Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ENERGPOL-INSTALACJE POMIARY ELEKTRYCZNE I ODGROMOWE TYCHY PSZCZYNA KATOWICE PRZEMYSŁAW PERDEK

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektryk 
Adres: Śląskie, 43-225 TYCHY/PSZCZYNA /KATOWICE WOLA SŁONECZNA 12
Telefon: 606-927-872 Kom. 606-927-872
Adres e-mail: energpol(małpa)onet.pl
Strona internetowa: http://energpol.pl/
NIP:
646-136-30-11
Opis działalności: INSTALACJE,POMIARY ELEKTRYCZNE I ODGROMOWE POGOTOWIE AWARYJNE OBSŁUGA I KONSERWACJA OBIEKTÓW Słowa kluczowe: instalacje elektryczne pomiary awarie odgromowe tychy pszczyna katowice oswiecim

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2200
Data utworzenia profilu: 2010-05-19 23:52:52
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-19 23:52:52 

Opinie o ENERGPOL-INSTALACJE POMIARY ELEKTRYCZNE I ODGROMOWE TYCHY PSZCZYNA KATOWICE PRZEMYSŁAW PERDEK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec- elektryk. Bardzo dobre ceny, szybka praca i dokładna. Bez poprawek. Polecam pana Przemka i jego firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2014-11-27 19:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, rzetelna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-09-23 19:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry elektryk, doskonale poradził sobie z elektryką w moim domu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max dnia: 2014-08-28 00:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowości solidność a do tego w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max dnia: 2014-07-23 20:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robi u nas instalację elektryczną. Fachowo i cenowo bardzo przystępnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stachu dnia: 2014-05-26 10:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZAKŁAD WYKONAŁ PODŁACZENIA I URUCHOMIENIA LINII TECHNOLOGICZNEJ W NASZYM ZAKŁADZIE PRODUKCYJNYM.ZOSTAŁA WYKONANA PEŁNA ELEKTRYKA WRAZ Z KOMPLETNA DOKUMENTACJA HALI.WYKONANO RÓWNIEZ BADANIA INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ WRAZ Z POMIARAMI OŚWIETLENIA DRÓG EWAKUACYJNYCH.WSZELKIE PRACE ZOSTAŁY PRZEPROWADZONE PRAWIDŁOWO I BEZ ZASTRZEZEŃ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE DOKONYWANO ŻADNYCH ZGŁOSZŃ REKLAMACYJNYCH DO FIRMY ENERGPO
Opinia dodana przez: ANDRZEJ POSANOWSKI - Z-CA DYREKTORA dnia: 2013-03-06 20:37:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powazne podejscie do sprawy błyskawiczne załatwienie sprawy w vattenfall i enion profesjonalisci polecam serdecznie i pozdrawiam P.H.U "JAMTAREX"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: P.H.U JAMTAREX dnia: 2011-01-13 21:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PEŁEN PROFESJONALIZM,BŁYSKAWICZNE DZIAŁANIE NIC DODAC NIC UJAĆ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK REKLAMACJI
Opinia dodana przez: DARIUSZ ROSTKOWSKI dnia: 2010-05-19 23:55:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją