Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

LEX-BUD Sławomir Napiórkowski

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, Warszawa i okolice Otwock
Telefon: Kom. 500728998
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
7581087815
Opis działalności: Roboty Budowlane Słowa kluczowe: Remonty

Ocena: 13% pozytywna 5x 3x 33x

Jakość usług: 21% wysoka 7x 2x 26x
Terminowość: 9% bez zastrzeżeń 3x 4x 28x
Ceny usług: 12% niskie 2x 15x 14x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 6677
Data utworzenia profilu: 2010-05-23 09:01:35
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-23 09:01:35 

Opinie o LEX-BUD Sławomir Napiórkowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie dlatego trzeba czytać opinie zanim się kogoś zatrudni. Ja zanim zatrudniłem Napiórkowskiego zapytałem go, skąd tyle negatywnych opinii na jego temat. Odpowiedział, że to jego byli pracownicy, których wyrzucił za spożywanie alkoholu się na nim mszczą. Uwierzyłem w jego kłamstwa i przez chwilę zajmował się moim remontem. Niestety musiałem się go szybko pozbyć i zakończyć współpracę w mało przyjemnej atmosferze. Jeszcze ze 2 miesiące po zakończeniu współpracy przyjeżdżali do mnie ludzie, którzy go poszukiwali w związku z niedokończonymi lub spapranymi pracami oraz jego byli pracownicy, którym nie wypłacił pieniędzy. Także podzielam poprzednie opinie odnośnie tej osoby.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-25 11:22:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko co zrobił ten pan było do poprawy.Ilość spowodowanych szkód po jego robocie wyniosła więcej niż cały remont przez niego wykonany. W moim mniemaniu to nawet fugi położyć nie potrafi. Z całą pewnością odradzam wszystkim.Partacz, krętacz, bałaganiarz i niechluj.Żałuje iż wcześniej nie zapoznałam się z opiniami na temat tego fachowca
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: szkoda gadać
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-01 14:08:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To krętacz i nic więcej. Jak już weźmie umówione pieniądze to na pewno nie dokończy umówionej pracy. Oby jak najmniej takich ludzi spotykać w życiu. Miałem z nim do czynienia więc ODRADZAM...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 13:21:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O tym jak nieuczciwy jest Sławomir Napiórkowski mogą świadczyć licytacje komornicze prowadzone w jego mieszkaniu, jego długi i wyroki sądowe. Wystarczy poszukać informacji na temat tego "człowieka". To zwykły kręt i przestępca. http://sprzedam.pl/aukcja_151314_Flowery_II.html http://www.dlugi.einkaso.pl/wierzytelnosc/13417/LEX---BUD-Slawomir-Napiorkowski
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-14 11:35:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak to jest jak się nie czyta w Internecie opinii o fachowcach. Ja nie byłem mądrzejszy i też wziąłem tego m.atoła bez sprawdzenia jego referencji. Jak się zorientowałem z kim mam do czynienia, to było już za późno. Nawet nie będę wyliczał ile rzeczy u mnie spaprał... LUDZIE, CZYTAJCIE OPINIE BO W INNYM WYPADKU TYLKO SIĘ ZAWIEDZIECIE I NARAZICIE NA KOSZTY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kris dnia: 2014-01-28 14:57:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówił się w połowie listopada, zjawił się miesiąc później, wciąż wymienia ekipę, bo ludzie uciekają. Kafelki położone jedne w górę, drugie w dół (na szczęście mało widać, bo wzór neutralny). Od początku 100 razy powtarzałam, że zawory do wody są zepsute, więc trzeba je wymienić, bo zimna woda leci cienką stróżką. Powiedział: "wymienicie sobie później" i poszedł. A później powiedział, że wymieni zawory, ale za 150 zł, bo trzeba wszystko jeszcze raz rozkuć. W końcu w ogóle się nie zgłosił i nie odpowiada na telefony i maile. Potem przyszły mrozy i wszystko nam zamarzło, bo nie zabezpieczył rur przed zimnem. W łazience hula lodowaty wicher, ale rury muszą być odsłonięte, bo musimy je podgrzewać farelką, bo inaczej zamarzają.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marisob dnia: 2014-01-27 10:20:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No tak, do mnie też przywoził towary od innych. Oczywiście mówił, że to zostało z poprzednich robót, ale później jego pracownicy mówili mi, że kradnie te materiały innym zleceniodawcom. I faktycznie to się zgadzało. SŁAWOMIR NAPIÓRKOWSKI TO ZWYKŁY PRZESTĘPCA! Nie wolno zlecać mu żadnych prac, bo na pewno się źle na tym wyjdzie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Zleceniodawca dnia: 2013-12-23 13:33:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to stary kretacz niewypłacalny kradnie materiały z innych budów i wozi je innym klijętom biorąc za to pieniądze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2013-10-03 12:26:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomijam opinie pracowników,choć faktycznie zauważyłem,że Napiórkowski im nie płacił. Jako osoba,która zleciła Napiórkowskiemu remont mogę tylko powiedzieć,że nie powinno się robić czegoś,o czym nie ma się pojęcia - on jednak o tym nie wie. Jest to człowiek niezorganizowany,roztrzepany a co najgorsze nieuczciwy. Początkowo robi dobre wrażenie,ale później pokazuje swoje prawdziwe oblicze drobnego cwaniaczka. Z tego co widzę,to niestety sporo osób nabrało się na jego "wielkie słowa". Przykre ale prawdziwe :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie uwzględnia reklamacji
Opinia dodana przez: Zleceniodawca dnia: 2013-06-28 14:48:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracowałem u tego PARTACZA! Dużo obiecuje, a jak przychodzi co do czego to jest niewypłacalny. Człowiek - partacz a także BAJERANT. NIE POLECAM!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-06-06 13:35:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bartuś ....??????tak ..pracowałeś ??? a to ciekawe że. w styczniu nie płacił ludziom pieniędzy a tobie w maju płacił.takie bajki to mamusi opowiadaj
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2013-05-27 23:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pracowałem u slawka prawie rok czasu mi wypłacał zarobione pieniadze a tym którzy pili i partaczyli robote to wiadomo ze nie bedzie komus takiemu wypłacał w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BARTEK dnia: 2013-05-09 07:56:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie płaci pracownikom
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie wypłaca pracowniką
Opinia dodana przez: były pracownik dnia: 2013-01-28 19:54:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pracowałem kiedyś z panem s.napiórkowkim i nic dobrego nie wyszło z tego nie wypłaca pieniędzy pracownikom a jak sie upomnie człowiek o swoje wynagrodzenie to mówi że na razie niema i przekłada z dnia na dzień i tak nie wypłaea potem tylko sztraszy pobiciem to nie jest fachowiec
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: były pracownik dnia: 2013-01-17 13:23:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kretacz 500zl nie moze wypłacic od dwóch miesiecy tłumaczac sie ze nie ma pieniedzy badz nie ma przy sobie notesu z godzinami ze sam jest bez grosza OSTRZEGAM WSZYSTKICH CHETNYCH WSPÓŁPRACY Z TYM TYPEM NIE POPEŁNIAJCIE ŻYCIOWEGO BŁEDU !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PEPIK dnia: 2013-01-06 12:30:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj widzę, że prawie wszyscy mamy podobne zdanie. Gościu nie ma pojęcia o robocie, zwykły partacz. Ja też wziąłem go do pracy i był to duży błąd...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ten Pan jest tak doskonały, że reklamacje są zbędne (nie ma już czego poprawiać).
Opinia dodana przez: GAL dnia: 2012-12-15 13:10:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda,że dopiero teraz zobaczyłam wątek na temat Pana Sławomira Napiórkowskiego, inaczej nigdy nie pozwoliłabym mu na remont mojego domu... Pracował u mnie i wszelkie negatywne komentarze dotyczące jego osoby są niestety prawdziwe. Najlepiej zacząć wszystko, nic nie skończyć i jeszcze wziąć za to pieniądze. O jakiejkolwiek terminowości i sumienności nie ma mowy. Ten człowiek potrafi jedynie mówić, jakim jest dobrym fachowcem (co jest całkowitą nieprawdą!) i czego to on nie potrafi. Również opinie pracowników o nie wypłacaniu im pieniędzy i zwalnianiu bez wypłat są prawdziwe. PS. ci, którzy zdecydują się na jego usługi sami się o tym przekonają.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Śmiech na sali...
Opinia dodana przez: JW dnia: 2012-10-29 11:11:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA TA POWINNA ZOSTAĆ ZAMKNIĘTA!!!!!! ZŁO..EJ, CZŁOWIEK KTÓRY WYNOSI MATERIAŁY Z BUDOWY NIE BĘDĄCE JEGO WŁASNOŚCIĄ I PRACOWNIKOM NIE PŁACI WYNAGRODZENIA OSTRZEGAM !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PRACOWNICY dnia: 2012-10-22 21:24:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gościu okrada wszystkich zleceniodawców pracowałem trochę u tego pajaca jak zwolnił ludzi i przyszli po rozliczenie to wyją z samochodu pałke i ich pobił ten człowiek nie nadaje sie do prac budowlanych bo nic nie potrafi LUDZIE OSTRZEGAM zł.....j I O....t NA 100%
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: pracowwnik dnia: 2012-10-22 19:17:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSTRZEGAM LUDZI KTÓRZY ZAMIERZAJĄ WYKONAĆ REMONT MIESZKANIA PRZEZ FIRMĘ LEX-BUD! SAME STRATY I JESZCZE RAZ STRATY!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-16 14:06:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CZŁOWIEK, KTÓRY NIE MA POJĘCIA CO ROBI I WYNOSI MATERIAŁY BUDOWLANE NIE BĘDĄCE JEGO WŁASNOŚCIĄ!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-11 22:01:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POWINIENEŚ CZŁOWIEKU WARZYWNIAK PROWADZIĆ A NIE FIRMĘ BUDOWLANĄ!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-10 19:05:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nierejestrowanie pracowników,niewypłacanie pensji,
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-05-11 10:52:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE CHODZI O TWOICH PRACOWNIKÓW CZŁOWIEKU BO MIAŁEŚ ICH BAAAAAAAARDZO WIELU I WIELU NIE WYPŁACIŁES PIENIĘDZY DLATEGO LUDZIE ODESZLI........CHODZI O TO ŻE,WYNOSISZ MATERIAŁY POWIERZONE TOBIE PRZEZ ZLECENIODAWCE CO JEST NIEDOPUSZCZALNE I TO SWIADCZY BARDZO ŹLE O TOBIE ...........JESZCZE CZEGOŚ NIE ROZUMIESZ???A TAK NA MARGINESIE.....PROSZE SIĘ NIE CHWALIĆ ŻE,PROWADZI PAN FIRMĘ OD 10 LAT BO TO MOŻNA SPRAWDZIĆ NA STRONIE GUS...FIRMA JEST ZAREJESTROWANA W RZEKUNIU OD 2009 ROKU
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zleceniodawca,który poniósł straty dnia: 2012-04-29 10:20:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Internet jest wspaniały,można pisać co tylko chcę.Każdy może wpisać opinię nawet gdy nie ma styczności z moją firmą lub gdy jestem zwolniony za alkochol,ewentualnie za pracę którą wykonałem choć nie mam o tym zielonego pojęcia i umiejętności.W zamian za zwolnienie z pracy za w/w powody moja 'ambicja'zostaje nadszarpnięta i zemsta jest słotka-wpis do opinii REFERENCJE OD LUDZI I FIRM ROZWIEJĄ PAŃSTWA WĄTPLIWOŚCI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir Napiórkowski dnia: 2012-04-06 14:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sławomir Napiórkowski właśnie skończył remont w moim mieszkaniu na ul.Dzikiej.Wizytówkę tej firmy otrzymałem w sklepie z głazurami na Bartyckiej jako dobrego wykonawcę.Prace zostały wykonane prawidłowo i były wykonywane osobiście przez pana Napiórkowskiego i jego dwóch ludzi.O opinię poprosił mnie p.Napiórkowski opowiadając o niechlubnych wpisach sflustrowanych miernot.Zaproponowałem p.Napiórkowskiemu wykonanie dalszych prac w domu w Grójcu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Różalski dnia: 2012-03-23 23:08:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu pogonili LEXBUD z Pikałkiewicza za jakość wykonywanych usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-21 18:05:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żaden płatnik, nierzetelne, nieterminowe wypłacanie wynagrodzeń za pracę.Oszukuje ludzi często bywają przypadki pozbawiania ludzi pieniędzy za wykonaną pracę i wyimaginowanie potrącanie pieniędzy za rzekomo źle wykonaną usługę. Nie polecam, wręcz przestrzegam przed tym ordynarnym TYPEM.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-15 09:50:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracodawca żaden, praca bez umowy.Nie płaci na czas, nie odbiera telefonów.Facet po za wysokim mniemaniem o sobie nie posiada żadnych fachowych umiejętności.Piszę ta opinie ku przestrodze nowo zatrudniających się.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: irus07 dnia: 2012-02-09 07:05:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracujemy w firmie od jakiegoś czasu i nie jesteśmy w stanie odzyskać swoich pieniędzy, które Sławomir N pobierał co tydzień od inwestora i nie wypłacał swoim pracownikom. To jak mają być skończone państwa mieszkania skoro ten człowiek traci dobrych fachowców przez, to że jest nie wypłacalnych
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Fachurki
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-25 01:54:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem właścicielem firmy LEX-BUD.Wyrażanie swoich opinji w internecie jest bardzo słuszne i przydatne innym osobom które chcą dowiedzieć się czegoś o firmie z którą chcą współpracować,pod warunkiem że te opisy są obiektywne i prawdziwe.POZDRAWIAM CAŁE BURACTWO-KONKURENCJĘ,BYŁYCH "PRACOWNIKÓW-FACHOWCÓW" I TZW.INWESTORÓW Sławomir Napiórkowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławomir Napiórkowski dnia: 2011-12-11 20:45:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami o usługach pana Sławomira Napiórkowskiego jak ktoś chce stracić pieniądze i nerwy to polecam !!! :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-25 20:40:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA NA TĘ FIRMĘ !!!!! Musze przyznać tej Pani poniżej rację ,juz nie pierwszy raz ten człowiek wynosił materiały u swojego zleceniodawcy.Fachowiec z niego żaden,nie potrafi sie okreslić z zestawieniem prac i cen,na dodatek dodaje sobie nadwyżkowo spore sumy.Pobiera zaliczki i nie kończy prac....żenada powinno sie skasowac taką psełdo firmę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert.J dnia: 2011-07-19 12:46:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich! Ostrzegam przed firmą Lex-Bud i Panem Sławomirem Napiórkowskim.Człowiek ten podjął się remontu mojego mieszkania na Tarchominie.Rozpoczął wiele rzeczy na raz, nic nie skończył, wszystko musiałam zlecać do poprawienia innym ekipom. Najbardziej bolą straty materiałów których nie da się odzyskać. Człowiek zatrudnia ludzi z łapanki, udaje że pracuje z nimi od lat.Niestety ci dopiero uczą się na inwestycji od kiepskiego fachowca którym również jest ich szef.Najgorsze jednak jest to że z budowy znikają materiały które Pan Sławek po cichu wynosił jak pokazały kamery ochrony.Po tym fakcie postanowiłam wyrzucić Sławomira N.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim znajomy dnia: 2011-07-15 00:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z firmą LEX-BUD od trzech lat i kiedy przeczytałem opinię na temat tej firmy to nie wieżyłem że są to opisy tej samej firmy z która wykonywała dla mnie usługi.Czasami miałem jakieś zastrzeżenia co do wykonanych prac,ale proszę podać nazwę firmy która zadowoli wszystkich.Miałam w swoim domu różnych fachowców o których można by pisać wszystkie słowa negatywne które otrzymała firma LEX-BUD.P.Napiórkowski jest elastyczny i gdy nastąpiły zmiany w projektach w trakcie prac,nie robił problemów jak inni.Uważam jego za dobrego fachowca i polecam swoim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: .Arkadiusz Czarnecki dnia: 2011-04-10 20:56:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety znam tego czlowieka ,pierwsze nie placi swoim ludziom w terminie co za tym idzie oni nie szanuja go pozatym on nie posiada zadych fachowcow w firmie a jezeli bedzie mydlic oczy wlasnymi umiejetnosciami to o ile ktos wierzy ze pieniadze rosna na drzewach to niech sprobuje co ow pan potrafi ,znam takze opinie na jego temat od jego klientow uwazaja go za idiote no ale jak juz zaczal to woleli aby skonczyl.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Prawda dnia: 2011-01-31 18:41:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LEX-BUD SŁAWOMIR NAPIÓRKOWSKI Firma lex-bud wykonywała remont łazienki mojego domu i podzielam pozytywne opinie na temat solidności wykonywanych usług.Glazurnik p. Napiórkowskiego jest perfekcyjny w tym co robi,drobnym mankamentem było złe oszacowanie czasu wykonania.Poziom usług -rewelacja panie Slawomirze proszę dopracować terminy,reszta jest OK
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-17 21:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LEX-BUD Sławomir Napiorkowski Ja również dostałam wizytówkę w składzie budowlanym i rekomenduję tą firmę do współpracy.Ekipa p. Napiorkowskiego wydobyła z mojego domu bez harakteru piękne wnętrza.P.Napiórkowski potrafi wysłuchać oczekiwań i przeywożyć to na wnętrze doradzając swoje pomysły.POLECAM TEGO WYKONAWCĘ!!!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-15 19:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REMONTY I DOKOŃCZENIA WNĘTRZ Wybudowalem wymażony dom,więc poszukiwalem profesjonalnej ekipy budowlanej.Przy wybieraniu glazur na ul. Bartyckiej w Warszawie otrzymalem w sklepie z glazurami wizytówkę firmy lex-bud.Zadzwoniłem do p.Napiórkowskiego w celu spotkania i wyceny prac.P.Napiórkowski poinformował mnie o niechlubnych opiniach i w kilku zdaniach przedstawil okoliczności zdarzeń.Miałem mieszane uczucia,ale wątpiłem w to,że duży sklep ryzykuje swoje dobre imię i reputację.Już po tygodniu współpracy z tą firmą moje obawy rozwialy się.Firma posiada kompetentnych ludzi do wykonywania prac ktorymi się zajmują.Kilka zdjęć które znajdują się na stronie lex-bud pochodzą z mojego domu.Zachęcam do współpracy z tą firmą !!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-13 18:54:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie.Chciałabym ostrzec wszystkich którzy zechca podpisac umowe z tym Wykonawcą .Jest nieterminowy ,niesłowny a zakres prac oferowanych przez niego jest bardzo duży ale wykonanie ich jest na bardzo niskim poziomie. Partaczy,nie stosuje sie do próżb klienta ,wyciaga pieniadze a nie potrafi zrobic zwykłego zestawienia wykonanych prac. Obiecuje duzo ale nic z tego nie wykonuje. Telefonów nie odbiera ,jest niesłowny.Jednym słowem oszust i partacz.Rozpoczyna kilka rzeczy na raz i nawet jednej nie jest w stanie skończyć z pozytywnym skutkiem. Powierzone mu mieszkanie pozostawia w okropnym bałaganie. Rzezczy z których może korzystać nie nadaja sie do dalszego użytku. Jednym słowem brak szacunku do cudzej własności Wszystkie powstałe szkody obiecuje naprawic ale niestety sa to tylko obietnice słowne .Jesli Kient mu zwraca uwagę porzuca robote bez jej zakończenia.Ponieważ posiadamy Umowę sprawa zakończy się w Sądzie ODRADZAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: zadna
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-19 22:15:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszust i naciągacz.Obiecuje "złote góry", co nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości. Nieterminowy, pobiera tylko zaliczki a prace ciągną się w nieskończoność bo nie dostarcza materiałów na czas. Nie płaci też w terminie swoim pracownikom.Często nie odbiera telefonów, bo jak twierdzi nie ma czasu. Kient sam musi ściągać potrzebne materiały, udostępniać własne narzędzia i płacić pracownikom p.Napiórkowskiego. Często też sam klient zmuszony jest do prac pomocniczych bo wykonawca nie zapewnia odpowiedniej liczby osób. Wielu klientów zmuszonych było zerwać z tym wykonawcą umowę i zatrudnić innego, co pociągało za sobą zwiększone wydatki. P.Napiórkowski staje się wówczs agresywny - nachodzi klientów, obraża i posunął się też do rękoczynów (sprawą zajmuje się prokuratura w Warszawie) Tak została zakończona współpraca z tym panem w Radości przy ul. Żwanowieckiej a także podopnie w Otwocku przy ul.Danuty. Ostrzegam przed zawieraniem umowy z tym wykonawcą.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: E.Kośla dnia: 2010-05-23 09:32:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją