Opinie o Salon Urody Jędrzejewscy Grudziądz

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Urody Jędrzejewscy

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 86-300 Grudziądz Sikorskiego 11
Telefon: 56 46 231 54
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Solarium=>Fryzjer=>Kosmetyka=>Salon Urody po prostu;] Słowa kluczowe: paznokcie,solarium,fryzjerstwo

Ocena: 41% pozytywna 16x 1x 23x

Jakość usług: 43% wysoka 16x 2x 21x
Terminowość: 61% bez zastrzeżeń 16x 9x 10x
Ceny usług: 36% niskie 8x 11x 14x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 11283
Data utworzenia profilu: 2010-02-15 20:35:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-02-15 20:35:11 

Opinie o Salon Urody Jędrzejewscy

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie przed ważną uroczystością rodzinną do uczesania. Pani nie miała pojęcia o co mi chodzi więc zdałam się na jej "doświadczenie zawodowe"(?), usłyszałam, że uczesze mnie na Kożuchowską (o zgrozo)cokolwiek to znaczy. Do fryzury podchodziłyśmy 2 x . Efekt był taki , że z nerwów poryczałam się i byłam zmuszona uczesać się sama w domu. Fryzjer - zero , kosmetyczka - wery ok. Jeśli już tam idę to tylko do kosmetyczki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iwo dnia: 2016-11-04 09:58:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam bylam klietka w salonie na halera 5 u jedrzejewskich było nas 3 czesalismy się na wesele kosmetyczka super ale fryzjerka i fryzjer chyba pani ania aga w rudych włosach ale pan fachowo umyto mi wlosy super potem pan chyba radek bardzo fajny rozczesał mi wlosy wysuszyl na szczotke i powiedział ze przygotuje mi wolsy do upięcia nakrecil mi wlosy na loki i eszystko było super roztrzepal ich i zlakierowal potem podeszla pni ruda i zapytala co robimy upiela mi wlosy w kok skasowano za to 50 zl ok cena ale gdy dojechałam na slub i do domu wszyscy się ze mnie smieli gdzie bylam u fryzjera tak mnie oszpecono pan który czesal był ok ale pani która upiela mi wlosy szok tragedia niestety fryzura nie trzymala mi się odradzam ta pania która upinala ruda ania czesc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: masakra !!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: sonka dnia: 2015-06-23 12:37:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialy byc paska w dwoch kolorach. Pani Ala nie ma niestety pojecia o wykonaniu koloryzacji. Po trzech koloryzacjach tylko pozostaly mi zniszczone wlosy.Bylam zmuszona pomalowac wlosy w ciemnym kolorze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Masakra!!! Zniszczone wlosy po trzech farbowaniach. Nie polecam. Brak profesjonalnosci.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-29 12:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane uslugi u kosmetyczek i również u fryzjerek kazda z pan miła i uśmiechnięta!
Opinia dodana przez: stala klientka dnia: 2015-03-11 16:36:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 2013 roku bylam w salonie na ulicy sikorskiego u pani Ani na dekoloryzacji, z gory zapytawszy sie o cene , pani A stwierdzila ze nie moze okreslic takowej ceny, ze poda mi ja pod koniec zabiegu ( szok), niecierpliwie czekajac dowiedzialam sie ze koszt wynosi 480 zl ( bylam tak w glebokim szoku, ze sama zapytalam czemu tak duzo, pani Ania odpowiedziala ze z powodu tak duzego zuzycia materialow), moja siostra byla tam pare miesiecy WCZESNIEJ i majac identyczna objetosc wlosa zaplacila 260 zl ( ach zapomnialam podac ze jestem przyjezdna a siotra z grudziadza). Moze w tym salonie powinien byc cennik : dla zagranicznych 2x platnosc), przeprowadzono ze mna wywiad ile za granica kosztuje przedluzanie rzes?????? a po co to komu???? inny cennik???? w 2014 roku bylam w saonie u justyny zieby, pelen szacUnek, profezjonalizm!!! z gory powiedziano mi cene i wynosilo to 280 zl za ten sam zabieg, fryzura - BOSKA!!!! I O POLOWE TANIEJ. SZKODA BO DO JEDZREJEWSKICH NA SIKORSKIEGO CHODZILAM PRAWIE REGULARNIE,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: M dnia: 2015-02-28 00:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług kosmetycznych p. Beaty w salonie na ul Pańskiej. Mogę ją polecić każdemu,najbardziej wymagającemu klientowi. Pani Beata Rubaj czyni cuda. Nie polecam drugiej Pani kosmetyczki- to wyrzucone pieniądze. Jestem przekonana, że p. Beata kocha to, co robi i w tym tkwi tajemnica jej sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-02-15 19:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam klientką Akademii Urody na ul. Pańskiej w Grudziądzu. Fryzurę ślubną wykonała mi p. Wioleta- jestem zachwycona! Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, pani fryzjerka sama mi zaproponowała fryzurę, pokazała zdjęcia, doradziła, naprawdę warto:) Kosmetyczka- p. Paulina również profesjonalistka, makijaż ślubny, który mi wykonała bardzo trwały, podobał się mi jaki i gościom. Krótko mówiąc bardzo polecam ten salon, również ze względu na niewygórowane ceny wykonywanych usług. Pozdrawiam pracowników salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-08-24 23:26:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ostatnio korzystalam z usług zarówno kosmetyczki jak i fryzjera( fryzura i makijaz na wesele) kosmetyczka nie potrafila dobrac podkladu. Kiedy dojechalam do domu na nosie i czole zrobila Mi sie skorupa i oczywiscie musialam caly "profesjonalny" makijaz zmyc!! Natomiast co do fryzury. Przyszlam ze zdjeciem, mialo to byc upiecie z lokow. Widac ze Pani nie chcialo sie ich robic wiec umyla glowe zrobila "naturalne loki na pianke" i wpiela wsowki! Porazka. Odradzam ten salon
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fryzjer i kosmetyczka nieprofesjonalni
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2014-08-09 09:43:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MASAKRA!! ODRADZAM TEN SALON!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-01 11:29:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co z pania aga to się zgodze bylam kiedyś to na dodatek ze grube to zolte a nie blond odradzam !!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2014-06-03 20:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon bardzo fajny i przyjaemny obsluga bardzo dobra no i oczywiście pani ania j profesjonalistka bylam na koloryzacji i strzyżeniu z czesaniem polcam a no i pan radek profesjonalista w myciu i masazu glowy wogole to on powinien tam pracować bo jak widziałam to ma podejście do klijeta a inne uczennice to tylko z nogi na noge albo w pokoju socjalnym siedza pewnie szefostwo jest bardzo zadowolone z pana radka polecam goraco.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-06-01 08:18:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani agnieszka masakra z twazy wredna wzrk okropny po za tym masakra bylam na balejażu to mnie tak szarpala ze glowa mala a pasemka same grube pachy nie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: beata dnia: 2014-05-31 21:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wymagającą klientką,odwiedziłam zakład na Pańskiej.Zajmowała sie mną p.Gosia,dodam,że profesjonalnie. Farbowałam włosy na blond(z ciemnego),strasznie sie bałam ,że wyjde jak kanarek.Okazało sie,że zupełnie niepotrzebnie ...super kolor,super ciecie,koszt 130 zł ale zdecydowanie było warto. Atmosfera w zakładzie bardzo przyjemna,polecam z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona :) dnia: 2014-05-24 14:35:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z moją mamą w tym salonie na Sikorskiego , obsługa nie tryska miłym humorem. Wydawało mi się ,że tak profesjonalny salon i tak profesjonalne fryzjerki potrafią robić pasemka , ale niestety cena nie idzie w parze z jakością . Moja mama po wyjściu wyglądała ja krówka w łaty to było okropne ciapy na głowie i po prostu schody zrobiły się z tym pasemek . Chyba ja bym zrobiła lepiej , nic nie mająca do czynienia z fryzjerstwem. A uczennice siedzą cały czas w pokoju socjalnym i są wywoływane jak trzeba umyć głowę albo posprzątać . MASAKRA .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kobieta dnia: 2014-05-19 13:24:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: strasznie nie miła atmosfera, nie miłe Panie, brak staranności, jak można zostawić klientce pozostałości pociętych włosów w uchu? no pytam sie jak? brak dbałosci o szcegóły, nie słuchaja co sie do nich mówi i wiele wiele mozna by tu wymieniać. Niestety nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie przyjęto reklamacji!
Opinia dodana przez: Katarzyna_Grudziądz dnia: 2014-02-09 14:39:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uczęszczałam do Pani Ani z ul. halera. poszłam podciąć końcówki to obcięła mi grzywkę wyszłam załamana, była to masakra, bo była to wigilia. rozpacz dobrze, że odrosły. ale więcej już tam nie pójdę. nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2014-01-07 17:21:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilkuletnią klientką salonu. Po mino opryskliwego personelu uważałam, że Pani Ania jest świetnym fachowcem. Jednak po ostatniej wizycie nie mogłam spojrzeć w lustro, wiec poszłam z reklamacją. Usłyszałam "już obetnę za darmo" ale pani tak chciała. Ton Pani Ani był pretensjonalny (po co ty tu przyszłaś). Obcięła mnie "za darmo w ramach reklamacji" w taki sposób, że fryzura jest bardzo krótka i krzywa. Stwierdzam: już nigdy więcej nie odwiedzę tego salonu, jak nie fryzjerka to tzw. kosmetyczka która depiluje krzywe brwi. Przykro mi że zostałam tak źle potraktowana. Jakość usług na niskim poziomie ponieważ personel nie dba o klienta, traktują go w sposób " jak nie ty to ktoś inny". zachowanie odbiega daleko od etykiety obsługi klienta. proponuje przeszkolić Panie jak być miłym i dbać o zadowolenie klienta. Fanie że na rynku grudziądzkim istnieją inne salony które z miła chęcią przejmą klienta który zostawia nie małe pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xxxx dnia: 2013-12-23 14:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwaga jedyna fryzjerka na poziomie w tym zakladzie to pani ewelina jestem bardzo wymagajaca a ta kobieta bez stresu zalatwia mie rewelacyjnie i pogada doradzi a ceny jak dlamie za taka usluge smieszne w duzym miescie dwa razy tyle place polecam wiem co pisze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: h.h dnia: 2013-10-28 17:56:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, jak już ktoś wcześniej napisał, personel w tym zakładzie nie zna pojęcia cieniowanie. Po wyjściu z tego salonu udałam się do innego, bo wstyd było wracać do domu w takich włosach :/
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-07-31 20:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, fachowo, miło, wychodzę zawsze zrelaksowana i zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-21 16:49:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia. Po wyjściu z tego salonu (na przeciwko MC) udałem się do innego fryzjera w celu poprawienia fryzury. Pani która obcinała w połowie się spyta „to jak miało być bo zapomniałam” Nie znają pojęcia cieniowanie. Byłem tam pierwszy i ostatni raz. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: mężczyzna dnia: 2013-07-10 09:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja chodze do pani eweliny i jestem bardzo zadowolona niemam doniej zadnych zastrzezen polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-07-01 17:19:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio byłam u p.Eweliny z polecenia koleżanki był to pierwszy i ostatni raz , balejaż jaki mi wykonała mam same ciapki na włosach nigdy więcej nie skorzystam z usług tego salonu a do tego drogo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: niezadowolona dnia: 2013-06-09 23:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon na bydgoskiej, strzyżenie męskie polecam p.Iza p.Basia, fajna atmosfera, miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-05 08:57:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjerki nie potrafia zrobic dobrej fryzury, a ich asystetki, ktore powinny uczyc sie fryzjerstwa sprzataja !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-03-24 21:06:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: we wrzesniu zaraz po prwacy mialam po drodze salon na ul. bydgoskiej. chcialam TYLKO zeby Pani kosmetyczka pomalowała mi paznokcie. spieszylam sie troche ale i takl nikogo nie bylo wiec przyjeła mnie. powtarzałam ze chce tylko zegy mi pomalowała ładnie pazurki. ale Pani stwierdziła ze skorki muszi mi obciac. nie odezwałam sie . pomalowane byly jak byly. na codzien ładniej sobie robie ale obcinajac mi skorki dostałam "KURZAJKE" WALCZE Z NIA CALY CZAS. z tego wynika ze sprzet nie jest dezynfekowany ani nic. nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-03-12 23:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam chodze do salonu na ulice bydgoska do p.ESTERY i jestem bardzo,bardzo zadowolona.potrafi pieknie upiac wlosy,robi to super.rowniez obcinala mi kilka razy,potrafi doradzic,jestem pelna podziwu,ma zdolnosci!jedyne co bylo niemile,to mycie glowy przez uczennice,byla to katorga!!!naprawde polecam p.estere.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2013-02-06 17:01:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. byłam kilka dni temu u kosmetyczki w tym salonie i jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana. Otóż chciałam makijaż wieczorowy, oczywiście kosmetyczka była miła lecz wykonała mi za mocno, nieprecyzyjnie i nie kompetentnie makijaż. Zapłaciłam 80 zł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-08 21:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pani ANI:), na ul .Sikorskiego super fryzjerka naprawdę polecam wszystkim , jest bardzo miła i z uśmiechem i chęcią wszystko robi , naprawdę fryzjerka z powołania nie jak inne przyjdą zrobią co mają i pójdą do domu . Uczniowie też mają swoją klasę gratuluje takich uczniów . Szefowa musi być chyba dumna gratuluję ,i ten salon pięknie też wygląda zadbany .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2012-11-24 01:42:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem rozczarowana tym salonem! A konkretnie pracą kosmetyczki! Zapłaciłam ponad 100zł za zrobienie żelowych tipsów. Owa kosmetyczka robiła mi je przez 45min a tipsy trzymały mi zaledwie... tydzień! Nie polecam, stanowczo nie polecam tipsów w tym zakładzie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-28 20:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ...Ja czesałam fryzurę ślubna w salonie urody na hallera u Pani Magdy ,dostałam namiary na ten salon z polecenia i byłam bardzo zadowolona .Fryzura estetyczna ,wyczesana jak poprosiłam o wpięcie welonu to nie było żadnego problemu .Miła sympatyczna Fryzjerka .Atmosfera salonu tez była rewelacyjna wesoło,odebrałam to jak by ten salon był jedna wielką Rodzina ;-)) fajna sprawa bo jak sie widzi takie coś to sie chce tam wrócić ... I do dzis chodze na farbe i strzyżenia do Pani Madzi ;-) SALON REWELACJA POLECAM TEN SALON I JAK KAŻDA Z PAN TAM PRACUJĄCĄ .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-08-28 10:42:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam! Po pierwsze, kwestia umawiania się na wizytę pozostawia wiele do życzenia. Praktykantki telefonicznie zapisały mnie na konkretną godzinę, do konkretnej fryzjerki - niestety na miejscu okazało się, że Pani nie ma dla mnie czasu. Ułożenie długich włosów i ich upięcie Pani potraktowała jako wyprostowanie i zarezerwowała dla mnie 5 minut. Sytuacja taka powtórzyła się dwa razy - nie nauczona doświadczeniem niestety postanowiłam da salonowi jeszcze jedną szansę.. Po drugie, wciśnięta w kolejkę do drugiej fryzjerki, zostałam wreszcie uczesana: wpięto mi 20 wsuwek... Cała fryzura wyglądała tak, jakby miała już co najmniej 2 dni a Pani zadowolona z siebie spytała czy podoba mi się to, co wykonała... Po trzecie - za usługę zapłaciłam 50 zł. Biorąc pod uwagę fakt, że poświęcono mi 5 minut, nie umyto, nie uczesano, nie wyprostowana włosów, a wpięto tylko spinki.... Wydaje mi się, że to trochę wygórowana cena... NIE POLECAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-08-25 10:52:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu. Nie pochodze z Grudzadza - namiary znalazlam w internecie. W salonie pierwszy raz bylam na probnym uczesaniu slubnym. Pierwsze wrazenie odnioslam dosc pozytywne - bylo czysto i schludnie (tylko tyle z pozytywow - ale jesli kilka uczennic sprzata przez caly dzien to nie dziwne, ze jest czysto). Niestety nie pamietam imienia Pani, ktora mnie czesala ale nie wykazala sie wyjatkowym brakiem umiejetnosci sluchania. Uczesala mnie w cos totalnie innego niz sugerowalam. Fryzura jak z bazaru...do tego wszystkiego nie zdazylam nawet dojechac do domu w Poznaniu i juz sie wszystko rozpadlo. Napisalam reklamacje i wyslalam ja do wlascicielki. Pani do mnie oddzwonila i ummowila mnie na nastepna probna fryzurke w dogodnym mi terminie. Nastepna fryzura wykonana byla w ramach kosztu salonu, na tydzien przed weselam. uczesanie wykonywala inna Pani, ze wzg na to iz poprzednia fryzjerka przeszla na zwolnienie L4. Nastepne uczesanie - potworne. Mial byc zwykly kok - a wyszlo calkiem cos innego...Zrezygnowalami i poszukalam innego fryzjera, ktory nie mial problemow z wykonaniem klasycznego koka :) po slubie stwierdzilam, ze moze te Panie nie umieja czesac, a dobrze obcinaja wlosy (kazdemu trzeba dawac nowa szanse)...jednak tym razem rowiez sie pomylilam. Prosilam o umowienie do osoby, ktora dobrze obcina wlosy. Zostala przydzielona mi jakoas Pani, jednakze, gdy pojawilam sie w salonie okazalo sie, ze owa Pani ma umowione 3 osoby na te sama godzine i mna zajmie sie jakis Pan...coz, Pan wykazal sie totalnym brakiem umiejetnosci fryzjerskich. Przez 30 min wmawial mi symetryczne obciecie wlosow. Prosilam o podciecie koncowek...czego ten Pan widocznie nie potrafil. Wlosy zostaly sciete nie rowno (dluzsze z jednej strony). Krzywo i za mocno wycieniowane i oczywiscie wyprostowane na prostownice zeby zakryc powstale defekty... Do tego obsluga fatalna - gburowata i bez kultury. Trzy wizyty - wszystkie fatalne. Nigdy wiecej wizyty u Panstwa J.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: przyjeta
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-08-22 12:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Akademie urody . Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi .Pani Ewelina miła i sympatyczna osoba a przede wszystkim posiada fach w rękach jestem zadowolona ze strzyżenia i koloryzacji . Od lat chodzę do tego salonu i gorąco polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mała dnia: 2012-07-18 20:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon ładny,porządny ,czysty .Miła obsługa i przedewszystkim Pani Renia złota rączka ,zawsze zetnie mnie tak jak ja chcę ,nie ma swoich wizji:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gabriela dnia: 2012-04-02 09:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chodze do Pani Eweliny i jestem z fryzury bardzo zadowolona. ceny sa przystepne w porownaniu z innymi salonami. Za baleyage na poldlugie wlosy zaplacilam 100zl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-03-18 16:55:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to jest po prostu coś okropnego co do wykorzystywania uczni. ten salon wykorzystuje bez granic cięgle tylko sprzątanie zawsze kiedy tylko tam jestem albo przechodzę obok salonu to ciągle latają ze szmatą i coś sprzątają ok rozumie ale ile lat można sprzątać kiedy oni mają się czegoś nauczyć? od patrzenia jeszcze nie słyszałam o czymś takim żeby uczyć się zawodu patrząc, a najlepsze jest to że uczniowie w tym salonie czyszczą fugi jak ja to zobaczyłam to zawału o mało co nie dostałam ta szefowa i fryzjerzy są okropni jeszcze potrafią ustać nad nimi i pokazywać gdzie mają jeszcze poprawić jak można tak poniżać młodzież. przecież to jest salon fryzjerski. musi być trochę brudno gdzieś jakiś włos, trochę kurzu. współczuje tylko tym uczniom powodzenia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-12-03 15:43:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla Ali, z 100% poświeconego mi czasu ona zajmowała sie mną przez około 30%, resztę czasu poświęciły mi praktykantki. w międzyczasie byłka zapialić, obsłużyła jednego Pana(strzyżenie). Zapłaciłam 200 zł za pofarbowanie włosów na ciemnoczerwono, wszystko byłoby ok gdyby kolor odrostów nie róznił się od reszty. Odrosty kolor róż - w normalnym dziennym świetle bo w salonie to nawet siwe wyglądają o "pół tonu" jaśniej, tak świtała mają poustawiane. Byłam z reklamacją - nie przyjęto, na pocieszenie powiedziano mi, że mam sie cieszyć bo miałam zapłacić 220 zł, muszę napisać, by ostrzec inne Panie. Achtung Nie dziękuję, nie polecam - Ali(marchewkowe włosy, bardzo ładna), przynajmniej przy farbopwaniu włosów. W krótkich włosach, kolor burgund chyba - ona jest profesjonalistką. Do Ali w życiu nie pójdę.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Czerowno rózowa dnia: 2011-04-11 22:54:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem od czego zacząć, iż jest tego aż tak wiele. Może więc zacznę od tego co czuje klient wchodząc do tego "salonu", ale nie sądzę by można to miejsce tak nazwać. Po pierwsze ANTYPATIA na najwyższym poziomie. Totalny brak poszanowania dla klientów. Głupie podśmiechy ze strony zarówno fryzjerów jak i uczniów. Zastanawiam się czy osoby tam pracujące są tam na siłę, bo sposób w jaki zastałam potraktowania nie jest nawet godny opisu. Ale cóż poświęcę się i zniżę się do poziomu tego "salonu". Jakość usług jest poniżej jakichkolwiek znanych mi kryteriów ocen. Zróbmy małe prześwietlenie osobom tam pracującym : (jeżeli pomylę jakieś imię z góry za to przepraszam) - Pani Gabrysia : Osoba, która swoją osobą może zająć śmiało podium na wizytówkę salonu. Nigdy u niej nie byłam, więc złego słowa nie powiem. -Pani Ewelina : Fryzjerka z powołania jak sądzę. Na pierwszy rzut oka, kobieta niezwykle sympatyczna i przyjazna dla klienta i tak też własnie jest. Fach w ręku ma i śmiało mogę ją polecić jako osobę godną fryzjerskiego zaufania. -Pani Hania/Ania (nie wiem czy dobrze usłyszałam) Małe grube "COŚ" kulające się po salonie (nie zbyt czystym z resztą). Chyba trzyma pieczę nad uczniami jak sądzę bo raczej nikt tak nie tępi uczennic jak ona. Być może to kwestia kompleksów. Jeżeli tak ma wyglądać mistrz bo raczej go posiada to dziękuję za jej usługi bez siadania na jej fotel. Skoro jesteśmy przy osobach obdarzonych przez naturę gorszą urodą to z pewnością następna osobą w kolejce powinna być: -Pani Iza : Tu brakuje mi słów. albo właściciel/ka salonu jest ślepy/a, albo po prostu miała być ona zapchaj dziurą. Absolutnie odradzam usługi (jeżeli mogę tak to nazwać) tejże Pani. Pewnego razu umówiłam się na ścięcie końcówek do Pana Leszka, lecz trafiłam na drugą zmianę i polecono mi właśnie P. Izę. Nie życzę nikomu takiej sytuacji jaka mnie spotkała. Usiadłam na fotel. Minęło prawie 5min zanim fryzjerka ta dokulała się do mnie. Pierwszy powiew wiatru jaki za sobą niosła przyniósł fetor alkoholu wymieszany z odorem czosnku. Nie wiem czy była pod jego wpływem, więc nie oskarżam. Niemniej jednak zapach był na tyle wyraźny, że od razu go rozpoznałam. ścięcie fatalne. Miało być z 1,5cm, a było ok 4 i w dodatku miałam widoczne schody po "cieniowaniu". Zażądano ode mnie 15zł co jest myślę nie w moim przekonaniu nieco wygórowaną ceną jak na podcięcie końcówek. Odradzam absolutnie tę Panią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2010-11-05 00:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła obsługa,ciekawe towarzystwo,fachowa obsługa,przyzwoite ceny. Po prostu taki jest opis salonu na Sikorskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Mokry dnia: 2010-02-15 20:39:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją