Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM MEDIX dr Jolanta Ćwioro

Zawód: Okulista 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 34 127 08
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Centrum Diagnostyki Medycznej Słowa kluczowe: Lekarz okulista

Ocena: 100% pozytywna 86x

Jakość usług: 100% wysoka 84x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 63x
Ceny usług: 100% niskie 40x 18x
Ilość opinii w serwisie: 86
Ilość odsłon profilu firmy: 3737
Data utworzenia profilu: 2010-05-07 12:07:12
Data ostatniej aktualizacji: 2010-05-07 12:07:12 

Opinie o CDM MEDIX dr Jolanta Ćwioro

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń, Pani doktor przeprowadziła wnikliwy wywiad i dokładne badanie oczu oraz podała rzetelne informacje o sposobie leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Henia dnia: 2019-11-10 18:04:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do sprawy i pacjenta. Spokojne wytłumaczenie pacjentowi w czym tkwi problem. Jasne zalecienia . Przede wszystkim poświęcenie dużo czasu. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2019-03-16 16:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz okulista. Podejście do pacjentów pierwsza klasa. Rzeczowy i miły kontakt. Do takiego lekarza aż chce się wracać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dominika dnia: 2019-01-20 14:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm z jakim sie spotkalem zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie.Szczerze polecam dr Ćwioro-Mulak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-30 18:25:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,bardzo sympatyczna konkretna pani doktor. Wyjaśniła mi wszystko co chciałem wiedziec. Zrobiła wszystkie niezbędne badania. Jej podejscie do pacjenta jest bardzo profesjonalne. Bardzo polecam p.doktor.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-09-08 18:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Ćwioro-Mulak to wspaniały człowiek i lekarz. Podejście do pacjenta wzorowe,konkretna,zdecydowana,polecam tego lekarza, nie ma co tracić czasu i pieniędzy na poszukiwanie innego okulisty..........ten lekarz jest bardzo dobry w tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-30 19:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty i okulisty. Pani doktor w sposób jasny i szczegółowy wyjaśniła mi przyczynę moich problemów z oczami i zaproponowała proste leczenie. Przy czym najpierw uważnie mnie wysłuchała. Szczerze polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anastazja dnia: 2018-07-22 10:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Ćwioro to wspaniały i kompetentny lekarz i człowiek. Postawiła właściwą diagnozę i zaopiekowała się moją mamą . Każda wizyta u dr Ćwioro przebiegała w miłej i przyjaznej atmosferze. .... dziękuję za wszystko z całego serca , życzę zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-06-24 14:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim szukajacym profesjonalnej opieki medycznej! Doktor Ćwioro-Mulak wyleczyła u mnie zapalenie spojówek , za co jestem jej bardzo wdzieczna :) polecam, polecam i jeszcze raz polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gga dnia: 2018-05-31 16:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz konkretny, przedstawił diagnozę w jasny sposób. Bardzo pomógł mojej mamie. Mama wyszła z gabinetu uśmiechnięta i mile wspomina wizytę. Super fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2018-05-27 20:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dziś na konsultacji u Pani Doktor Ćwioro-Mulak , Pani dr ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta . Pierwszy raz spotkałam lekarza ktory tak dobrze wszystko tłumaczy i potrafi wysłuchać. Bardzo polecam Panią Jolantę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-04-18 12:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy i konkretny specjalista znający się na swojej pracy. Bardzo fajne podejście do ludzi. W czasie wizyty w Medixie poświęciła mi całą uwagę i czas. Jestem bardzo zadowolona. Nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2018-04-08 17:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz rzeczowy i konkretny. Wytłumaczył w czym problem,, odpowiadała na zadane pytania bez problemu. Polecam zdecydowanie tego okulistę i w razie potrzeby w przyszłości również skorzystam z usług pani doktor :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-02-15 11:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz naprawdę godny polecenia. Moja wizyta trwała długo, Pani doktor uważnie mnie wysłuchała, przeanalizowała dokumenty zbadała wzrok i oczy. Zasugerowała, że mogę mieć jaskrę i zleciła kolejne badania. Jestem bardzo zadowolona że do niej trafiłam bo chodziłam od okulisty do okulisty. więc szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kordi dnia: 2018-01-28 18:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz konkretny , dokładny, słuchający pacjenta co jest rzadkością wśród lekarzy.Nie naciąga na dodatkowe badania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AA dnia: 2018-01-13 17:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały lekarz, rzeczowy, konkretny, bardzo sympatyczny a do tego o wysokiej empatii w stosunku do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: margaretka dnia: 2017-12-10 13:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz dokładnie wyjaśnił przyczynę mojego bólu oraz zlecił wykonanie dodatkowego badania. Sposób postępowania z pacjentem oraz przychylność i warunki w gabinecie zasługują na pozytywny komentarz, dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2017-11-26 15:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa wiedza,zainteresowanie pacjentem i problemem.Pani dr.sympatyczna i rzetelna.Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-11 22:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okulista, który naprawdę zauważa cierpiącego pacjenta, indywidualne podejście do chorego, prawdziwe zainteresowanie. Do tego świetny fachowiec z wielką wiedzą, dziękuje Pani Jolanto
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-11-01 11:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy okulista we Wrocławiu. Bardzo kompetentna Pani.W sposób mily i zrozumiały wszystko wytlumaczyla co się dzieje z moimi oczami i zaproponowała konkretne lecznie. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2017-10-22 18:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Jolanta Ćwioro-Mulak to fachowiec z powołaniem. Cierpliwa, serdeczna, świetny kontakt z pacjentem. Pełen profesjonalizm. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2017-10-03 16:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły, uprzejmy i przyjemny lekarz. Do tego bardzo wnikliwy, dokładny i kompetentny. Wizyta odbyła się punktualnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sabina dnia: 2017-10-01 19:03:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i dobra diagnoza, Pani Doktor ma bardzo staranną i wszechstronną wiedzę okulistyczną, dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2017-08-24 20:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Dr Jolanta to prawdziwy specjalista w okulistyce. szybko i trafnie zdiagnozowała chorobę oczu i dobrała odpowiednie leki, które pomogły. Gdyby ktoś z was miał problem z oczami swoimi mogę polecić Panią doktor jako specjalistę, który się wami zajmie bardzo fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zuzu dnia: 2017-07-11 20:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz.Kompetentna, konkretna z dużym doświadczeniem. Polecam każdemu. Na zawsze pozostane pacjentką Dr Ćwioro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iza dnia: 2017-06-16 17:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wizyty, spełniła moje oczekiwania i mogę się uważać za stałą pacjentkę. Polecam Panią Ćwioro-Mulak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2016-10-21 09:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja okulistka nie miała wolnych terminów. U udało mi się dostać od razu i chyba zostane; u dr Ćwioro byłam pierwszy raz. Miła atmosfera i dobre ceny. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-09-17 12:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przyjęcia okulisty,miła pani doktor,świetny kontaktowy lekarz. po ludzku,normalnie, życzliwie.gdy będę musiała napewno tu wróce,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2015-07-11 19:46:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kobieta,dobry człowiek i fachowiec. Polecam znajomym z całego serca panią Dr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: j. dnia: 2015-06-10 17:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała moja rodzina korzysta z usług okulisty pani doktor Jolanty- jesteśmy bardzo zadowoleni.Sprzęt na najwyższym poziomie. Szok czego można dzisiaj dokonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-05-23 18:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak właśnie powinien wyglądać gabinet okulistyczny. Bardzo miła atmosfera już na samym wejściu. Naprawdę polecam. To trzeba zobaczyć i poczuć. Pani dr bardzo profesjonalna. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marka dnia: 2015-05-20 18:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadza się, wizyta nie jest droga a w dobrej cenie można zafundować sobie profesjonalne i kompleksowe badanie okulistyczne. Atmosferę też uważam za dobrą, zwłaszcza dla osób, które się stresują wizytą u lekarza-nawet okulisty ?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julianna dnia: 2015-04-24 18:58:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne badanie oczu.Gorąco wszystkim polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-03 19:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna p. Doktor za okazaną pomoc, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-03-09 17:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrych i kompetentnych specjalistów trzeba reklamować, gdybyż mając aż tak wielu pacjentów, nie mają czasu reklamować się sami. Polecam i będę reklamował Panią doktor Ćwioro
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2015-02-22 17:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencji i podejścia do pacjenta powinien pozazdrościć jej niejeden lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: :-) dnia: 2015-02-19 17:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna okulistka, Lekarz naprawdę z powołania , przyjazna dla pacjentów i bardzo , bardzo miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. Benko dnia: 2015-01-25 16:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor J. Ćwioro-Mulak jest bardzo konkretną osobą. Nie traktuje pacjentów przedmiotowo co również jest bardzo ważne. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~pacjent dnia: 2015-01-10 15:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNY SPECJALISTA, WYPOSAŻENIE GABINETU ROBI WRAŻENIE, KOMPLEKSOWA OBSŁUGA. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-06 18:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest super lekarzem szczerze polecam mam 45 lat i długo szukałam dobrego okulisty miła serdeczna i fachowa - ja jestem zachwycona ta osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-03 14:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry okulista!! Byłam u wielu specjalistów, ale dopiero Pani Dr Ćwioro-Mulak się mną zainteresowała i pomaga do tej pory. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-12-20 15:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, konkretny okulista. Dowcipna. Pracuje na dobrym, nowoczesny sprzęcie. dr Ćwioro-Mulak rzyjmuje w CDM MEDIX na Hirszfelda 17 we Wrocławiu. Spokojnie polecam tewgo okulistę !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-13 14:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry okulista. Doktor podtrzymuje na duchu, pacjent czuje że jest w dobrych rękach. Do Pani dr chodzę na regularne wizyty kontrolne i badania. Śmiało polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 14:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-12-01 18:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomogła.Przygotowanie do badań w miłej atmosferze. Badanie sprawnie i fachowo przeprowadzone. Bardzo dobry sprzęt, mam porównanie do innych przychodni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jesica dnia: 2014-11-29 11:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz z ogromnym doświadczeniem i wspaniałym podejściem do pacjenta. Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-23 16:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jola jest wspaniałym specjalistą. Polecam wszystkim. W gabinecie Pani doktor Jolanty byłam kilka tygodni temu. Wszystko na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 18:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychylam się do pozytywnych opinii o doktor Ćwioro-Mulak.Pani doktor leczyła moje oczy. Również jestem zadowolona. Bardzo mi pomogła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Betka dnia: 2014-11-15 17:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz,zna się na rzeczy,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AntoniK.1 dnia: 2014-11-11 20:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest naprawdę bardzo dobrym okulistą. Polecam !!! Takich świetnych lekarzy potrzeba w naszej służbie zdrowia.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: doma dnia: 2014-11-07 17:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry okulista. Moje oczy zostały wnikliwie przebadane a przepisane leki przyniosły szybką ulgę. Oczy przestały mi wreszcie łzawić i szczypać ( problem z którym borykałam się okresowo od wielu lat)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zoli dnia: 2014-10-19 17:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła lekarka. Uprzejma obsługa. Ceny normalne jak wszędzie. Można uzyskać dokładne informacje o stanie zdrowia oczu i o leczeniu. Leczenie nie przeciąga się przesadnie. Zostałem potraktowany naprawdę uprzejmie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-11 18:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Medixu od kilku miesięcy, bo mam problemy z oczami. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolona z lecznia! Nie ma problemu z dobraniem sobie odpowiedniego terminu - wszystko odbywa się bardzo sprawnie! Podejście pani Jolanty jest bardzo profesjonalne! Super! Polecam tą klinikę !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KingaP dnia: 2014-10-09 14:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie rozpoznała problem. Kontaktowa i sympatyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-04 18:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, fachowe leczenie i porady. Jestem wdzięczna za leczenie moich oczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2014-09-29 17:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowa, miła Pani a przede wszystkim fachowa wizyta. Pani Doktor wyleczyła mnie z ciężkiego zapalenia. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-09-20 18:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna lekarka. Dokładnie zbadała moje oczy, przepisała nowe szkła i w końcu mogę powiedzieć, że widzę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dora dnia: 2014-09-18 19:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor Jolanty z wrocławskiego Medixu, byłam już kilka razy u Niej. Badania robi niezwykle skrupulatnie. Jest bardzo rzetelna, nie lekceważy żadnych symptomów. Szukałam długo rzetelnego okulisty dla siebie i dla mojej mamy. Mimo tego że lokalizacja nie bardzo mi odpowiada bo mieszkam daleko ale i tak będę tu przyjeżdżać bo naprawdę warto !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2014-09-14 11:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny okulista. Jestem bardzo zadowolona,ze wszystko idzie po mojej myśli. Można powiedzieć,że oczy mi zdrowieją w oczach :)))))))))Po prostu Superowo !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-12 20:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wytłumaczy wszystko i zawsze ma czas dla pacjenta, dokladna w pracy,zawsze pomoże. Jest dobra w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-09-05 16:59:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Ćwioro jest bardzo pomocnym i dobrym okulistą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-27 17:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sympatyczna lekarka, podczas wizyty jest miła i dokładna, przeprowadza wszystkie badania skrupulatnie, nie spieszy się, zostałam zakwalifikowana do zabiegu i mam nadzieję że w krótkim czasie mój zez będzie niewidoczny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-19 20:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec i do tego miła Pani doktor, po prostu lekarz z powołania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cecylka dnia: 2014-08-16 11:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobiera leki tak, że nie rujnują kieszeni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: As dnia: 2014-08-01 15:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jolanta Ćwioro-Mulak z CDM Medix we Wrocławiu to bardzo konkretny i rzeczowy lekarz. Wyleczyła mi zapalenie rogówki, którego nie zaleczył poprzedni okulista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-07-19 20:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 19:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spotkałem lepszego lekarza okulisty. Jak do okulisty to tylko do Pani Doktor Jolanty Ćwioro-Mulak z Wrocławia leczyć oczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2014-07-06 18:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny doktorka. Super wyposażony gabinet okulistyczny, sprawna diagnoza a do tego bez stresu i w fajnej atmosferze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: @@ dnia: 2014-06-22 17:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządny okulista, cieszę się, że do niej trafiłam, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a-ga dnia: 2014-06-18 19:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Obsługa na recepcji bardzo miła i pomocna, bardzo krótki czas oczekiwania na wizytę. Pani doktor bardzo miła i profesjonalna. Cierpliwie odpowiada na pytania. Gabinet bardzo schludny, kameralna i przyjemna atmosfera. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdalenka dnia: 2014-06-04 18:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo POLECAM Panią Doktor ! Jest osobą bardzo miłą i sympatyczną, badanie wykonuje dokładnie i z dużą starannością :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-30 11:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Jolanta jest bardzo dobrym specjalistą i diagnostą, ma tzw. "6-sty zmysł" do diagnozowania według nietypowych objawów. Polecam tego lekarza-okulistę z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga Pacocha dnia: 2014-05-21 20:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okulistka o niepodważalnych kompetencjach, rzeczowa, bardzo dobry fachowiec, ponadto uprzejma i bardzo pracowita, dokładna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~~pacjentka dnia: 2014-05-17 17:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim znakomity specjalista, miła i cierpliwa co bywa niestety rzadkością. W gabinecie w Centrum Diagnostyki panuje przemiła atmosfera. Trafiłam do Pani Doktor dzięki tym wszystkim wpisom i się nie zawiodłam. Zresztą ilość pacjentów mówi sama za siebie. Pozdrawiam i dziękuje. H.H.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: (HH) dnia: 2014-04-27 19:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, doradziła mi szkła o innych parametrach niż zawsze miałem i wreszcie dobrze widzę. Polecam panią dr z Centrum Medix
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kiziński M. dnia: 2014-04-17 12:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Niej moja wada wzroku nie pogarsza się. Czuję że jestem pod dobrą opieką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. Kamińska dnia: 2014-03-23 19:38:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem bardzo dobry lekarz,miła uśmiechnięta potrafi doradzic również w innych dolegliwościach osobiście bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2014-03-13 08:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz !!! naprawdę godny polecenia, super fachowiec, a poza tym p.Doktor Ćwioro jest bardzo życzliwa i sympatyczna. W końcu trafiłam do super okulisty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara Witkowska dnia: 2014-02-24 13:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w Medixe u Pani dr. Ta placówka powinna być wzorem dla innych. Poszedłem do pani doktor sugerując się ocenami z tej strony i się nie zawiodłem. Pani dr jest dobrym fachowcem a jednocześnie człowiekiem . Chętnie odpowiadała na zadawane i pytania i można było wyczuć chęć pomocy , co się bardzo rzadko zdarza. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-02-13 14:58:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor zrobiła na mnie sympatyczne wrażenie, dobrze że skorzystałam z sugestii kolegi, który bardzo mi ją polecał, bo się nie zawiodłam, myślę że to dobry specjalista
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ELas dnia: 2010-09-14 14:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sympatyczna pani doktor, a do tego profesjonalista kóry pomógł mi z moją przypadłością za co dziękuję:) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-08-02 16:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dr Ćwioro, bo to dobry specjalista, któremu można zaufać. Widać że to osoba z doświadczeniem i do tego bardzo sympatyczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2010-07-20 08:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista z powołania wart polecenia. Pani doktor ma podejście do ludzi dzięki czemu nawet nie czuje się że jest sie u lekarza i nie jest to już niemiła konieczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2010-07-01 18:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła pani doktor a do tego wszystko profesjonalnie i sprawnia:) Jestem zadowolona i polecam tym którym zależy na kompleksowym badaniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elcia dnia: 2010-06-16 15:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj byłam u Pani doktor w Medixie. Z tego co zauwazylam, placowka jest nowa - stad niewiele na jej temat znalazlam w internecie. Wizyta trwala 30 minut, moje oczy zostaly kompleksowo przebadane, dostalam recepte na okulary. Bardzo fachowo i milo. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-25 14:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama była u pani doktor w Medixie i była bardzo zadowolona. Profesjonalny i cierpliwy lekarz z podejściem do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2010-05-07 12:13:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją