Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Drzwi

Zawód: drzwi - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Dolnośląskie, 53-617 Wrocław Zielonogórska 12
Telefon: (071) 355 36 57
Adres e-mail: biuro(małpa)drzwi.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: sprzedaż, montaż drzwi Słowa kluczowe: drzwi, sprzedaż, montaż

Ocena: 78% pozytywna 25x 7x

Jakość usług: 80% wysoka 24x 6x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 18x 6x 6x
Ceny usług: 100% niskie 19x 11x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 2887
Data utworzenia profilu: 2010-05-25 23:17:19
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-25 23:17:19 

Opinie o Salon Drzwi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za swoje drzwi wraz z montażem dałem niecałe 3 tys. Dla mnie mało to nie jest więc zależało mi żeby ktoś zrobił to porządnie i tak właśnie działa ta firma. Zastrzeżeń co do zlecenia nie mam żadnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Oliś dnia: 2014-04-08 12:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja już dość dawno montowałem drzwi z tą firmą, ale postanowiłem podzielić się opinią, bo w sumie to rzadko piszę pozytywy w necie :P Działanie firmy bardzo na plus. Nie miałem żadnych problemów, reklamacji, czy innych nieprzyjemności. Montaż przeprowadzony pod fachowym okiem pana Stanisława którego do dziś dobrze wspominam. Jak dla mnie, nie ma się do czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łysy dnia: 2014-04-07 15:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie ok, niewielkie opóźnienia w dostawie ale podobno nie ich wina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 17:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie wszystko przebiegło sprawnie - wybrałem drzwi, podpisałem umowę, zaliczka wpłacona, potem trzy tygodnie oczekiwania i montaż. Wg. mnie wzorowy fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 12:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie montaż był utrudniony bo na starej ościeżnicy ale panowie dali radę. Teraz ogólnie okres remontów więc czekałem na montaż 2 tyg, ale cała reszta ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bolo dnia: 2013-07-24 10:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Doradzono mi drzwi inne niż chciałem i dobrze :) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i montażu drzwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie musiałem zgłaszać reklamacji
Opinia dodana przez: Groch dnia: 2013-07-13 09:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy firmy pomogli mi dobrać odpowiednie drzwi do mojego domu i na moją kieszeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antoinne dnia: 2013-07-12 21:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ta firma jest bardzo dobra! Wywiązują się z zleceń, ceny też mają dobre a co najważniejsze mają dobrej jakości drzwi. Polecam wszystkim którzy cenią sobie jakość oraz renomę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2013-07-12 17:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam liczyć na pomoc przy wyborze drzwi gdyż kompletnie się na tym nie znam. Montaż przebiegł sprawnie. POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzenka dnia: 2013-07-01 12:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa plusy: za duzy asortymen i konkurencyjne ceny. Malutki minusik za to, ze musialem na swoje drzwi poczekac 2 tygodnie. Ogolnie kontakt i realizacja uslugi na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-29 11:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem u nich drzwi do biura, dokłądnie cztery sztuki drzwi wewnętrznych Porta, wszystko przebiegło sprawnie, realizacja, wysyłka, nie zgłaszam zadnych zastrzeżeń do nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornecxxc dnia: 2013-03-29 10:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jak dla mnie godny polecenia: duży wybór asortymentu, ceny konkurencyjne, obsługa fachowa o wszystko można dopytać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz.Karnik dnia: 2013-03-24 09:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zamówienia przebiegła dosyć szybko, drzwi kupione po atrakcyjnej, zniżkowej cenie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Nowik dnia: 2013-03-23 08:41:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa salonu fatalna, panienka obiecuje że odzdwoni nigdy tego nie robi. Opóxnienie 3 tygodnie, jak już są drzwi to nagle nie ma klamek. Obsługa jest opryskliwa , niemiła wręcz bezczelna. Nigdy więcej Pani Iwonki!!! będę odradzać wszytskim znajomym i sąsiadom.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2013-01-23 12:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są najlepsi w drzwiach we Wrocławiu na dzisiaj bezapelacyjnie, a jakie śliczne Panie tam obsługują ho ho, chyba kupię jeszcze jedne drzwi wejściowe, choć nie mam ich gdzie zamontować, ale położę na razie w garażu to może kiedyś się gdzieś zamontuje haha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: REKLAMACJI BRAK, TOWAR TIP TOP!!!!
Opinia dodana przez: kulawy maniek dnia: 2012-12-20 14:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem już po montażu i wszystko było ok. dobre mają promocje. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2012-12-17 11:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że firma dobrze się spisała ze swoich obowiązków. Procedura od początku, aż do montażu przebiegła pomyślnie. Podsumowując moje wcześniejsze doświadczenia z podobnymi firmami, jestem w stanie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wąski dnia: 2012-12-14 11:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę oceniam pozytywnie 8/10. Jedynym minusem firmy jest to, że nie wszystkie drzwi mają na miejscu, trzeba czasami poczekać. Poza tym ok.
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2012-12-13 12:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość drzwi i usługi, wyrobili się z terminem tak jak się zobowiązali, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: krzychu dnia: 2012-12-12 14:56:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem Hetmany po promocji wraz z montażem gratis. Z drzwi i z podejścia do klienta jestem zadowolony. Mam je od pół roku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na razie nie miałem
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2012-12-12 12:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi ok. a bezpośrednio w firmie miły pan pomógł mi przy wyborze drzwi, bo nie zbyt duże miałam o tym pojęcie. polecam jeśli ktoś chce mieć do czynienia z fachowcami :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MoNiA dnia: 2012-11-29 14:40:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem miło zaskoczony, montaż i obróbka solidnie wykonana, podejście pracowników do swojej pracy na duży plus. Po robocie panowie po sobie posprzątali, z niczym nie było problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Koter dnia: 2012-10-31 15:19:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w salonie żeby wybrać drzwi. Obsługa w salonie bez zarzutów, przeglądałem sobie różne modele, fachowiec mi doradzał, widać było, że znał się na rzeczy i wiedział co mówi. Polecam jeśli komuś zależy na profesjonalizmie. Wcześniej sam się naciąłem na montażu na firmię sezonówce, teraz już nawet nie istnieje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek dnia: 2012-10-25 15:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw montowałem antywłamaniowe do domu, bo to była podstawa jak postawiłem dom. Wszystko było ok, byłem zadowolony. Później jak już byłem po wykończeniówce przyszło do wstawiania drzwi wewnętrznych do wszystkich pokoi. Znowu udałem się do tej samej firmy, i po raz drugi się nie zawiodłem. Było lekkie opóźnienie w montażu, ale na solidność tej firmy nie można narzekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-10-19 15:45:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena 5 z malutkim minusem. Minus za to, że musiałem czekać na sprowadzanie drzwi 2 tygodnie - jednak uprzedzono mnie o tym. Wszystko pozostałe w jak najlepszym porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-01 13:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymieniałem drzwi w firmie, w sumie razem wyszło 5 par (mowa o drzwiach wewnętrznych). Drzwi wybrałem wszystkie takie same i do tego była promocja, że montaż gratis i tak też ostatecznie było. Montaż miałem jakoś około tydzień po podpisaniu umowy. Fachowcem nie jestem ale drzwi wyglądają na zamontowane solidnie, przynajmniej do tej pory pracownicy nie zgłaszali żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacja nie była konieczna
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-09-21 16:37:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi.pl to straszna firma. Czuję się oszukany, bo mi w umowie nie napisali prawdziwych kosztów zakupu i montażu drzwi i z tego co wiem nie jestem odosobniony, bo jak byłem w salonie to przy mnie małżeństwo wykłócało się o uznanie gwarancji i miało pretensje o złośliwą obsługę. Wyszedłem zdegustowany! Nigdy więcej!
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: problematyczna
Opinia dodana przez: Jerry dnia: 2012-06-20 14:01:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nieprzyjemna obsługa od momentu złożenia parafki na umowie. Trudności z kontaktem i terminem zlecenia (opóźnienie o 3 tygodnie bez konsekwencji finansowych dla salonu, bo tak konstruują sprytnie umowę!)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: katastrofa
Opinia dodana przez: AliS dnia: 2012-06-14 17:00:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż drzwi przez "fachowców" bez odpowiednich narzędzi! Gdybym nie miał swojej miarki, pilnika a nawet pianki montażowej nic nie dali by rady zrobić! Drzwi miały być gotowe na wymiar a trzeba było je przycinać mimo iż wcześniej był od nich gość, który pobrał wymiary. Poza tym nie mięli ze sobą piły, musieli jechać do sklepu po piłę. Zamontowali niepasujące wkładki (zamki) a po zgłoszeniu reklamacji przyjechali ponownie znów ze złą wkładką! Utrydniony kontakt z samym salonem (często nie odbierają telefonów), ciągłe naiwne tłumaczenia z ich strony i wymijanie Klienta. Ostrzegam przed tą "firmą".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Kiepski kontakt, ciągłe pomyłki, fatalna ekipa montująca rodem z PRL.
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-03-26 19:40:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi zamawiane przez strone www.drzwi.pl - nie maja podanych kosztow transportu, nie maja podpisanej umowy z firma kurierska (jak sie okazalo po zaplaceniu z gory za drzwi). Czas oczekiwania - zamiast "od reki" - prawie miesiac. Koszt orientacyjny transportu 240zl zmienial sie co chwila na 280, 360, 510, ostatecznie stanelo na 360, a drzwi dotarly - niezabezpieczone, pekniete. Zwrotu kosztow nie ma, drzwi nie ma. O odszkodowanie mam walczyc z firma kurierska. Firma jest nierzetelna, obsluga fatalna,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: www.drzwi.plNIGDYWIECEJ dnia: 2011-07-21 21:41:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie zamówiłam drzwi wewnętrzne do mieszkania. Montaż umówili na 14. Przyjechali mocno spóźnieni, montaż trwał do godziny 23, przy czym od 21 były już tylko rozpaczliwe próby wsadzenia drzwi w futrynę, żeby zamknąć mieszkanie na noc. Sąsiedzi w całym bloku z płyty dostawali szału podczas nocnego kucia w betonie. Jakimś cudem udało im się wsadzić drzwi w futrynę i zapianować prowizorycznie. Noc przespałam słabo. Przyszli kolejnego dnia i samo zaskoczeni byli, że drzwi nie wypadły. Potem musiałam kilka razy ich wzywać do regulacji zamka, który się zacinał. Potwierdzam opinie o nieczytelnej fakturze. Kwota jest ogólnie za usługę, nie ma informacji ile kosztowała ościeżnica. Zamówiłam w sklepie dodatkowy zawias, drzwi przyjechały bez. Przy montażu drzwi nie ściągneli folii, wszystkie uszczelki zamantowane zostały na ofoliowane drzwi. Uszczelki własnoręcznie musiałam posiągać, zeskrobać folię i zamontować ponownie. Drzwi wewnętrzne do łazienki po tygodniu wypadły z futryny. Jedyne 300zł za montaż. Drzwi reklamowałam, przestali odbierać moje telefony, nie sposób się znimi umówić. Bardzo niepoważne podejście, okłamywanie że oddzwonią, że załatwią. Trzeba uważać na tę firmę! Ja przygodę z nią skończyłam, więcej drzwi tam nie zamówię.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2010-09-10 11:09:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długi termin realizacji, przedłużający sie nie z winy z salonu jak twierdził pracownik a producenta, bzdura.Zamówinie nieczytelne, przy realizacji okazało się,że trzba dopłacić za ościeżnice, gdzie miały być w cenie ktora widniała na zamówieniu i to z rabatem, który ostatecznie zniknął, gdy poprosiłam o wyszczególnienie cen na fakturze. Nadmienię, że go nie dostałam. Na fakturze też cena była ogólna za wszystko. Brak odpowiedniego transportu, drzwi przywieziono oplem kadetem osobowym , drzwi wystawały w połowie długości za samochodem. Pomiary zrobione przez montażystów firmy przed remontem ( grubośc murow przygotowanych na ościeżnice) okazały się błędne, nie było mozliwości zamontowania drzwi bez przeróbek, brak profesjonalizmu. Montaż zakończył się reklamacją, do dziś nie uznaną. Komletna porażka. Nie polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: selena dnia: 2010-05-25 23:46:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją