Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kuling Krzysztof. Usługi ogólnobudowlane

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Pomorskie, 82-113 Bronowo 59
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 62% pozytywna 10x 1x 6x

Jakość usług: 66% wysoka 10x 1x 5x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 3x 1x
Ceny usług: 66% niskie 6x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2239
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Kuling Krzysztof. Usługi ogólnobudowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie firma robi bardzo dobre wrażenie, trochę małych zgrzytów na temat zakresu prac jakie wchodzą w ustaloną wcześniej kwotę, czasem za to i owo co wydawałoby się w cenie trzeba dopłacić- ale z drugiej strony dlaczego miałby to robić za free. Ogólnie mogę polecić!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: mała poprawka- szybko i terminowo
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-11-21 21:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlaczego tak łatwo opluwać kogoś na stronie internetowej??? Brak imienia, brak nazwiska, brak danych... po prostu plucie... Czy to jest wiarygodna opinia??? Każdy pisze co chce !!! Ja pozdrawiam serdecznie fachowca ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-09 16:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a może sponsor podpisałby się imieniem i nazwiskiem ??? NO gdzie twoja ODWAGA ??? no gdzie ??? Dzwonisz, przychodzisz, błagasz o pracę ... i mścisz się na stronie internetowej !!! Wstyd !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-09 00:11:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam co za firma jeśli musze wszystkiego pilnować ? fucha...fucha..i ...fucha
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: sponsor dnia: 2013-06-23 23:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DLA MNIE WSZYSTKO W PORZĄDKU, MOŻE POZA NIEKTÓRYMI RZECZAMI, ZA KTÓRE TRZEBA BYŁO DOPŁACIĆ. UPEWNIAŁEM SIĘ W INNYCH FIRMACH I TEŻ ZA TO SAMO CHCIELI DODATKOWĄ KASĘ..., CZASEM CENA ZA COŚ JEST WYŻSZA NIŻ POWINNA - CZĘSTO NIŻSZA ALE OGÓLNIE DO ZAAKCEPTOWANIA. WIELKI PLUS ZA CZYSTOŚĆ NA BUDOWIE:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2013-01-03 15:08:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a jak można być takim ...... i pisać takie bzdury ? A negatywne opinie to nie pisze wciąż ta sama osoba???
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-24 22:37:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mój dom to same wpadki ,a oceny na pozytyw ,jak ? mozna nagle miec same pozytywy codzień,nie wykonalne,zapraszam na budowe i ocene jakosći,jak mozna po wylaniu fundamentów na drugi dzień lać ściany,żaden dom tego nie wytrzyma,bo pękna narożniki.szybkość to nie jakość bo dom w surowym stanie powstaje w 5 miesięcy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: antoś dnia: 2012-07-11 22:01:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma jest szybka ale z tej prędkości zapomina o dobrym wykonaniu swojej pracy.Po wykonaniu fuszerki nie ma mowy o jakiej kolwiek reklamacji.A jeśli chodzi o picie na budowie to zostawiam bez komentarza...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-20 14:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok i porządnie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2012-01-19 22:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie facet zna się na robocie płytki, elektryka i płyty k-g -jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: waldek dnia: 2012-01-18 23:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja także korzystałem z usług tej firmy, solidna i terminowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-17 19:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: łazienka wykonana perfekcyjnie ale musiałem trochę powymyślać- mnie to nie przeszkadzało mam dużo czasu:)polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bezproblemowo
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2011-12-07 08:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również nie bardzo rozumiem moich poprzedników, którzy tak psioczą na tę firmę. Budowli mi dom od podstaw i było szybko i tanio- nawet kilka zmian w projekcie mi zasugerowali i jestem zadowolony. ogólnie P O L E C A M!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO REKLAMACJI
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2011-12-06 13:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy nie zdarzyło się aby miły miejsce jakieś nieprawidłowości, wręcz przeciwnie zawsze terminowo, dokładnie i bez zastrzeżeń.Firma ta wykonywała u mnie szereg prac remontowych od łazienek, ściany ,wymyślne sufity podwieszane z oświetleniem led(czego nie chciała się podjąć żadna firma), elewację i glazurę.Nie wiem skąd takie opinie - mam wrażenie jakby wszystkie te komentarze pisała jedna osoba, która nigdy z usług tej firmy nie skorzystała- może jakiś sfrustrowany były pracownik, który został zwolniony za picie alkoholu w pracy?- bo wiem, iż pan Krzysztof takich zachowań nie toleruje. Polecam tą firmę z całą odpowiedzialnością!!!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: zawsze bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-03 09:42:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu tego psełdo fachowca.Nie zna sie na konstrukcji dachu ,zle odczytuje projekty,wciska kit.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: negatywna
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-27 13:48:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobił dach który zaczął cieknąc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: sołek dnia: 2011-08-20 22:10:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: proszę pilnować materiałów,farb papy,wszelkiego drewna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: czak dnia: 2011-06-21 00:18:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją