Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Bartoszcze

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Lubelskie, Niedrzwica Duża Kraśnicka 88
Telefon: 81/ 5175 295 Kom. 608 489 143
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Zakład Usługowy Hydraulika ,GAZ, woda CO itp. Słowa kluczowe: Usługi Hydrauliczne

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x 1x
Ceny usług: 60% niskie 3x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2513
Data utworzenia profilu: 2010-03-07 20:42:46
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-07 20:42:46 

Opinie o Andrzej Bartoszcze

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan robił u mnie hydraulike w nowym domu parę lat temu i wszystko zostało zrobione bardzo profesjonalnie i dokładnie. Dodatkowo doradził nam kilka praktycznych rozwiązań, które chwalimy sobie do dziś. Ta firma robiła też u mojego szwagra i wiem że jest też zadowolony bo nie było dla nich rzeczy nie możliwych, że się nie da.. wszystko się da tylko trzeba odpowiednio się do tego zabrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: Henryk Maslakowski dnia: 2016-08-10 19:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie pan Bartoszcze Andrzej robił wszystkie prace hydrauliczne i gazowe od początku budowa domu aż po zakończenie i że wszystkiego byłem i jestem zadowolony .Wszystko wykonane bardzo dokładnie i w dobrej cenie. Nawet po gwarancji przyjeżdża i fachowo doradza. Ja jestem bardzo zadowolony i każdemu mogę spokojnie polecić. I powiem tak jeśli chcecie mieć zrobione dokładnie bez poprawek weźcie do pracy ekipę Pana Bartoszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2016-07-09 23:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robili u mnie całe ogrzewanie jestem bardzo zadowolony , wszystko dokładnie i fachowo i jeszcze w niskiej cenie , A jeśli chodzi o piece Junkersa to p. Bartoszcze naprawił usterkę z którą nie radził sobie autoryzowany serwis ,który przyjechał do pieca. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2014-06-18 12:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd takie informacje poniżej , ale u mnie ekipa Pana Bartoszcze robiła cały dom i u córki również cała hydraulika gaz wszystko i to co mogę powiedzieć SUPER Ekipa zrobili szybko solidnie nawet pozamiatali po sobie gróz ,a jak mi w zimie rura zamarzła to w sobotę!po godzinie 22.00 !! przyjechał Pan Bartoszcze i usuną usterkę w bardzo niskiej cenie jak na środek nocy w weekend. I co najważniejsze jak Pan Bartoszcze robił usługę zawsze można na niego liczyć ,że przyjedzie jeśli coś się dzieje. BARDZO SOLIDNA EKIPA. SZCZERZE POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NATYCHMIAST
Opinia dodana przez: Marek Lublin dnia: 2014-06-17 14:47:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robi łaskę że przyjedzie i coś zrobi jak wykona usługę można zapomnieć że potem coś poprawi. ceny z kosmosu rosną podczas realizacji. Szczerze nie poleca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-17 10:33:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem, co myśleć o firmie tego Pana. Może jedynie to, że odstawia fuszerkę. Przyjeżdża do zgłoszenia awarii bądź usterki z wielką łaską, a przecież nie biorą się one znikąd. Nie zna się na niektórych sprzętach - na przykład Junkersach. Ponadto podczas ostatniego zlecenia, które Pan Bartoszcze de facto nadzorował, zniknęła połowa zawartości spiżarki, w której przechowywane były wina - prezenty od gości weselnych. Widać Pan B. pracuje zbyt ciężko za "zbyt niską" stawkę, że musi zgarniać napiwki bez wiedzy zleceniodawcy. Nie polecam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bez komentarza
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-13 21:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Ekipa, dokładna robota, z długoterminową gwarancją . Nawet w niedzielę przyjechał fachowiec do usterki jak mi nawalił piec i było zimno w domu. NAPRAWDĘ WARTO POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: super szybko
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2011-12-23 19:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec , firma solidna , szybka i co bardzo ważne zapewniająca długoletni serwis swoich usług , ponieważ kiedy po roku ,dwuch coś się dzieje natychmiast przyjeżdzają i w trybie natychmiastowym i conajważniejsze w zadowalający sposób usówają usterkę!! Polecam naprawdę warto!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: natychmiastowa !!!
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2010-03-07 20:46:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją