Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Zawód: Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-889 Białystok Brukowa 9/2
Telefon: 857420706 Kom. 605-606-136 Fax: 857420706
Adres e-mail: kzdasiuk(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, radca prawny, pisanie pism, prawo cywilne, prawo karne, prawo gospodarcze, prawo pracy, prawo rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 16204
Data utworzenia profilu: 2010-03-04 17:00:35
Data ostatniej aktualizacji: 2010-03-04 17:00:35 

Opinie o adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła naszej firmie odzyskać należność od nieuczciwego kontrahenta, którą uważaliśmy już za nieściągalną. Wszelkie ponaglenia nie pomagały. Wystarczyło jedno pismo z Kancelarii i pieniądze wpłynęły na konto. Profesjonalizm i skuteczność godne polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2018-08-21 12:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecę z całą odpowiedzialnością. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna. Skrupulatnie przygotowuje się do rozprawy. Jest również świetnym terapeutą, umie swojego klienta postawić na nogi, dodać odwagi i zagrzać do walki. Zawsze znajdzie jakieś wyjście z każdej sytuacji (nawet jak wygląda to beznadziejnie). Bardzo mi pomogła i cieszę się, że Opatrzność Boża postawiła Panią Kasię na mojej drodze. Anna z Białegostoku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-07-09 13:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas rozpoznaje sprawę rzeczowo przygotowuje się na sali sądowej świeci przykładem i wybitną wiedzą nie boi się wyzwań posiadając odpowiednią wiedzę potrafi zaatakować stronę przeciwną a nawet sąd jeśli chodzi o koszta usługa Pani mecenas jest warta każdych pieniędzy co nie zmienia faktu że nie zostaniecie obdarci ze skóry Gorąco polecam u pani Zdasiuk-Piasecznej macie największe szanse na pozytywne zakończenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: romel1979 dnia: 2016-03-03 18:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją trudną sprawę w Sądzie Apelacyjnym poprowadził pan Mecenas Mikołaj Zdasiuk z kancelarii pani Mecenas Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej,dosłownie zmiażdżył przeciwników na rozprawie swoją niesamowitą wiedzą ,profesjonalizmem ,niezwykle skrupulatną znajomością kodeksu i oczywiście wygrał sprawę.Jestem pod wrażeniem przygotowania do sprawy przez pana Mecenasa i niesamowicie zadowolona z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-09-18 15:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco i z całego serca polecam kancelarie pani mecenas Katarzyna zdasiuk Piaseczna wszystkim osobom w kraju i poza granicami kraju tak profesjonalnego adwokata nie znajdziecie i nawet nie szukajcie wspaniały kontakt chociaż przebywam poza granica kraju wszystko co się dzieje i jak postępuje sprawa informowany byłem na bieżąco wszyscy którzy czytają te opinie i szukają najlepszego adwokata nie muszą wiecej szukać poprostu chwycie za telefon i umowcie się na wizytę To nie jest reklama tej kancelarii to jest najszczersza prawda sami zobaczycie Pani mecenas jest nie tylko adwokatem jest twoim najlepszym przyjacielem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek z Chicago dnia: 2013-06-04 07:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie ojcom, których prawa nie są respektowane. Pani Mecenas rzeczowo podchodzi do konfliktu małżonków, chłodno ocenia sytuację i jasno stawia sprawy. Celnością pytań postawionych na sali sądowej jest w stanie rozgromić w pył stronę przeciwną. Egzekwuje prawa klienta z olbrzymią klasą i zaangażowaniem zaś Jej przygotowanie do sprawy sprawia, że nie ma dla Niej zadań przegranych. Polecam szczególnie w sprawach nie do wygrania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-19 17:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mec. Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna wygrała moją sprawę rozwodową i o eksmisję w Sądzie Cywilnym, a następnie w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku. Przez wiele lat mówiono mi, że to jest niemożliwe natomiast Pani Adwokat udowodniła, że prawda zwyciężyła. Posiada duże doświadczenie i obszerną wiedzę, rzetelnie przygotowująca się do sprawy. Po raz kolejny zaufałam Pani Mecenas i reprezentuje mnie przy podziale majątku. Polecam Jolanta Ż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Ż. dnia: 2013-05-06 14:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra...polecam :D
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazek dnia: 2013-04-19 13:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat będziemy polecać wszystkim potrzebującym. Młoda, konkretna, przewidująca, obyta w temacie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misisinka dnia: 2013-03-23 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna to przykład uczciwości i kompetencji w świecie prawników. Rzeczowa, starannie przygotowująca się do każdej sprawy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. Błyskotliwy i analityczny umysł, sprawia ze żadne sytuacje na sali sądowej nie są w stanie jej zaskoczyć.Jest brylantem w palestrze adwokackiej. Jeśli kiedykolwiek jeszcze, miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich na sali sądowej, to tylko Pani adwokat Katarzynie Zdasiuk-Piasecznej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirosław Chełstowski dnia: 2012-12-31 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia wygrała mają sprawę rozwodową w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku, podczas gdy inni twierdzili, że to praktycznie niemożliwe lub nie chcieli się wogóle podjąć. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna, ma doświadczenie i dużą wiedzę. W przeciwieństwie do mojego poprzedniego prawnika Pani Kasia skrupulatnie przygotowała się do sprawy. Znowu wierzę,że istnieją sprawiedliwe sądy i rzetelni prawnicy. Polecam w 100%. Joanna z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna D. dnia: 2012-05-15 19:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, uczciwa, świetnie przygotowana. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-04-06 12:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna,rzetelna i naprawde skuteczna,polecam wszystkim szukajacym dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elzbieta dnia: 2012-03-17 13:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystam z usług pani adwokat. Poświęca dużo czasu na dogłębne rozpoznanie sprawy. Ma duże doświadczenie zawodowe i zawsze można liczyć na jej fachową pomoc. Jednym słowem pani adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna to doskanała profesjonalistka i polecam wszystkim jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2011-12-16 11:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, rzetelna i co najważniejsze skuteczna. Polecam wszystkim tym, którzy potrzebują dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2011-11-02 19:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna, w sądzie walczy jak lew a przy tym - z tego co się zorientowałem - przystępna cenowo; jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-02-25 21:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, profesjonalnie i skutecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-01-24 17:53:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją