Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Finish Paweł Gugała

Zawód: glazura i terakota Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-500 Piaseczno
Telefon: Kom. 515 966 458
Adres e-mail: fest.uslugi(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.glazurnik.wordpress.com
Opis działalności: UKŁADANIE GLAZURY, GRESU, TERAKOTY, MOZAIKI, MARMURU I GRANITU MALOWANIE ŚCIANKI KARTON-GIPS MONTAŻ SANITARIATÓW, ARMATURY DROBNA ELEKTRYKA INNE USŁUGI WYKOŃCZENIOWE. Słowa kluczowe: uslugi glazurnicze piaseczno, glazurnik piaseczno, kafelkarz piaseczno, malarz piaseczno, plytkarz piaseczno, remonty piaseczno, wykonczenia piaseczno, firma remontowa piaseczno, firma wykonczeniowa piaseczno

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 4x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3029
Data utworzenia profilu: 2010-03-25 11:13:09
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-25 11:13:09 

Opinie o Finish Paweł Gugała

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z wykonanej pracy, polecam
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-08-30 09:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego Pana usługa fachowa, terminowa, zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teodor dnia: 2011-01-22 16:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie płytki na balkonie kładł w maju. Spoko koleś, nadal leżą i gra gitara.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karl dnia: 2010-10-15 14:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich, chciałam Państwu polecić bardzo dobrego fachowca, Pana Pawła z firmy Finish. Właśnie skończył układać płytki w naszej łazience. Wyszło na prawdę niezłe arcydzieło. Projekt łazienki był bardzo ciekawy, ale i bardzo trudny. Pan Paweł doskonale sobie z nim poradził. Jestem pełna podziwu i uznania i dlatego polecam Państwu Pana Pawła :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Otrzymałam kartę gwarancyjną na 2 lata
Opinia dodana przez: Krystyna Pacuła dnia: 2010-09-01 15:43:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie polecam tego pana. Na umowione spotkanie nie przyjezdza, nie zadzwoni, ze nie uda mu sie przyjechac i nie odbiera telefonu.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-18 06:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam tego fachowca! Jestem z niego bardzo zadowolona. Wykonał prace solidnie i szybko. Otrzymałam rachunek i dożywotnią gwarancję! Z komunikacją nie było żadnych problemów, Pan Paweł jest bardzo elastyczny. A do tego dał mi dużą zniżkę za polecenie go innemu Klientowi! Jeśli chcą Państwo obejrzeć jego pracę, proszę wejść na jego stronę: www.glazurnik.wordpress.com. Ja jestem bardzo zadowolona, Państwo też będziecie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dożywotnia gwarancja!
Opinia dodana przez: Patrycja Nagrodzka dnia: 2010-03-25 11:16:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją