Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ecoalgra. PW. Kompleksowe prace brukarskie. Graczyk S.

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 88-100 Inowrocław św. Ducha 129
Telefon:
Adres e-mail: ecoalgra(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 42% pozytywna 3x 4x

Jakość usług: 25% wysoka 1x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 2x 3x 2x
Ceny usług: 0% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1407
Data utworzenia profilu: 2010-04-09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-09  

Opinie o Ecoalgra. PW. Kompleksowe prace brukarskie. Graczyk S.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan wyjątkowo miły i rzetelny pilnuje roboty codziennie na budowie dużo własnych pomysłów i przeróbek trafionych .... polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-23 16:02:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niewielkie opóźnienia ale wcześniej zadzwonił materiał dobry jakościowo z certyfikatem bo chciałem pracownicy rzetelni nie piją pracowici
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2014-08-19 20:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony, przystępna cena, rozpoczęcie prac w terminie, naprawdę nie mogę narzekać ani do niczego się przyczepić.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-30 10:25:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek jest zwykłym oszu...!!!!!!! Nie dajcie się nabrać!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2012-04-19 13:36:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam i przestrzegam innych przed popełnieniem mojego błędu. Kostka po zimie z czarnej zrobiła się szara, pokruszyła się. P. Graczyk nie poczuwał się do winy i kompletnie umył ręce. Już dwa lata czekam na wymianę i nic. Szukajcie innego i uczciwego wykonawcy, a od P.Graczyka jak najdalej!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-12 12:57:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Obecnie rekalmuję kostkę bo po kilku miesiącach zaczęła się kruszyć. NIe wiem jaki to gatunek - ale do kitu. Zero reakcji. Sprawa trafia do sądu. NIEPOLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RAW dnia: 2011-04-25 18:50:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Graczyk to fachowiec nierzetelny, nieuczciwy, robiący wielką łaskę że odezwie się do klienta choć na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie bardzo rzutkiego i sympatycznego ale to pozory.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2010-09-16 23:44:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją