Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Kosmetyki Estetycznej STYL Hanna Kołodziejczyk

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-400 Otwock Kołłątaja 2
Telefon: 22 710 11 81 Kom. 606 756 898
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi kosmetyczne i medycyny estetycznej Słowa kluczowe: zabiegi kosmetyczne, mezoterapia, laserowe usuwanie owłosienia i naczynek, elektrostymulacja,masaż,

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3610
Data utworzenia profilu: 2010-03-04 22:27:30
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-04 22:27:30 

Opinie o Gabinet Kosmetyki Estetycznej STYL Hanna Kołodziejczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam gabinetu kosmetycznego w Otwocku z usług którego będę zadowolona, odwiedziłam kilka i wybrałam właśnie Styl. Zabiegi wykonana bardzo profesjonalnie zarówno kosmetyczne jak i paznokcie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2018-06-18 09:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Ja z całego serca polecam ten gabinet i musze przyznać ze nikt nie potrafi tak dobrze wykonać pedicure i manicure jak Pani Kasia , a bywałam w rożnych salonach ...najlepszych w Warszawie . U Pani Kasi robię tez brwi , depilacje i zawsze jestem bardzo zadowolona ......owszem jest to kobieta z temperamentem co moim skromnym zdaniem sprawia ze zawsze jest w salonie dobra energia :))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-08-02 12:52:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemiła obsługa. Pani w czarnych włosach ma klientów gdzieś. Bardziej obchodzą ją problemy z córką, życiorys kuzynki, która zmieniła swoje postępowanie oraz inne klientki obsługiwane w tym czasie przez drugą z Pań. Raz na paznokcie przyszła Pani z dzieckiem, które płakało. Panie pracowniczki obgadywały klientkę, że nie umie wychować dziecka i to przecież jest niedopuszczalne. I o zgrozo! Mówiły, że może trzeba je uderzyć parę razy to się nauczy. Byłam przerażona, że jestem obsługiwana prze takie osoby. Przez 5 wizyt Pani ani razu nie opowiedziała o wykonywanym zabiegu, jego efektach, czy powtarzalności. Nie przedstawiła oferty. O wszystkim musiałam się dowiedzieć we własnym zakresie. Bo Pani woli poplotkować z innymi klientami. A gdy byłam jedyną klientką w salonie Pani miała jakieś pilniejsze sprawy. Atmosfera jak w tanim maglu, a ceny jak w porządnym salonie kosmetycznym. Szkoda płacić za kiepską obsługę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-05-01 23:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten gabinet, zabiegi wykonywane przez p. Hanię zawsze dają super efekt. Właścicielka jest bardzo uprzejma a przede wszystkim bardzo profesjonalna z duża wiedza w zakresie kosmetologii. Jestem jej klientka od wielu lat i nigdy nie miałam problemu spowodowanego zabiegiem, wręcz przeciwnie efekt był zawsze idealny. Atmosfera w gabinecie jest bardzo nastrojowa i relaksacyjna , spokojna muzyka ktora rozbrzmiewa w gabinecie koi i uspokaja. Ceny za zabiegi sa bardzo przystępne i konkurencyjne w stosunku do innych gabinetów. Z czystym sumieniem polecam usługi p. Hani
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata Kosk dnia: 2015-08-20 16:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką tego gabinetu od lat i zawsze jestem zadowolona z wykonanych zabiegów i obsługi. Cenię sobie fachowość P.Hani kosmetyczki, która dba nie tylko o jakość wykonywanych usług ale również o klimat w gabinecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-08-10 08:25:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd te zachwyty. Namówiona przez nawiedzoną koleżankę odwiedziłam ten gabinet i szału nie było poza cenami w kosmos jak za tak marną oprawę. Salon znajduje się w ciasnym i dusznym pomieszczeniu na pięterku pawilonu a dół przeznaczony na manicure i pedicure. Pełno jakiś "psiapsiółek" plotkujących jedna o drugiej i wrażenie niczym z magla. Pani właścicielka bardzo sympatyczna taka do ranki przyłóż,ale widząc drobną bliznę na moim policzku w ramach sensacji zawołała jakąś uczennicę żeby zobaczyła i obie zrobiły " o jej!"...uznaję to za kompletny brak profesjonalizmu (blizna do dzisiaj zniknęła dzięki innej kosmetyczce). Mikro zrobione (efekt średni) za to koszt wysoki + wciśnięte na siłę jakieś mazidła w pudełkach bez oznaczeń. Po zabiegu Pani właścicielka była zdziwiona słysząc ile mam lat bo myślała, że jestem dużo starsza ze względu na zmęczoną twarz (rok wcześniej zmarł mi mąż)trudno aby nie odbiło się to na wyglądzie, ale kolejny raz dała wyraz kompletnemu braku profesjonalizmu. Do gabinetu kosmetycznego idę poprawić swój wygląd, samopoczucie i zrzucić stres, a nie po kolejną dawkę mało przyjemnych wrażeń w wykonaniu jakiejś pani. Nie polecam tego gabinetu...w Otwocku jest wiele innych, w których naprawdę można odpocząć bez plot za ścianą, ciasnoty i naciągania na kolejne zabiegi w coraz wyższych kwotach zwłaszcza, że efekt końcowy uzyskany w tym salonie (a raczej pokoju) był mniej niż przeciętny.
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-07-03 15:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawsze bardzo zadowolona z wizyty w tym gabinecie. cenię fachowość p.Hani kosmetyczki i p. Krystyny która zajmuje się pazurkami. Miły gest herbata z owocami mówię wam przepyszna. Polecam gabinet. Basia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-02-01 21:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem klientką gabinetu od wielu lat, bardzo wysoko oceniam jakość wykonywanych zabiegów i wspaniałą atmosferę. Polecam ten gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika S. dnia: 2014-10-18 23:33:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-06-10 17:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kosmetyczka. Duża wiedza i profesjonalne wykonanie usługi polecam. M. Kowalska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. Kowalska dnia: 2012-01-11 01:02:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Otwocku od niedawna, byłam w kilku gabinetach kosmetycznych i dopiero w gabinet Styl spełnił moje oczekiwania. Bardzo profesjonalna i mila obsługa. Miałam wykonany zabieg fotoodmladzania, przyznam ze trochę się bałam, rozmowa z kosmetyczką p. Hanią całkowicie mnie uspokoiła. Po zabiegu dostałam nr tel i zapewnienie ze w razie potrzeby mogę zawsze zadzwonić. Nie było takiej potrzeby ale ja czułam się bardzo zaopiekowana. W następnym miesiącu przedłuż rzęsy Polecam super gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka K dnia: 2011-09-18 21:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Hania jest specjalista w kosmetologii to sława w okolicy.Swietny doradca,wykładowca i kosmetolog
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna G dnia: 2010-12-23 01:22:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra kosmetyczka,zawsze jestem zadowolona z wykonanych zabiegów, moja skóra jest teraz bez krostek i przebarwień po trądziku. W gabinecie miałam wykonane kwasy z mokrodermabrazją i kilka zabiegów laserowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monisia dnia: 2010-03-04 22:43:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją