Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FRYZJER BEATA BLUKACZ

Zawód: Fryzjer 
Adres: Pomorskie, 84-100 GNIEŻDŻEWO 84-100 KLONOWA
Telefon: 668-58-49-49 Kom. 668-58-49-49
Adres e-mail: stylistka(małpa)beatablukacz.pl
Strona internetowa: www.beatablukacz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer,farbowanie,baleyage,strzyżenie artystycze,koki,upiecia,modelowanie,stylizacja,pielęgnacja włosów,sauna ozonowa

Ocena: 81% pozytywna 30x 7x

Jakość usług: 81% wysoka 30x 7x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 26x 3x 3x
Ceny usług: 89% niskie 26x 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 5715
Data utworzenia profilu: 2010-03-07 09:41:24
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-07 09:41:24 

Opinie o FRYZJER BEATA BLUKACZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ha ha ha .... Pani Beatko skąd Pani ma te dziwne klientki ? Ile jadu w tych negatywnych komentarzach ..... Pozdrawiam Joanna Dettlaff
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia dnia: 2014-05-19 15:18:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Beata nie słucha klienta tylko robi po swojemu, pomimo ,że prosiłam o nieścinanie na krótko.Jestem z wykształcenia plastykiem i chciałam swobodną fryzurę a opuściłam zakład z polakierowanymi włosami typu urzędniczka .Po wizycie u niej musiałam odwołać mój udział w imprezie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia Bol dnia: 2014-04-23 14:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOŻNA POWIEDZIEĆ .....FACHOWIEC!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia Kos dnia: 2014-02-20 19:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. JA Z MĘŻEM CHODZIMY RAZ W MIESIĄCU W ŚRODY.W TYM DNIU STRZYŻENIE MOŻAN ZROBIĆ U UCZENNIC .JESTEŚMY ZADOWOLENI BARDZO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WITOLD dnia: 2014-02-17 21:13:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Moje strzyzenie trwało w porywach 10 minut, tak niedokładnie obciety nie byłem nigdy. Chociaz obciety to i tak za duze slowo, bo przejchano mi byle jak pare razy maszynka, a grzywki nawet nie tknięto.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-02-05 16:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZczerze polecam , super fachowiec , perfekcja w kazdym calu, potrfi doradzic slucha , co klijent mowi i co wazne farby i kosmetyki jakich uzywa sa z najwyzszej polki. Zastanawia mnie fakty iz sa tu negatywy ktore nie maja potwierdzenia ,takie oszczersta pisze tylko FRYZJER DLA ktorego PANI BEATA JEST WIELKIM konkurentem.Ciesze sie ze jest u nas taki WIELKI fachowiec Mistrz fryzjerstwa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia .M dnia: 2014-01-16 13:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Część Beatko ,to my z Twojego szkolenia ;)jesteś Superrrrrr udziału od chłopaków z szkolenia !ŚLICZNA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: chłopaki dnia: 2013-11-13 22:35:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ja chodzę regularnie do Pani Beaty i moje koleżanki taż zawsze jesteśmy zadowolone i z obsługi i z efektów ... Zastanawia mnie skąd tyle jadu u osób które piszą takie komentarze !!!! Przecież można je śmiało namierzyć :) NIKT NIE JEST ANONIMOWY W NECIE!!!!! JA POLECAM SERDECZNIE I NIKT NIKOGO NA SIŁĘ NIE TRZYMA NA FOTELU...!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja Dettlaff dnia: 2013-05-20 22:44:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też nie polecam wygolila mi włosy na krótko choć mówiłam ze na krótko nie chce a na dodatek wycięła mi grzywkę przy skórze wyobraźcie sobie jak mogę wyglądać odradzam ryzyka szkoda nerwów bo ja nie mogę na siebie patrzeć w lustro .to nie fryzjer tylko ....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-06 17:44:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tnie jak popadnie ,raz zaryzykujesz a potem żałujesz. I słyszysz "włosy nie materiał odrosną" ale kiedy!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-05 21:57:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie słucha oczekiwań klienta, siadasz i nie masz nic do gadania wycina włosy jak jej pasuje- grzywka wycięta przy skórze. nie zdaje sobie sprawy ze swoich eksperymentów- ryzykować może ten kto nie ma kontaktów z ludżmi tylko schowa sie w domu odradzam bądżcie lepiej wierne swojemu dotychczasowemu fryzjerowi!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 20:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Beatkę każdej osobie która chce mieć dobrze pofarbowane włosy, kolorystyka jaką oferuje w swojej palecie nie ma sobie równej , co ważne włosy po tych farbach są delikatne i nie zniszczone nie wspomnę o super strzyżeniu. Zawsze wspaniała atmosfera, tam ciągle dzieje się coś ciekawego. Tak więc jeśli twoja fryzjerka nie ma pomysłu dla ciebie a masz ochotę na pozytywne zmiany w wyglądzie to jest osobą, która będzie wiedziała co ci polecić. Ceny niższe niż w niektórych salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bieszke Justyna dnia: 2012-12-15 17:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem pracownikiem QUICK BAR-u na stacji Lotos słyszałem same pozytywy o Pani Beacie i rzeczywiście muszę przyznac pełna profeska :):):):) jestem bardzo zadowolony z usług firmy "atelier" polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radzio :) dnia: 2012-12-08 23:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem pracownikiem QUICK BAR-u na stacji Lotos słyszałem same pozytywy o Pani Beacie i rzeczywiście muszę przyznac pełna profeska :):):):) jestem bardzo zadowolony z usług firmy "atelier" polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radzio :) dnia: 2012-12-08 23:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Pani Beaty super ceny fajne fryzjerki i POLECAM MASAŻYSTĘ :)REWELACYJNY ... tylko Pani z ubrań zbyt pewna siebie:(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ALA (ma kota) dnia: 2012-11-25 21:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dlugo sie zastanawialem ,ale musze napiac , jako mezczyzna nigdy nie bylem ostrzyzony tak dobrze jak w atelier , widac ze szefowa zna swoj fach i ma go w jednym palcu , polecam wszytkim panom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazik dnia: 2012-11-21 19:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM pelen profesjonalizm , mila atmosfera,zafarbowalam sobie wlasnie wlosy , takiego koloru jeszcze nik mi nie zrobil jak w salonie u Pani Beaty , swietnie sciete wlosy ,Polecam salon wszytkim wymagajacym Paniom oraz tym ktore cenia sobie dobre strzyzenie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kijentka dnia: 2012-11-20 23:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa . Dziewczyny pracują na kosmetykach francuskich ale nie pamiętam nazwy.Jestem z siostrom bardzo zadowolone a trafiłam drogą pantoflową ...Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.Hirsz dnia: 2012-11-20 21:31:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam wizyty u tej fryzjerki wlosy popalone w fatalnym stanie,jak usiadziesz na fotel to nie masz nic to gadania...ostrzegam i nie polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 2012-11-01 18:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak tylko jestem na wakacjach to musze zawsze odwiedzic salon P.Beaty Blukacz , WYCHODZE ZAWSZE BARDZO ZADOWOLONA , Mam pewnosc ze wlosy moje zostaly prawidlowo sciete, dobrymi srodkami zregenerowane ,aPani Beatka jak zawsze zapracowana nasileniem klijentek w salonie, ale to chyba dobrze. zycze w dalszym ciagu sukcesow ,polecam wszytkim tym paniom ktore lubia miec profesjonalnie sciete wlosy ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BASIA dnia: 2012-07-25 14:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem jak najbardziej zadowolona z usług p. Beaty. chodzę nie tylko po to aby dobrze wyglądać ale także miło czas spędzić. W salonie jest duży ruch a p. Beata działa w pojedynkę. Już po kilku spotkaniach widzę że moje włosy są mocniejsze, twardsze. Także jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.D. dnia: 2012-04-21 15:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY SERDECZNIE:)REWELACJA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jastarnia ==IZA I KAŚKA dnia: 2012-04-18 21:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z góry chciałam podziękować P.Beacie za PROFESJONALIZM!!! Wiedzę jaką ta Pani ma jest niesamowita.Przez tyle lat męczyłam sie z włosami żaden fryzjer a jeździłam do bardzo dobrych fryzjerów i w Sopocie czy w Gdańsku nikt nie zasugerował nawet że coś się dzieje w moim organizmie ...Trafiłam do dobrego lekarza teraz biorę leki i regularnie jeżdżę do P.Beaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisława Kulawik z Kościerzyny dnia: 2012-02-08 11:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa ,szybko i na czas ... Polecam Salon Fryzjerski Pani Beaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda bolda dnia: 2012-02-06 12:28:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam długie włosy po wycieniowaniu nie miałam problemu z układaniem.Włosy bardzo swobodnie i naturalnie wyglądały. Nie lubię awangardy więc ja jestem bardzo zadowolona. Czas miło spędziłam gdyż musiałam poczekać ,ale warto było Ja również polecam salon w Gnieżdżewie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Judyta Formela dnia: 2012-01-16 20:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JAKO PANNA MŁODA FRYZURA JAKĄ UCZESAŁA P.BEATA BYŁA TRAFIONA TRZYMAŁA SIĘ CAŁE WESELE I NA POPRAWINY NIE MUSIAŁABYM ZMIENIAĆ ALE WIADOMO LEPIEJ MIEĆ ŚWIEŻĄ FRYZURĘ :)BARDZO DZIĘKUJĘ I POLECAM WSZYSTKIM SALON W GNIEZDŻEWIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2011-10-29 12:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DŁUGO ZWLEKAŁAM Z PRZYJŚCIEM DO SALONU GDYŻ MYŚLAŁAM ŻE JEST DROGO,ALE KU MOJEMU ZDZIWIENIU CENY SĄ NA PRAWDĘ NISKIE .... Usługa wykonana PROFESJONALNIE !!!! WSZYSTKIM POLECAM SALON W GNIEŻDŻEWIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.RINCA dnia: 2011-08-27 22:05:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO KONKRETNA I KOMPETENTNA FRYZJERKA!DOBRZE I SZYBKO NAKŁADA KOLOR, POTRAFI DORADZIC I WYSLUCHAĆ CZEGO OCZEKUJE OD NIEJ KLIENT!STOSUNKOWO MAŁO KASUJE I JEST NIEZWYKLE UPRZEJMA!POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nana dnia: 2011-08-24 21:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM NA WCZASACH W CETNIEWIE KIEROWNICZKA SPA POLECIŁA SALON P,BEATY ....JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI,DOBORZE FRYZURY I ZMIANIE KOLORU.POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BYDGOSZCZ IWONA JEREMICZ dnia: 2011-07-13 09:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2011-06-24 16:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzisiaj z koleżanką farbowałam włosy i w naszym przypadku kolory wyszły super !!! Trafiłyśmy po namowie sąsiadki która już kilka razy korzystała z usług p.Beaty i zawsze kolor miał połysk i utrzymywał się stosunkowo długo Wystawiam pozytywny komentarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karwia dnia: 2011-06-21 12:01:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: włosy po farbowaniu u P.Beaty nie trzyma się na włosach jakoś specjalnie długo ! w moim przypadku strasznie sie zniszczyły nie mogę dosjc z nimi do formy . kolor tez nie wyszedł tak jak chciałam. Jestem trochę zawiedziona nie spodziewałam sie tego po tak miłych komentarzach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka z władysławowa dnia: 2011-06-10 21:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kiedy poznałam P.Beatę moje włosy są uporządkowane ładne i zdrowe!!! Farby na których pracuje są godne polecenia,kolor utrzymuje się bardzo długo!!!! Bardzo dobra fryzjerka polecam ją wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława z Gdyni dnia: 2011-02-03 08:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oj okres świąteczny to czas kiedy wszyscy,albo sprzątają lub robią zakupy ja przesiedziałam u fryzjera w Gnieżdżewie:)nie chodzi o czas spędzony tam ale o efekt końcowy:)WARTO BYŁO POZNAC TAK UTALENTOWANĄ OSOBE:)JEJ SPOSÓB BYCIA ,WIEDZA I UMIEJĘTNOŚCI :)CHYLĘ CZOŁA TAKIEJ FRYZJERCE DAR OD BOGA JAKI ONA MA TALET W REKACH
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLIENTKA Z HELU dnia: 2010-03-31 23:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stylistka wykonujaca swoj zawod z pasja , co jest malo spotykane, pracuje na materialach wysokiej jakosci , dba by klient byl zadowolony ,polecam Pania Beate z Gniezdzewa. Bywam w jej salonie i zawsze wychodze zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.Wl. dnia: 2010-03-13 17:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stylsta w Gniezdzewie jest godny polecenia .Jestem bardzo zadowolona z uslug w salonie u Pani Beaty Blukacz .swietnie zna swoj fach , trafnie dobiera strzyzenie , potrafi doradzic ,w doborze fryzury,, SWIETNIE STRZYZE co chyba jest najwazniejsze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-11 15:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło spędza się czas w Salonie u p.Beaty Blukacz:) Jest miła zdolna i konkretna.Potrafi dobrać fryzure,kolor....A strzyzenie 100%trafne!! Po strzyzeniu włosy same sie układają.. Pani Beata jest osobą zawsze uśmiechniętą i bardzo otwartą.... Polecam Salon Fryzjerski w Gnieżdżewie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2010-03-07 09:45:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją