Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Remontowo-Budowlane Spętany Ryszard

Zawód: hydrauliczne usługi Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 98-200 98-200 Sieradz Sieradz Ruda 54, Sieradz
Telefon: 697331141 Kom. 0697220900
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: budowa instalacji c.o.,gazowych,hydrauliki wod.-kan.,tynkarstwo , ogólno-budowlane Słowa kluczowe: budowlane , c.o. , gaz , hydraulika , wod.-kan. ,

Ocena: 97% pozytywna 34x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 34x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 33x 1x
Ceny usług: 96% niskie 30x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 4437
Data utworzenia profilu: 17.03.2010 20:19:53
Data ostatniej aktualizacji: 17.03.2010 20:19:53 

Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Spętany Ryszard

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ryszard jest bardzo dobrym hyraulikiem serdeczny uprzejmy oraz nsamowicie dokładnym fachowcem dba o wszystkie szczegóły polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2023 10:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka tygodni temu pan Ryszard montował u nas pompę ciepła Bosch praca tego hydraulika to pasja robota zrobiona na szóstkę z plusem w porównaniu z naszymi sąsiadami serdeczne polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2023 08:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wymianę kotła szybko i profesjonalnie wykonane polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Anna dnia: 30.04.2023 07:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Ryszard wykonuje bardzo dobrze roboty polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 22.03.2023 20:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego hydraulika bardzo pozytywnie nas zaskoczył kiedy pęknoł kocioł błyskawicznie zadziałał i tego samego dnia wymiana ma bordo dobre serduszko polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było 6
Opinia dodana przez: dnia: 09.02.2023 20:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z bardzo wysokim standardem montaż instalacji oraz pompy ciepła wzorowo polecam wszystkim Dominik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2023 01:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok polecam bardzo pompa ciepła wzorcowo dobrana szybko i w dobrej cenie dziękuję bardzo za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Adam dnia: 29.08.2022 17:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę powiedzieć że Pan Ryszard jest wspaniały hydraulikiem fachowiec z powołania czysto i czytelnie zostawiona robota pełen profesjonalizm jesteśmy mega szczęśliwi polecam bardzo z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: dnia: 04.08.2022 14:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzetelny hydraulik potrafi doradzić taki z powołaniem fachowiec polecam tego pana Ryszarda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 27.06.2022 12:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku jesteśmy zadowoleni z instalacji oraz sterowanie ogrzewaniem podłogowym polecamy również
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Kasia i Arek dnia: 23.06.2022 23:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również chcę powiedzieć że pan Ryszard jest konkretny i prawdziwy fachowiec robi konkretnie i uczciwie mówi co ma być i jak dziękuję serdecznie z całą budowę instalacji w moim domu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.07.2021 17:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Ryszarda pełna profeska pompa ciepła założona i działa bez zarzutu bardzo miły i pomocny i cena ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kse dnia: 10.07.2021 00:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan hydraulik bardzo dobry fachowiec polecam wszystkim robił mi całą instalacje wodne i kanalizacji oraz centralnego ogrzewania podłogowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 06.06.2020 11:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tego szczególnego pana szybko i nie drogo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.04.2020 23:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry fachowiec dzięki za fachową robotę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: matrix dnia: 15.09.2018 10:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest mi bardzo miło i serdecznie polecić pana hydraulika Rysia bardzo miła i rzetelna obsługa naszej życiowej inwestycji instalacja wzorowa pompa ciepła super z czystym sumieniem serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Reni dnia: 27.06.2018 20:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam z czystym sumieniem super fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kowal dnia: 16.11.2017 17:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok dziękuję panu za fachową poradę i wykonanie instalacji wody, kanalizacji, i centralne ogrzewanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witek dnia: 02.08.2017 18:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego pana szybko tanio i solidnie mega pozytyw wymiana pieca w kilka godzin konkurenci twierdzili że sie nieda a sie dało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 25.08.2016 20:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKO OK POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KALA dnia: 16.07.2016 22:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen pozytyw satysfakcja i zadowolenie z usług tego fachowca serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabi dnia: 04.04.2016 21:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny pan hydraulik szybko naprawił awarję za przyzwoitą kase polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2016 21:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWIEC Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA POZYTYW W 100% NIE DROGO I SOLIDNIE BARDZO CZYTELNY I PROSTY SPOSÓB WYKONANA KOTŁOWNIA WRAZ Z INSTALACJĄ POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO
Opinia dodana przez: BOGUMIŁ dnia: 20.02.2016 15:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZIŚ TEN FACHOWIEC BYŁ U MNIE Z 2 POMOCNIKAMI ZACZELI O 9-30 RANO O 17 BYŁ URUCHOMIONY PIEC NA EKOGROSZEK KTÓRY BYŁ WYMIENIANY STARY NAWALIŁ ZDEMONTOWALI I ZAMONTOWALI WYMIENILI RÓWNIERZ 7 GRZEJNIKÓW Z ZAWORAMI BARDZO ZGRANA EKIPA I DO TEGO KASA NIE WIELKA SPRAWDZAŁAM W SKLEPACH O 30% MNIEJ I W 1 DZIEŃ SERDECZNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HENRYKA dnia: 24.09.2015 21:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziś ten pan wybawił mnie z ogromnego wydatku pieniędzy chodzi o remont łazienki który nie dawno robiŁam byŁo około 7 hydraulików i karzdy mówił o kłuciu i wymianie rur stosowano wszelkiego rodzaju żmijki przepychacze sirodki hemiczne i za karzdym razem bez powodzenia a pan rysiek w pół godziny zrobił za naprawde małe pieniądze serdecznie dzienkuje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 10.09.2015 21:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZDECYDOWANIE POLECAM TEGO FACHOWCA SZYBKO TANIO I SOLIDNIE ZAŁOŻYŁ KOLEKTORY SŁONECZNE ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE BYŁO
Opinia dodana przez: IQ dnia: 13.06.2015 16:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam fachowiec posiada ogromną wiedze oraz doświadczenie szybko i dokładnie oraz za dogodną cene zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: jas dnia: 24.05.2015 16:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma pomocna fachowa obsługa klienta,tanio polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Info dnia: 15.11.2014 15:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego fachowca bardzo dobra współpraca szybko i terminowa robota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2014 20:00:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam tego fachowca jestem zadowolony z jego usług potrafi bardzo dużo w branży sanitarnej super założona biologiczna oczyszczalnia zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Krzysztof G. dnia: 25.03.2014 04:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się na tego fachowca ponieważ polecił mi go znajomy jestem bardzo zadowolony co prawda zz terminem spóźnił się kilka dni ale uprzedzał konkretnie i profesjonalnie podejście załoga zgrana facet potrafi konkretnie doradzić polecam tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zdzisław klimek dnia: 28.02.2014 21:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam wszystko ok jestem zadowolona z usług tego hydraulika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: kinga dnia: 01.02.2014 16:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam tego fachowca konkretnie solidnie na początku się trochę obawiałem lecz teraz nie wybrał bym innego fachowca codziennie zdany raport wykonanych prac i co będzie następnego dnia mój kierownik budowy stwierdził że na dzisiejsze czasy to cytuje ,,wisienka na torcie wśród fachowców hydraulików,, ZDECYDOWANIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak karetka pogotowia się zjawił kiedy mialem problem z kotłem
Opinia dodana przez: Karol Tkacz dnia: 17.01.2014 00:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tego fachowca bardzo dobrze dobiera źródło ciepła oraz posiada ogromną wiedze w branży hydraulicznej zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w porządku
Opinia dodana przez: zibi-lodz dnia: 06.08.2013 20:40:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kwietniu 2009,podpisaliśmy umowę z w/w firmą o wykonanie(zbudowanie)wraz z materiałami - pełnej hydrauliki wod.-kan.,zbudowaniu systemu ogrzewania podłogowego , instalacji gazowej wew. i zew. , montażu pieca (wykonania pełnej kotłowni ), komina ,ułożenia izolacji poziomej(styropianu).Prace budowlane miały trwać jakieś 2-tygodnie (według SŁÓW wątpliwego fachowca "...jeśli trwało by to dł.,NIC BYM NIE ZAROBIŁ...!!! ).Zakończył na początku lipca 2009...!!!!!! Mimo zapewnień , popartych certyfikatmi-wykonana praca od początku do końca została SKOPANA ! Skorzystaliśmy z usług nizależnego rzeczoznawcy budowlanego z NOT-u z Łodzi - o wykonanie niezależnej ekspertyzy.Fałszowanie odbioru powykonawczego - FAŁSZOWANIE PODPISÓW KIEROWNIKA BUDOWLANEGO !!!.Brak odzewu na reklamację - sprawa trafiła do sądu.WYROK ZAPADŁ OCZYWIŚCIE ZAOCZNIE ... ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reakcji
Opinia dodana przez: pechowcy dnia: 17.03.2010 20:54:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją