Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Aleksandra Maciocha Aleksandra Maciocha

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, 61-578 Poznań Niedziałkowskiego 26/1
Telefon: (61) 639 38 20 Kom. 505 999 595 Fax: (61) 639 38 20
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelaria-poznan.com
Strona internetowa: www.kancelaria-poznan.com
NIP:
921-163-12-80
Opis działalności: Poznańska Kancelaria Radcy Prawnego - doradztwo prawne Słowa kluczowe: aleksandra maciocha, poznań, kancelaria, radca prawny, prawnik, prawo, pozew, sąd, adwokat, mecenas, poznań, windykacja, zastępstwo procesowe, Stała obsługa prawna , usługi prawne , srawa sądowa

Ocena: 95% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 22x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x 1x
Ceny usług: 93% niskie 14x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 7206
Data utworzenia profilu: 2010-05-13 15:11:06
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-13 15:11:06 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Aleksandra Maciocha Aleksandra Maciocha

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc i przeprowadzenie sprawne kulturalnego rozwodu za rozsądną cenę. Polecamy i pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olena i Jacek dnia: 2017-11-16 16:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik pomocny dla calej rodziny. Sprawdzony w wielu sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna C-D dnia: 2017-10-08 14:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pani Mecenas Maciochy trafiłam sugerując się opiniami zamieszczonymi tutaj. Po dwóch latach współpracy zakończonej sukcesem muszę przyznać, że był to najlepszy wybór. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ZUS-em w sposób rzetelny i profesjonalny. Jest niezwykle sumienna, obowiązkowa i punktualna. Zawsze oddzwania i odpisuje na maile. Jako prawnik i jako kobieta - duża klasa. Zawsze elegancka i uśmiechnięta. Potrafi wysłuchać klienta cierpliwie i z empatią. Reasumując - prawnik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Ch. dnia: 2016-05-26 16:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Panią Mecenas miałem okazję współpracować kilkukrotnie, zarówno w sprawach firmowych jak i prywatnych. Początkowo chodziło o odzyskiwanie wierzytelności od nieuczciwych kontrahentów i klientów, później o przekształcenie formy prawnej spółki, co również zostało przeprowadzone bardzo sprawnie i rzeczowo. Ostatnia sprawa dotyczyła uzyskania odszkodowania od jednej ze znanych sieci handlowych za szkody wyrządzone przez jej pracownika. Strategia działania obrana przez Panią Mecenas zakończyła się ugodą znacznie przewyższającą moje oczekiwania. Reasumując, każda złotówka przeznaczona na współpracę z tą kancelarią przyniosła wymierne i policzalne korzyści. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert L. dnia: 2016-03-31 17:05:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aleksandra przeprowadzała moją sprawę rozwodową - dość skomplikowaną - pozostawienie dziecka przy mnie czyli przy ojcu oraz podział majątku i sam rozwód. Kompetencja, rzetelność oraz zaangażowanie Pani Aleksandry sprawiły, że wszystkie te trzy wątki miały swój finał na jednej, pierwszej rozprawie oczywiście z pozytywnym skutkiem dla mnie. Dużym sukcesem (co wydaje się być niemożliwym) jest przekonanie sądu do tego, aby dziecko zostało przy ojcu - dzięki "ludzkiemu" podejściu do sprawy i zaangażowaniu Pani Maciochy nam się to udało. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dar.Sz. dnia: 2014-11-04 18:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim dostałam rzetelna poradę i pomoc. Pani prawnik mnie wysłuchała i potraktowała jak człowieka, chociaż sprawa była zaniedbana bo żyję za granicą. Zapłaciłam umiarkowane pieniądze i po pół roku mam wszystko załatwione. Bardzo dziękuję i mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Kozłowska dnia: 2014-04-22 14:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pania Mecenas, załuję tylko że nie trafiłam na nia wczesniej. Fachowa obsługa, rzetelna pomoc, bardzo wysoka wiedza i błyskawiczne działanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pozytywnie36 dnia: 2013-06-11 19:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam panią Mecenas! dziękuję bardzo za pomoc w mojej niełatwej sprawie. Potrafi pani twardo negocjować. ps. życzę wszystkiego najlepszego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz N. dnia: 2013-04-13 20:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądrość życiowa, kompetencje i serce. Pani Mecenas jest bardzo rzetelna, terminowa i skuteczna. Na bieżąco byłam informowana o każdej kwestii, ani przez moment nie poczułam się "zaniedbana". Poprowadziła mnie przez rozwód w sposób profesjonalny, a jednocześnie pełen empatii i ludzkiej życzliwości. Z całego serca dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Cz. dnia: 2013-03-02 13:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentni, sympatyczni, skuteczni w działaniu i niedrodzy ludzie. Sprawy, których się podejmują - nawet jeżeli są bardzo trudne i czasochłonne - w moim przypadku załatwili ze 100 procentową skutecznością ( a były to trzy poważne tematy). Polecam wszystkim, którzy przestali wierzyć w uczciwych prawników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: oberrobcio dnia: 2012-12-15 15:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Nic dodać, nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Baxter dnia: 2012-12-12 18:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wszystkich tych którzy szukają solidnego prawnika. Własnie znalezliście! Pani Mecenas Maciocha to bardzo dobry fachowiec i człoweik. Miałem okazje przekonać sie o tym na własnej skórze przy 2 sprawach, które mi prowadziła i które wygraliśmy. Teraz prowadzi sprawę o zachowek mojej dalszej rodzinie i też są z niej bardzo zadowoleni, takze polecam, bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-11 12:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dwóch lat mam przyjemność współpracować z P. Aleksandrą. Jestem pełen uznania profesjonalizmu, indywidualnego podejścia i zaangażowania w każdą sprawę. Na przestrzeni tych dwóch lat P. Aleksandra poprowadziła 4 moje sprawy, każda zakończona pomyślnie. Gorąco polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Hałas dnia: 2012-08-07 19:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny człowiek,ogromny profesjonalizm i TA wiedza.Polecam Panią Mecenas wszystkim co prowadzą interesy w tym chorym kraju o niespójnych przepisach.Jeszcze raz dziękuję Pani Mecenas za wygranie sprawy - jest Pani W I E L K A !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DOMINIK43 dnia: 2012-06-13 14:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi rozstrzygnąc konfliktową sprawę związaną ze spadkiem. Jest osobą kompetentną, fachową, poświęcającą dużo czasu swemu klientowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: danuta dnia: 2011-11-05 19:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tę kancelarię i osobę p.Mecenas. Pomogła mi w trzech zupełnie różnych sprawach, stąd wiem że wiedzą i umiejętnościami potrafi zaskoczyć. Życiowa, konkretna i bardzo solidna osoba. Po wielu nietrafionych wyborach moja firma nareszcie ma dobrą opiekę prawną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Remigiusz Sendecki dnia: 2011-09-21 15:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Maciocha i dziękuję za pomoc w sprawie odzyskania długów od nierzetelnych kontrahentów. Prowadzę działalnośc gospodarczą i dzięki opiece tej kancelarii odzyskalam swoje pieniądze. Kompetentni i zaangażowani ludzie. Jeśli masz problemy, to na pewno nie zbyją cię, tylko pomogą. Ewa K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-22 20:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientem tej Kancelarii i mówiąc szczerze, jestem bardzo zadowolony z usług . Miła, kompetentna obsługa Kancelarii. Sprawa została przeprowadzona szybko i po mojej myśli. Już telefonicznie zostałem rzetelnie poinformowany o etapach sprawy którą chciałem przeprowadzić, dokumentach które należy zgromadzić, opłatach etc. Szczerze polecam. Krzysztof J.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof J. dnia: 2011-04-08 10:35:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: początkowo współpraca wydawała się być świetna, widać było zaangażowanie ze strony pani radcy, jednak do momentu pobrania wynagrodzenia, wcale niemałego i to przed roztrzygnięciem sprawy. potem już tylko gorzej.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ANTONI dnia: 2011-03-16 15:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona windykacja. Działania Pani Mecenas były wyjątkowo skuteczne. Na pewno będę dalej korzystać z usług tej Kancelarii, polecam ją wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-02-23 15:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za przeprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Pani Mecenas zakończyła sprawę bardzo szybko pomimo tego, że były mąż znacznie nam to utrudniał. Dodatkowo, Pani Mecenas mimo, że uznawałam to za niemożliwe, doprowadziła do ugodowego podziału majątku. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko odbtło się bez zastrzeżeń, nie składałam reklamacji
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-02-07 12:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i skuteczna pomoc. Polecam i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Ratajczyk dnia: 2011-02-04 22:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tę kancelarię! Miła obsługa, pełen profesjonalizm a przede wszystkim skuteczność działań. Pani Mecenas jest godną zaufania osobą, bardzo zaangażowaną w prowadzone sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona T. dnia: 2010-05-13 15:20:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją