Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szlifkom

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Cyklinowanie podłogi Słowa kluczowe:

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2854
Data utworzenia profilu: 2010-05-14 12:04:29
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-14 12:04:29 

Opinie o Szlifkom

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia,szybko sprawnie i fachowo można negocjowac cene
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Janczak dnia: 2012-10-18 10:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szlifkom - Adam Burakowski Solidne i sprawne wykonanie zlecenia a przy tym dobra cena. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumił (Wa-wa Ochota) dnia: 2012-10-09 15:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezwarunkowo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-02 22:37:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam, praca wykonana niechlujnie i na szybko.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-05-13 14:17:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o podłogę - to pełen profesjonalizm. Panowie mili i bezproblemowi. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2011-10-11 17:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: póki co nie dotyczy
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-08-30 18:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z przedwojennej podlogi zrobili cudo -mili terminowi.agnjiszka
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-16 22:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM.Jako jedyni wykonali pracę w terminie.Nawet pomogli mi wynieść jakieś nie duże meble.Jeśli chodzi o jakość-podłoga spełniła moje oczekiwania.Poleciłem ich z czystym sumieniem moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-11-22 15:40:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po dogadaniu się terminu i warunków facet w ostatniej chwili zadzwonił i powiedział, że nie może.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2010-09-17 23:16:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją