Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Vogue p.Małgosia

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, Warszawa Włodarzewska 55/b
Telefon: 0-228240970
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: fryzjerstwo,manicure Słowa kluczowe: fryzjer w Warszawie

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 4741
Data utworzenia profilu: 2010-03-21 17:42:38
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-21 17:42:38 

Opinie o Salon Vogue p.Małgosia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Malgosia jest swietna z koloryzacji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Giga dnia: 2014-03-22 23:39:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam P. Malgosie, miła,sympatyczna osoba, potrafi doradzić, nie strzyze "tasmowo" i jest dokladna::-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-07-26 15:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja chodze do p.Ani i za kazdym razem jestem zadowolona Jest bardzo mila ciepla kobietka ktora bardzo dobrze zna sie na swojej pracy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ala dnia: 2013-03-21 14:08:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednią Panią,ja również trafiłam na Nią na drugiej wizycie,nie mam zastrzeżeń,wręcz przeciwnie.Poprawiła mi fryzurę,po poprzedniej fryzjerce.Jestem bardzo zadowolona,wstaję rano,moczę włosy i fryzura gotowa.Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-05 16:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprzednia ocena może dotyczyć kogoś innego, ale zdecydowanie nie p. Gosii. Nie tylko jest ona uroczą i sympatyczną dziewczyną lecz także zna się na swoim fachu. Jest bardzo dokładna, jak jej się cos nie spodoba to poprawi każdy szczegół bez względu na to że "traci" na kliencie więcej czasu. Nie polecam z jednego powodu: już dziś trzeba zapisywać się z dużym wyprzedzeniem:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-04 15:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p.Małgorzata jest sumiennym i konkretnym fachowcem. Trafiłam do niej po kompletnym oszpeceniu moich włosów u renomowanego stylisty!!! Fakt jest taki,że musiała mi obciąć włosy dość krótko,ale nic innego nie dało się z nimi zrobić.Fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 00:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi opiniami !!! Bardzo polecam P. Małgosię jest naprawde swietnym fachowcem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-05-06 10:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu znalazłem swoją fryzjerkę. Super obsługa i efekt też. Bywałem u wielu fryzjerów i wreszcie chodzę do jednej. Nie zamierzam zmieniać! POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-03-17 20:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Małgosia jest super!!!! Zregenerowała mi włosy,doradziła kolor i fryzurkę.Wyglądam 5 lat młodziej,polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Berenika dnia: 2010-06-13 17:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Małgosia jest świetna!!!! Jest bardzo kompetentna i co najważniejsze,nie naciąga klientów.Super doradzi,co jest najważniejsze dla włosów.Jestem bardzo zadowola! Serdecznie polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2010-05-13 12:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z powyzszą opinią :)))) jestem klientka Pani Małgosi juz od kilku lat i jestem bardzo zadowolona .Bardzo polecam Ta dziewczyne jest naprawde swietnym fachowcem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna Koziestańska dnia: 2010-03-21 19:22:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Małgosia profesjonalnie doradza fryzurkę do twarzy i osobowości,jest do dyspozycji klienta i stara się nie przyjmować klientów w tzw.międzyczasie.Potrafi fajnie doradzić kolor jak i nie boi się eksperymentów.Plecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2010-03-21 17:46:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją