Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Motiveglass

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-700 Aleksandrów Kujawski Krokusowa 2
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)motiveglass.pl
Strona internetowa: www.motiveglass.pl
NIP:
891-152-16-01
Opis działalności: Ogólnopolska firma zajmująca się nieinwazyjnym naprawianiem rys na szybach każdego rodzaju. Wystawiamy pisemną gwarancję, szyba odzyskuje 100% swoich właściwości. Słowa kluczowe: rysy, szyby, szyba, szkło, rysy na szybie, zarysowana szyba, zarysowanie, naprawa szyb, porysowane okna, zniszczone szyby, naprawa okien, naprawa szyb

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4099
Data utworzenia profilu: 2010-04-29 21:58:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-29 21:58:07 

Opinie o Motiveglass

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem rysy na kryształowym docisku na dokumenty i zgłosiłem się do tej firmy z prośbą o pomoc. No i pomogli. Docisk wygląda bezbłędnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2014-01-16 11:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: uwag brak
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-02-11 16:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 26 szyb naprawili w dwa dni, sprawnie, czysto i przed terminem. Jestem bardzo miło zaskoczony bo nie spodziewałem się, że w Polsce mamy tak profesjonalne firmy. Będę ich polecał bo zasługują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2012-07-19 12:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i fachowo naprawili mi boczną szybę samochodu. Dla mnie efekt jest porażający. Po prostu rysy były a teraz ich nie ma a szyba wygląda jak nowa. Otrzymałem fakturę i pisemną gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Wawiak dnia: 2012-01-11 10:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usunięcie rys z przedniej szyby samochodowej wykonane zostało perfekcyjnie, po prostu nie ma po nich śladu, nie sposób zauważyć jakichkolwiek śladów po rysach czy też wykonanych pracach. Nie było problemów z umówieniem się czy terminem wykonania (prace trwały parę godzin) Usługa może nie jest najtańsza ale też trudno to ocenić (brak porównia z innymi podobnymi). Inne, klasyczne sposoby usunięcia rys (np. szlifowanie) w tym przypadku nie wchodziły w rachubę, ponadto panowie usunęli chyba wszystkie rysy z szyby a nie tylko tą, na której usunięciu najbardziej mi zależało (po tym samym umówionym koszcie). Firma udzieliła pisemnej gwarancji na wykonaną usługę i wystawiła fakturę VAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: usługa nie była reklamowna
Opinia dodana przez: Wawa dnia: 2011-09-20 12:28:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy mojego ASO na jeździe testowej porysowali mi szybę czołową jakimś kamykiem, który wpadł za wycieraczkę. Motiveglass usunął rysę, po której nie ma śladu i do tego zamówiłem usługę tej ich magicznej wycieraczki rodem ze statków, trzyma już 4 miesiąc i nic się z nią nie dzieje więc jak na razie jest tak jak obiecywali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pełen poytyw dnia: 2011-08-29 12:16:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam, radzę się dobrze przypatrzeć czy faktycznie nie ma soczewek albo innych rys na szybach, pracownicy robią "fuszerke".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dawno i nieprawda dnia: 2011-05-12 13:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy odbiorze mieszkania w Gdansku nie zauważyłam kilku rys na oknie w salonie.Znalazłam gościa który naprawia takie rzeczy.Ponieważ zrobił to solidnie zleciłam usunięcie rys z lustra w łazience i z kabiny prysznicowej.Nie wiem czy 300 zl za wszystko to dużo ale demontaż lustra i kabiny byłby bardziej kosztowny.Jestem zadowolona z wykonanej usługi i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: annja. dnia: 2010-12-08 20:52:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem zadowolona, miałam okropną rysę na balkonówce zrobioną chyba szpachelką bo była na prawdę mocna, developer zwlekał z wymianą szyby ponad rok, nie chciałam czekać w nieskończoność i zleciłam usunięcie rysy. Nie sądziłam, że takie usługi tyle kosztują ale wolałam zapłacić 100zł niż użerać się kolejny rok. Przeczytałam komentarze poniżej i jestem zdumiona ponieważ u mnie w Poznaniu naprawdę wszystko bardzo porządnie wyszło, ostrzegali mnie, że przy tak głębokiej rysie może zrobić się soczewka ale na szczęście się nie zrobiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga M. dnia: 2010-11-09 22:17:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa wykonana OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-15 12:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rysy zniknęły, ale nie sądziłem, że taka usługa kosztuje tyle pieniędzy. Moim zdaniem usługa nie powinna kosztować więcej niż 30 - 40 zł bo usunięte zostały tylko ze 2 ryski i to w pół godziny a skasowali mnie na 80zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: franc dnia: 2010-09-01 08:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem porysowaną szybę od wycieraczek w moim BMW m46. Trwało to trochę czasu ale szybę naprawił mi właściciel firmy na błysk, no i nawet wyszło taniej niż wymiana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: a po co? wszystko bardzo ok.
Opinia dodana przez: ninja2000 dnia: 2010-08-19 11:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak obiecywali. Na szybie zero śladu i soczewek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji. Wszystko jak najbardziej ok.
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2010-05-30 18:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usunęli mi rysy na oknach mieszkania w którym robiłem remont i przy myciu szyby zostały porysowane. Naprawili, nie było widać śladu po robocie, klient zadowolony i ja też jestem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2010-04-29 22:01:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją