Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Matrix. PW Latosiński M.

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-046 Kielce Biesak 123b
Telefon:
Adres e-mail: matrix.kielce(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x 11x

Jakość usług: 100% wysoka 27x 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 8x
Ceny usług: 100% niskie 16x 14x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 2412
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Matrix. PW Latosiński M.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić firmę Matrix wszystkim użytkownikom kostki brukowej, ponieważ posiadają bardzo dobre materiały świetnej jakości w przystępnych cenach, ponadto jestem bardzo zadowolony z ich usług wykonawczych. Polecam również ze względu na możliwość negocjacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 09:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry brukarz, polecam każdemu zleceniodawcy, ze względu na szeroki asortyment i wysoką jakość usług. Terminowy i komunikatywny właściciel, ekipa zwarta i chętna do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-03 14:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczywiście, że jestem zadowolony!!Bardzo dobra ekipa, duży wybór kostki brukowej, różne desenie i kształty. Materiał nie oddziałuje z panującymi czynnikami pogodowymi. Polecam każdemu, kto szuka dobrego fachowca, z doświadczeniem, który bez żadnych problemów podejmie dowolnego projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nostradamus dnia: 2013-12-13 12:03:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprawnie położona nawierzchnia z kostki brukowej, lekkie opóźnienia, ale nie z winy ekipy, tylko pogody. Ogólnie jestem zadowolony, może tylko mała uwaga co do cen, mogłyby być ciut niższe
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 23:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto polecić! Bardo dobry brukarz i ekipa brukarska. Jestem szczególnie zadowolony, że prace przebiegały bez żadnych problemów oraz z szerokiego wyboru materiałów.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: filip dnia: 2013-12-02 12:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TaK! Warto skorzystać z usług firmy pana Latosińskiego. Posiada świetną ekipę brukarską i doskonałe materiały, w przystępnych dla kontrahentów cenach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 22:47:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług tej firmy i nie mam większych zastrzeżeń. Jedyny minus za to, że prace trwały trochę dłużej niż się spodziewaliśmy z żoną, ale faktem jest to, że pogoda w tym okresie nie sprzyjała. Odnośnie kostki brukowej, jest bardzo dobrej jakości w atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2013-11-20 11:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sugerując się dobrymi opiniami na portalu o firmie Matrix, postanowiłem skorzystać z ich oferty. I muszę przyznać, że nie zawiodłem się. To bardzo dobra firma brukarska, a jej właściciel doskonale zna się na rzeczy i ma świetny kontakt z klientem. Brygadzista i ekipa również bardzo komunikatywna. Materiały bez zastrzeżeń, efekt utrzymuje się nadal mimo, że od prac brukarskich minęły już trzy miesiące. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szybki dnia: 2013-11-18 11:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś szuka naprawdę dobrej i solidnej firmy brukarskiej, to warto rozważyć firmę pana Marcina. Korzystałem z jej usług i jestem bardzo zadowolony. Materiały, które wykorzystano są świetnej jakości, nie niszczą się, są odporne na zmiany pogody, naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 00:08:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, sprawdzone i trwałe materiały. Uważam, że warto skorzystać z ich oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jonas dnia: 2013-11-08 09:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma brukarska pana Marcina to rzetelna ekipa fachowców - brukarzy , którzy doskonale znają się na rzeczy. Prace przebiegały szybko i bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolony. Ponadto atrakcyjne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brian dnia: 2013-10-30 11:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i doświadczony fachowiec, wieloletnia praktyka, która potwierdziła się przy realizacji mojego projektu, dogodny dojazd do firmy, wszystko poszło szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-10-28 11:47:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca, za solidne usługi brukarskie i dobre materiały!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-10-24 09:26:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, chciałabym polecić brukarza Marcina Latosińskiego ze względy na wysoką jakość usług jakie wykonuje; posiada szeroki wybór materiałów i atrakcyjne ceny produktów; najważniejszy jest jednak dla mnie efekt, jaki powstał po wykorzystaniu kostki brukowej i rozwiązania architektoniczne, które zostały zaproponowane. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta S. dnia: 2013-10-23 13:25:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że można polecić tego fachowca, prace brukarskie były wykonane solidnie i rzetelnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadzka dnia: 2013-10-16 12:29:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny brukarz, posiada bardzo dużą wiedzę i umiejętności. Ekipa budowlana działała szybko i skutecznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2013-10-02 10:33:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "Matrix" jest godna polecenia. W okresie letnim, korzystałem z jej usług, do wykonania tarasu i położenia kostki na ścieżki wokół domu i w ogrodzie. Dobra jakość materiałów. Planowe zakończenie realizacji zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-09-20 12:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam każdemu współpracę z firmą "Matrix"; szeroki wybór asortymentu, niskie ceny i fachowe doradztwo. Szybki termin realizacji usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-09-11 12:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała współpraca i rzetelne usługi brukarskie. Jestem pozytywnie zaskoczony tak wysokim standardem usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek K. dnia: 2013-09-09 12:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że firma pana Marcina jest godna polecenia!Kładli u mnie kostkę na placu przed domem i ścieżkę w ogrodzie. Żadnych problemów z komunikacją, efekt wykonania bardzo dobry. Miła i przyjemna współpraca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-07-05 07:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie firmę Matrix, bo robili u mnie wjazd do domu i nie było żadnych problemów z ekipą, z terminowością ani dostępnością materiałów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-06-26 17:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze zorganizowana ekipa a efekt ułożenia kostki znakomity, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-13 09:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi brukarskiej . Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-25 23:11:08 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług fimry Matrix, ogólnie jestem zadowolony bo mają bardzo duży wybór kostki
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 14:04:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z usług firmy pana Marcina Latosińskiego, ekipa pracowała przy budowie drogi dojazdowej do mnie do domu bardzo sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 12:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: układali u mnie kostkę w ogrodzie, w trakcie prac nie było żadnych problemów. jestem zadowolony z efektu. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-20 20:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane solidnie i terminowo .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-05 22:54:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze wykonana usługa ułożenia kostki brukowej, fachowa obsługa.Polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aa dnia: 2013-04-26 14:57:01 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywali u mnie podjazd do garażu, jestem zadowolony, bo zrobili to szybko i profesjonalnie, a ceny są bardzo atrakcyjne
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: strzała dnia: 2013-04-24 14:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam,że firma Matrix posiada bardzo dobrej jakości materiały jeśli chodzi o kostkę brukową. Dostępna jest szeroka gama kolorystyczna, a także różne faktury i wzory.Jeśli chodzi o dostępność materiału, nie ma w tej kwestii problemu. Cena jest do negocjacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: gnom86 dnia: 2013-04-10 12:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-08 16:58:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją