Opinie o CDM MEDIX dr Irena Fengler Wrocław

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM MEDIX dr Irena Fengler

Zawód: Lekarz internista 
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 34 127 08
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: konsultacje internistyczne Słowa kluczowe: internista, Medix, Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 67x

Jakość usług: 100% wysoka 64x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 97% niskie 34x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 67
Ilość odsłon profilu firmy: 2561
Data utworzenia profilu: 2010-05-13 15:10:20
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-13 15:10:20 

Opinie o CDM MEDIX dr Irena Fengler

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i sympatyczny internista. Zaproponowała konkretne leczenie. Podpowiedziała też alternatywne metody leczenia, tańsze leki. Wytłumaczyła wszystko i odpowiedziała na nurtujące mnie pytania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: D.. dnia: 2018-07-14 16:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła,sympatyczna,udziela wyczerpujących informacji na temat choroby.Z przyjemnością chodzę do takiego lekarza.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Santi dnia: 2018-06-13 18:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kulturalny, konkretny i komunikatywny lekarz. Pani I. Fengler sprawia wrażenie, że wie co robi. Jestem z wizyty zadowolona i mogę polecić Panią Irenkę Fengler każdemu
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zaza dnia: 2018-05-31 16:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta merytoryczna i sprawnie przeprowadzona, co jest bardzo ważne. Pani doktor serdeczna, profesjonalna, cierpliwa.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-04-18 11:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra fachowa pomoc, udzielona szczegółowa porada lekarska, dokładnie przeprowadzone badanie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ajj dnia: 2018-04-08 10:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pani Ireny Fengler byłam pierwszy raz. Pierwszy raz poczułam się jak prawdziwy pacjent.Pani doktor zadawała rzeczowe pytania dotyczące moich dolegliwości i interesowała się stanem mojego zdrowia. To b. życzliwy i sympatyczny człowiek a przy tym bardzo dobry lekarz. Szczerze polecam.....
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Evelinn dnia: 2018-04-03 14:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualnie, sympatycznie, kompetentnie w miłej atmosferze.Gabinet w medixie czysty, przyjemny.Cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: RU dnia: 2018-03-18 18:21:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie miła i zaangażowana, wszystko tłumaczy. Bardzo pozytywna osoba, rzetelna, konkretna. Trafnie diagnozuje, nie jest pochopna w swoich diagnozach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorotka dnia: 2018-03-04 17:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Fengler bardzo dokładnie zbadała mój przypadek, zrobiła szczegółowy wywiad.dotyczący dotychczasowego leczenia a także zapoznała się z już posiadaną dokumentacją medyczną. Konkretnie przedstawiła diagnozę . Lekarz poświęcił mi absolutnie tyle czasu ile wymagała tego sytuacja Jako lekarz wzbudza zaufanie i pomimo, że była to jak dotąd pierwsza wizyta to jestem przekonany, że dalsze leczeniekontynuowane u tego specjalisty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: księgowy dnia: 2018-02-24 15:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Doktor przeprowadza długi wywiad, rzeczowo wyjaśnia przyczyny i skutki choroby. Specjalista godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: sM dnia: 2018-02-01 19:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szczegółowy wywiad, cierpliwie wysłuchanie pacjenta i dokładne badanie. dokładnie tłumaczy co i jak, objawy , leczenie, czas leczenia. Zdecydowanie polecam Panią Irenkę Fengler z medixu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2018-01-28 18:54:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy lekarz jak i czlowiek. Polecam i zycze nam, pacjentom, wiecej takich specjalistow z wiedza, podejsciem do pacjenta i dobrocia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2018-01-06 17:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duza wiedza to podstawa. A u Pani doktor jest i wiedza i umiejętności komunikacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: basia dnia: 2017-12-16 17:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny, pomocny lekarz. Pan Irenka zleciła dadtkowe badania i cierpliwie wyjaśniała wątpliwości związane z wynikami badań. Dziękuję za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pila dnia: 2017-11-24 12:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc. Miła lekarka, ciepły człowiek i pełen profesjonalizm. Dokładne wyjaśnienie procesu leczenia. Polecam tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jagoda dnia: 2017-11-19 13:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani doktor, rzeczowo podchodzi do badanego bez zbędnych komentarzy. Lekarz opiekujący się pacjentem w 100 % a nie po łepkach. Polecam, ja wybiore sie na kolejną kontrolę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DA dnia: 2017-10-20 19:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Doktor. Jest osobą niezwykle kompetentną, dociekliwą i żywo zainteresowaną problemami pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I dnia: 2017-09-23 16:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny lekarz. Wszystko dokładnie tłumaczy, nie trzeba się nawet dopytywać. Bada bez pośpiechu, dokładnie. Pani doktor doradziła jak dalej postępować wypisała też skierowanie do szpitala. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ilona dnia: 2017-06-04 13:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dr przesympatyczna, doradziła co mam robić i jakie badania, jestem młodą osoba i zależało mi na kimś doświadczonym, z czystym sumieniem mogę polecić :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kas dnia: 2017-04-08 13:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dr odpowiedziała na wszystkie moje pytania, zaleciła dodatkowe badania. Była bardzo sympatyczna, na pewno wybiorę się jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-03-01 16:29:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, a ceny takie jak wszędzie. Tak trzymać Pani Doktor , mieszkam w innym mieście ale takiej przychodni tu nie mamy.
Opinia dodana przez: kari7 dnia: 2016-02-17 11:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za profesjonalizm. Swoje zadowolenie wyrażam tym , że poleciłem dr Fengler rodzinie i szczerze polecam znajomym. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arnold dnia: 2015-10-07 19:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo Bardzo zadowolona z pani doktor Ireny Fengler i z pełna odpowiedzialnoscia polecam Ten własnie gabinet . jest najlepsza z jakich znam lekarzy. Dobra i solidna jakosc. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irka dnia: 2015-08-06 18:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no ja się zgadzam co do tego podejścia do pacjenta - naprawdę ta pani doktor ma boską cierpliwość! No i za tym idą umiejętności. Również polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domino dnia: 2015-07-05 11:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Fengler jest ok. Wszystko jasno tłumaczy , a nie każdy lekarz tłumaczy.Bardzo się stara. Całą rodzinką korzystamy z usług Pani Ireny. Jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2015-06-07 17:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Dołączam do grona zadowolonych pacjentów. Byłem u doktor Fengler pierwszy raz i już wiem, że przenoszę się do niej z całą moją rodzinką. Ma rękę do pacjentów, zarówno młodszych jak i starszych :) Pełen profesjonalizm, pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radzio dnia: 2015-04-19 17:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z wizyty u Pani Doktor Ireny Fengler. Przesympatyczna pani, bardzo profesjonalna i skuteczna w swoim działaniu. Zdecydowany pozytyw.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 2015-03-05 16:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Fengler jest bardzo skutecznym internistą. Potrafi szybko diagnozować i juz po kilku spotkaniach moje samopoczucie wróciło do normy. A bóle głowy praktycznie całkowicie zniknęły.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-01 14:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr bardzo kompetentna, sympatyczna i sądząc po rozmowie bardzo doświadczona.Naprawdę warto było umówić sie do tej pani na wizytę!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-02-14 16:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwazam ze pani Irena jest wspaniala kobieta mam nadzieje ze będzie mnie leczyc zawsze. dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-02-04 19:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do gabinetu dr I. Fengler od lat z rodziną i jestem zadowolona. Pozdrawiam Panią !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wysoczańska M. dnia: 2015-01-17 12:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM:) MIŁA I SYMPATYCZNA PANI DOKTOR. PRZEDE WSZYSTKIM FACHOWA I NIE TRAKTUJE LUDZI MASOWO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANETA dnia: 2015-01-11 20:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to bardzo dobry specjalista, z dużym doświadczeniem . Do tego jest spokojna i miła. Bada zawsze bardzo dokładnie. Polecam tego lekarza. DR Fengler przyjmuje na Hirszfelda 17. Ja bardzo ją lubię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EDZIA dnia: 2015-01-06 19:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim. Byłam u Pani Fengler kilka razy w MEDIXIE. Jestem bardzo zadowolona.Miła atmosfera sprawiła że będę częściej chodzić do tego lekarza, bo jest wspaniałym specjalistą. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabinka dnia: 2014-12-28 12:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzbudza zaufanie, badania wykonuje dokładnie i bez pośpiechu. Wykazuje cierpliwość i zainteresowanie stanem zdrowia pacjenta, ja polecam - Sylwester
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 14:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie w pracę. Wielka pasja i oddanie.POLECAM POLECAM POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-01 19:08:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Fengler leczy całą moją rodzine , moge z czystym sumieniem ja polecic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adelka dnia: 2014-11-16 19:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy lekarz z powołania, lekarz z prawdziwego zdarzenia,ma potężny zasób wiedzy i umie rozmawiać z pacjentem. To ona mnie wyleczyła.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2014-11-11 16:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze, że są takie strony z opiniami, gdzie można pochwalić lekarza !!. Oceniam doktor Irenkę Fengler na 6 z +. Polecam - bardzo dobry internista!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izoldak dnia: 2014-11-10 16:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz z prawdziwego zdarzenia. sumienny,życzliwy,kompetenty.Rzadko spotyka się teraz takich lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała pacjentka dnia: 2014-11-08 15:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry internista, szczerze polecam, cała rodzina leczy się u p. Irenki Fengler i wszyscy jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romańscy dnia: 2014-10-07 20:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna internistka!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-03 19:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Irena Fengler to świetny diagnosta- polecam super lekarz!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-09-24 09:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały i bardzo miły lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: g.u. dnia: 2014-09-21 14:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz u Pani doktor Fengler. Przemiła starsza Pani. Dawno nie spotkałam takiego podejścia do pacjenta. Poświęca bardzo dużo czasu na badanie. Jeżeli kolejne wizyty będą przebiegały w ten sam sposób to śmiało powiem, że trafiłam na wyśmienitego specjalistę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zosia M. dnia: 2014-09-15 19:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry lekarz i dobry człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-07 13:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda, że nie każdy lekarz traktuje tak pacjentów jak ta pani doktor! Wizyta w jej gabinecie to za każdym razem przyjemność choć same powody do przyjemnych nie należą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Sobaś dnia: 2014-08-01 14:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz od dawna spotkałam się z tak uprzejmym internistą. Dr Fengler jest bardzo sympatyczna i pozytywnie nastawiona do pacjenta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2014-07-21 19:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra specjalistka a przy tym fajna osoba, której zależy na pacjentach. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: annn dnia: 2014-07-16 18:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, tanio i konkretnie - super !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-14 17:50:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani doktor sympatyczna ,wszystko wytlumaczy co i jak ,godna polecenia :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-06-07 09:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WITAM SERDECZNIE, PANI DR TO CUDOWNY FACHOWIEC. POLECAM TĄ LEKARKĘ WSZYSTKIM. TO BARDZO KOMPETENTNA I PRZYJEMNA PANI. CZŁOWIEK WYCHODZI Z GABINETU JUŻ PRAWIE ZDROWY ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-06-02 19:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~Agnieszka* dnia: 2014-05-29 18:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Irenka Fengler to świetny lekarz, widać, że dla niej najważniejsze jest dobro pacjenta. Wszystko tłumaczy w sposób klarowny i odpowiada na każde pytanie. Bardzo Ją lubię :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Myszka dnia: 2014-05-21 18:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalistka, bardzo dobry lekarz. Godna polecenia. Jestem zadowolona z wizyty. Leki trafione. Zapomniałam już o bólu barku. dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zięba Agata dnia: 2014-05-11 13:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i przy okazji delikatna. Potrafi przekazać każdą wiadomość w sposób ciepły, nie strasząc lecz podnosząc na duchu. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2014-04-13 17:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z pacjentem, kultura i profesjonalizm. Czuję się z nią bezpieczna ... Mam nadzieję, że będzie tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-03-12 12:13:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezbledne diagnozy.Lekarz ktory potrafi sluchac a do tego ma ogromne doswiadczenie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-02-13 14:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Irena Fengler jest bardzo dokładna i cierpliwa. Dobry specjalista. Poleciła mi ją sąsiadka, która też leczy się w Centrum Medix. Pozdrawiam Pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-29 18:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią doktor bo jest kompetentna, pełna zrozumienia dla pacjenta i wizyta przebiega w miłej atmosferze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2010-08-19 17:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny lekarz z doświadczeniem, a pryz okazji bardzo sympatyczna osoba, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mańka dnia: 2010-08-02 17:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczony specjalista a przy tym miła i kulturalna osoba. Bardzo dobrze czułam sie na wizycie, pani doktor bardzo mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arlik dnia: 2010-07-31 12:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę fajny lekarz! Byłam w MEDIXie na hirszfelda i polecam każdemu, kto ma problem ze znalezieniem dobrego a do tego ludzkiego internisty. Profesjonalizm i kultura jakiej można pozazdrościć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewela dnia: 2010-06-18 10:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojna, kometentna i sympatyczna pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-06-01 08:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje spotkanie z panią dr wspominam bardzo miło. Zadzwoniłam do Medixu i praktycznie za dwie godziny mogłam przyjśc. Bardzo mila atmosfera. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-05-27 12:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opinią. Byłam u pani doktor w Medixie i jestem bardzo zadowolona. Polecam również
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2010-05-17 17:52:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila i kompetentna pani doktor z podejściem do pacjenta, o dużym doświadczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2010-05-13 15:11:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją