Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ISTO Grzegorz Kowaluk

Zawód: Dietetyk 
Adres: Lubelskie, Lublin ul. Królewska 8
Telefon: Kom. 500.259.770
Adres e-mail: isto(małpa)isto.pl
Strona internetowa: http://www.isto.pl
Opis działalności: ISTO to program, który łączy w sobie odchudzanie, wysiłek fizyczny, relaks, rekreację, kosmetykę oraz spa. Słowa kluczowe: dietetyk Lublin, dietetyk Puławy, odchudzanie, anoreksja, cukrzyca

Ocena: 90% pozytywna 20x 1x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 20x 1x 2x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 17x 2x 1x
Ceny usług: 85% niskie 12x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 7890
Data utworzenia profilu: 26.04.2010 14:02:07
Data ostatniej aktualizacji: 26.04.2010 14:02:07 

Opinie o ISTO Grzegorz Kowaluk

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisze, żeby ostrzec. Drogie kobiety, jeżeli macie za sobą odchudzanie, w wyniku którego utraciłyście miesiączkę, zastanówcie się na tym, czy rzeczywiście chcecie udać się na wizytę do Pana Kowaluka. Zdecydowanym plusem całej kuracji był jadłospis. Przepisy były ciekawe, a potrawy naprawdę smaczne. W początkowych miesiącach kuracji waga spada szybko i jest to naprawdę dobra motywacja do utraty kolejnych nadprogramowych kilogramów. Natomiast z czasem, kiedy pojawia się zastój, Pan Kowaluk ma jedną receptę – obniżenie kaloryczności posiłków i zwiększona aktywność fizyczna. Mimo początkowego wywiadu i zasygnalizowaniu wcześniejszych problemów zdrowotnych, kaloryczność jedzenia spadła do 1000! Nieunikniona była więc wizyta u ginekologa i kolejne wydatki. Na szczęście tabletki na wywołanie miesiączki wystarczyły, ale gdyby trzeba było przejść o wiele cięższe leczenie? Proszę też nie lekceważyć poprzednich opinii o pospiesznym wywiadzie, jaki przeprowadzany jest na pierwszej wizycie. Z własnego doświadczenie wiem, że tak rzeczywiście jest. Tym bardziej, że dietetyk wyceniał taki wywiad na 150 zł. Nie wiem, jak jest obecnie. Z pewnością doktor Kowaluk pomógł wielu osobom. Każdy organizm jest przecież inny i reaguje w inny sposób. Jednak proszę się zastanowić, czy prawdopodobieństwo zmarnowania pieniędzy lub zdrowia nie jest zbyt duże?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 30.08.2015 10:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz na prawdę jest rewelacyjny ja ważyłem 135kg po 4 mc. waże 105kg i nie męczyłem się prz tym wogóle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 24.10.2014 12:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz jest bardzo kompetentnym dietetykiem, nie zbył żadnego pytania przeze mnie zadanego. Idąc do dietetyk miałem mieszane uczucia, ale jestem bardzo zadowolony. Na diecie skomponowanej przez niego jestem już trzeci tydzień, czuję się świetnie, waga spada. Pan Kowaluk ma fajną opcję w ofercie. Mianowicie, jeśli ktoś nie ma czasu, może tez przez skype umówić na konsultacje. Raz z tego skorzystałem i jestem zadowolony:) Pan Grzegorz to bardzo kontaktowy człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Der dnia: 14.04.2014 11:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tułałam się po różnych dietetykach, czasami byłam zdziwiona, że nadal jeszcze mi się chce zaczynać temat odchudzania :) Poszłam z lekkim zniechęceniem do Pana Kowaluka i po wizycie wróciłam do domu z ogromną dawką motywacji do działania:) Schudłam już 15 kilogramów, jeszcze mi zostało 5 do wymarzonej wagi. Dodatkowo jak mam jakieś wątpliwości, zawsze mogę do Pana Kowaluka napisać maila lub porozmawiać przez skype :) Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2014 09:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój wynik: 15 kg w 4 m-ce. Dla mnie to jest fenomen, szczyt marzeń, coś, co myślałam, że jest to nieosiągalne. A jednak. Dzięki Panie Grzegorzu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iloncia dnia: 20.05.2013 15:08:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkało mnie rozczarowanie ze strony pana Kowaluka.Człowiek wydaje się miły,uśmiechnięty ale to pozory !! Osoba ta kieruje się tylko własnymi zasadami , a jego cel to pozyskanie większej kwoty pieniężnej z nas ludzi.Przykre jest to ,że człowiek wykształcony może być taki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: monika dnia: 26.04.2013 19:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do specjalistów medycznych zawsze miałam wysokie wymagania, i tak samo do mojego dietetyka. Dlatego od kiedy zaczęłam chodzić do Pana Kowaluka nie mam zamiaru już zmieniać go na innego, bo jest najlepszym fachowce w okolicy. Testowałam wielu, Pan Grzegorz jest najlepszy. Moja waga też to potwierdza ; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacja nie była potrzebna
Opinia dodana przez: KASIAK dnia: 17.04.2013 13:44:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie słucha co się do niego mówi, nie uwzględnia w jadłospisie tego co się lubi lub nie, cena wygórowana jak za taka usługę, jadłospis dla osób siedzących w domu którzy mają czas pichcić co 2 godz.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: frankfurterka dnia: 03.04.2013 15:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze miałam opory przed odchudzaniem. Wydawało się to ponad moje siły, zbyt trudne, nie miałam tyle silnej woli, żeby się zmobilizować. I w końcu trafiłam do Grzegorza Kowaluka, który natchnął mnie taką energią i motywacją, że schudłam szybko te 16 kg, które mi ciążyły przez tyle lat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIONETKA dnia: 01.04.2013 22:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz uświadomił mi znaczenie bilansu naturalnych składników i korzystania z nowoczesnych rozwiązań. Wreszcie znam receptę na odchudzanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2013 10:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwie to nie wiem, czemu dopiero teraz trafiłam do Grzegorza Kowaluka, skoro jest najlepszym dietetykiem w okolicy. Żałuje, że wcześniej testowałam jakichś partaczy, przez co moja waga zamiast spadać, to jeszcze rosła. Pan Grzegorz ma naprawdę bardzo szeroką wiedzę na tematy związane z dietetyką, i chyba najlepszym dowodem na to jest mój wynik 12 kg w 3 m-ce, dla mnie to wielki sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PolciaPolcia dnia: 24.03.2013 21:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszym dowodem na to, że Pan Kowaluk jest naprawde świetnym dietetykiem, który zna się na rzeczy jest mój dzisiejszy wygląd. Już nie raz słyszałam za moimi plecami "ale laska", więcej dowodów na działanie diet Pana Grzegorza nie potrzebuję ; )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzycielka123 dnia: 17.03.2013 13:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja przypadkiem zupełnie natrafiłam na Pana Grzegorza Kowaluka, bo nawet nie zamierzałam iść do dietetyka z moją nadwagą, gdyż po prostu było mi głupio. Już nie będę opisywać całej historii jak poznałam Pana Grzegorza, w każdym razie jestem mu niezmiernie wdzięczna, miałam masę kompleksów odnośnie swojego wygląda, z którymi nawet do dietetyka wstydziłam się pójść. Gdyby nie przypadkowe poznanie Pana Kowaluka i to, jak dobrze mi doradził, ułożył diety, treningi centralnie pod moje potrzeby..może do końca życia żyłabym w samotności, z moimi kompleksami...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GośkaLublin dnia: 05.03.2013 11:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja dziewczyna namówiła mnie na wizyty u tego Pana, nie chciałem iść, bo dziwnie jak facet chodzi do dietetyka, i co się okazało, że Pan Kowaluk taki dał mi przepis na schudnięcie, że teraz dopiero czuję, że można czuć się naprawdę dobrze ze sobą. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert_Robcio dnia: 04.03.2013 13:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby każdy dietetyk był taki jak Pan Kowaluk... Wcześniej, jak chyba każda osoba z nadwagą testowała wielu różnych specjalistów i diety cud. Dopiero gdy zaczęłam chodzić do Pana Kowaluka to naprawdę zaczęłam chudnąć, i nie ma to negatywnego wpływu na moje zdrowie, jestem naprawdę wreszcie szczęśliwą osobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 15.02.2013 03:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Układa dietę, chudniesz, wychodzisz z diety 3 m-ce - 20 kg samopoczucie super ceny niskie i przede wszystkim nie trzeba się głodzić
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 10.11.2012 14:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Grzegorz Kowaluk pomógł mi bardzo w walce z nadwagą, w prawdzie diety jeszcze nie zakończyłam, ponieważ mam sporo do zrzucenia, ale efekty już są fajne;)) z każdym dniem czuję się lepiej, a kilogramy spadają;D, szkoda, ze tak długo zwlekałam z wizytą, ale myslała, że podczas diety będę jadła tylko "trawę i liście", a jak widać można jeśc dobre rzeczy i chudnąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paulinkaaa dnia: 16.11.2011 14:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: myślę że pan Kowaluk to dobry fachowiec. Jak mi pomógł to i innym pomoże:)miałam sporą nadwagę uda się sporo zrzucić. Trochę dużo czasu nam to zajęło, ale najważniejszy jest efekt. Miła atmosfera, przyjaźni ludzie, ceny też nie za wysokie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kaja dnia: 03.11.2011 10:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy spotkałam się z Panem Grzegorzem na siłowni Paco, gdy chodziłam tam na fitness, jednak same ćwiczenia, zresztą dość nieregularne średnio pomagały. Po zasięgnięciu opinii, zapisałam się na wizytę i nie żałuję. dieta trwa już 3 tydzień, kilogramy lecą w dół, ja sie czuję świetnie, wcale nie jest to męczące, wręcz przeciwnie czuje się pełna energii. Polecam każdemu skorzystać w porad kokoś kto się zna, bo odchudzanie się na własną rękę może prowadzić do efektu odwrotnego. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Jesse dnia: 04.10.2011 10:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Grzegorza ułożyl mi diete dzieki ktorej schudlam 22 kilogramy w 3 miesiace zamierzam dalej kontynulowac jego diete bo naprawde sa efekty moje byly juz po tygodnu.Teraz czuje sie lzejsza i zdrowsza bardzo zachecam wszystkich ktorzy maja problemy z otyloscia do korzystania z tej diety bo naprawde warto.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BUBU dnia: 21.07.2011 16:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały dietetyk, ułozył mi bardzo "dobrą" dietę w czasie której wcale nie czułam sie głodna o dziwo, do tego dobrał mi suplemeny=ty dietki i odpowiedzni zestaw cwiczen, poprostu full wypas, a efekty widziałam juz po tygodniu ;) super polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rebeka88 dnia: 09.11.2010 13:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam pana Grzegorza w 100%, dzięki niemu schudłam 17 kg, nabrałam zdrowych nawyków zywieniowych i czuje sie dobrze sama ze sobą. Waga się utrzymuje cały czas na tym samym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji, mam nadzieję że wszytsko będzie dobrze;)
Opinia dodana przez: Sofia29 dnia: 11.10.2010 09:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Grzegorza Kowaluka poleciła mi koleżanka. Ułożył mi dietę, dzięki której schudłam 25 kg w 8 m-cy. Polecam, w Lublinie można się z nim umówić na ulicy Królewskiej 8. Przyjmuje też w innych miastach, ale termin trzeba ustalić z nim przez komórkę 500 259 770 albo maila isto@isto.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2010 14:08:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją