Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Kubica Podgórski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-200 Pszczyna Rynek 10
Telefon: 32 447 06 45 Fax: 32 447 06 45
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokaci-pszczyna.pl
Strona internetowa: www.adwokaci-pszczyna.pl
Opis działalności: porady prawne, zastępstwo procesowe, obsługa prawna firm Słowa kluczowe: prawo, adwokaci,adwokat, kancelaria adwokacka,pszczyna

Ocena: 90% pozytywna 19x 1x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 16x 4x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 1x
Ceny usług: 88% niskie 8x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 7116
Data utworzenia profilu: 01.05.2010 09:14:20
Data ostatniej aktualizacji: 01.05.2010 09:14:20 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Kubica Podgórski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Podgórski reprezentował mnie w sprawie rozwodowej, nie jestem zadowolony ze współpracy. Na rozprawy wysyłał zastępców, brak zaangażowania w sprawę, wszystkie apelacje przegrane. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pszczynianin dnia: 13.02.2018 09:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Marcin Kubica reprezentował mnie w sprawie rozwodowej,jestem zadowolona ze współpracy. Bardzo zaangażowany w sprawę, opanowany, zawsze mogłam się do niego zwrócić w przypadku wątpliwości. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 17.12.2016 22:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kubica to przede wszystkim rzetelne i konkretne podejście do sprawy, a także profesjonalne wywiązywanie się ze swoich obowiązków. Ponadto jest to osoba godna zaufania. Jeżeli w przyszłości zajdzie taka potrzeba, z pewnością skorzystam z usług oferowanych przez mecenasa Kubice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał R. dnia: 23.08.2016 13:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Kubica reprezentuje mnie oraz syna w bardzo trudnej sprawie jest rzetelny angażuje się w sprawę całym sercem .Jest bardzo serdeczny a ceny też są dobre.Polecam jeśli ktoś potrzebuje adwokata
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara SC dnia: 21.07.2016 13:22:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje serdecznie adwokatowi p.Marcinowi. wielokrotnie mialam do czynienia z przedstawicielami prawa ale nikt nie podszedł do sprawy tak rzetelnie i konkretnie jak P.Marcin. Podszedł do sprawy po ludzki, martwił się i przeżywał sprawę razem że mna.zrobił wszystko co mógł vza co mu bardzo dziękuje! Jak kiedykolwiek bede potrzebowała pomocy prawej to jedyną kancelaria do której sie udam to Kancelaria pana Marcina Kubicy.... Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Violeta M dnia: 19.01.2016 16:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żetelnośc fachowa obsługa, solidne podjęcie sie sprawy z efektem pozytywnym,spektakularny efekt końcowy. Polecam usługi jestem zadowolony z współpracy z kancelarią, która bardzo mi pomogła pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam B dnia: 27.04.2014 22:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marcin Kubica reprezentował mnie w niełatwej sprawie jaką jest przysposobienie dziecka. Bardzo rzetelnie,z dbałością o szczegóły przygotował wniosek do sądu o przysposobienie, a podczas rozprawy profesjonalnie wywiązywał się ze swoich obowiązków. Osoba godna zaufania, świetny kontakt przez cały okres trwania sprawy. Polecam wszystkim którym zależy na dobrym adwokacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 22.04.2014 20:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Kubica reprezentował mnie w sprawie rozwodowej. Jest osobą bardzo kompetentną, rzetelną i terminową. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 04.11.2013 15:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do stałej jak i do jednorazowej współpracy. wszystko sprawnie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lakiernia Proszkowa dnia: 18.03.2013 22:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Kubica reprezentował moją osobę w sprawie karnej. Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Sprawę udało się zakończyć podczas pierwszej rozprawy. Mecenas okazał się być kontaktowy, rzetelny i co dla mnie najważniejsze bardzo kompetentny. Gdyby zaszła taka konieczność z pewnością powtórnie skorzystałbym z usług prowadzonej przez niego kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 14.03.2013 00:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żetelność na wysokim poziomie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.03.2013 23:44:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie, skoro Pan sam sobie piszesz te komentarze (peany na swą cześć)a tak to wygląda trocheto choć dla niepoznaki zmień choć trochę ich konstrukcję i język, co by mniej zwykli zjadacze chleba się nie w tym "majstersztyku" sztuki marketingu nie zorientowali. ...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: językoznawca dnia: 04.03.2013 19:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kubica w sposób rzetelny i rzeczowy przygotował się i poprowadził sprawę odnośnie pozbawienia praw rodicielskich ojca mojej córki. Profesjonalne podejście oraz postawa Pana Mecenasa utwierdziła mnie w przekonaniu, że warto powierzać mu kolejne tematy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 03.03.2013 10:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając opinie, domniemam że mecenas M.K. sam sobie pisze opinie. BRAWOO!!! A górnik Kowalski też fajnie kopie węgiel...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KidRock dnia: 03.03.2013 00:05:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług pana Marcina Kubicy i Macieja Podgórskiego.Polecam usługo ww.panów pracują wytrwale i są rzetelni,godnie reprezentują daną osobę!Jestem wysoce usatysfakcjonowany z ich pracy i nadal będę korzystał z usług obu panów gdy zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.03.2013 23:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,Kancelaria Adwokacka Kubica Podgórski reprezentowała mnie w niełatwym dla mnie sporze z byłym pracodawcą.Pełny profesjonalizm,świetne i uczciwe podejście do klienta,terminowość i skuteczność działania to cechy, z którymi spotkałem się podczas współpracy z kancelarią.Sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie już podczas pierwszej rozprawy.Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel B. dnia: 01.03.2013 13:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Kubica był moim pełnomocnikiem w sprawie dot. pomówienia, która mimo swojego błahego wydźwięku byłą sprawą niełatwą. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem mecenasem ponieważ odznacza się dużym doświadczeniem, jest skuteczny i rzetelny. Warto podkreślić, że to bardzo uczciwy człowiek. Serdecznie polecam usługi Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna K. dnia: 18.02.2013 20:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientem Pana Kubicy w sprawie dotyczącej alimentów. Pan adwokat w sposób rzeczowy i przystępny wyjaśnił mi wszelkie kwestie prawne związane z moim problemem. Jako mój pełnomocnik w sposób szybki i profesjonalny doprowadził do zakończenia sprawy. Polecam jak najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 03.02.2013 18:52:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z gory przesadza sprawe zadnego zangazowania ,do naciagniecia lub wymyslenia jakiej kolwiek obrony klienta , jedynie zic ze stropu i pobrac kase a porada to taka aby sie przyznac .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: liroy dnia: 10.01.2013 20:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie znają się na prawie i mają pełną świadomość jak środki prawne użyć, by w pełni sprostać oczekiwaniom klientów. Byłem w trudnej sytuacji rodzinnej. Pan mecenas Marcin Kubica okazał się osobą niezwykle pomocną i zaradną, a jednocześnie jak się później okazało, bardzo skutecznym adwokatem. Z całą pewnością warto skorzystać z usług tej kancelarii. Ja z pwenością wróce jeżeli będę znów w potrzebie (mam nadzieję, że nie będę). Sam nie spodziewałem się tak korzystnego wyroku sądu. Pomoc Kancelarii Kubica Podgórski okazała przewyższyła moje oczekiwania. Muszę dodać, że kontakt z Kancelaria pierwsza klasa. Krótko podsumowując - pełny profesjonalizm w połączeniu z wysoką skutecznością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek W. dnia: 24.10.2012 02:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Adwokacka, w sposób wysoce profesjonalny zajęła się obsługą mojej firmy. Sprawa zakończyła się sukcesem, pomimo jej bardzo skomplikowanego charakteru. W przyszłości, w przypadku jakichkolwiek kłopotów natury prawnej skorzystam ponownie z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 26.07.2011 11:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 01.05.2010 09:15:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją