-29 23:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: schody wykonane zgodnie z zamówieniem. Pan uprzejmy, chętnie doradzał, proponował ciekawe rozwiązania technologiczne co w efekcie dobrej współpracy zaowocowało pięknymi dębowymi schodami w naszym salonie. Gorąco polecam - pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Jan z Radomia dnia: 2013-07-29 14:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oprócz samego wykonania ,rzetelne porady i super rozwiązania.jestem bardzo zadowolony wysoką jakością,montaż przebiegł sprawnie i bez problemów
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-16 20:52:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją