Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Urody Venus Dorota

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, 46-100 Namysłów Krakowska 13
Telefon: Kom. 607649165
Adres e-mail: venus-13(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
NIP:
7521162223
Opis działalności: gabinet kosmetyczny ,wizaż,makijaż profesjonalny ,stylizacja paznokci Słowa kluczowe: kosmetyka,fryzjerstwo ,solarium

Ocena: 94% pozytywna 37x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 36x 1x 1x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 34x 3x 2x
Ceny usług: 96% niskie 26x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 5253
Data utworzenia profilu: 2010-02-07 12:27:24
Data ostatniej aktualizacji: 2010-02-07 12:27:24 

Opinie o Centrum Urody Venus Dorota

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam zabiegi.Wysoka jakość za dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ma-ka dnia: 2018-12-20 09:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trądzik wyleczony w 3 miesiące ,walczymy z bliznami i już widać efekty .Do tej pry tona mejkapu a dziś dużo lezejszy makijaż a w dodatku wiem co i jak nakladac .Dziękuję Pani Doroto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniela dnia: 2016-10-10 10:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w mieście jeśli chodzi o zabiegi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-03-06 09:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką salonu od 14 lat i z przyjemnością zawsze wracam tam ,choć mieszkam teraz za granicą i korzystam z usług rzadziej. Sympatyczna i dobra obsługa.Byłam w innym gabinecie poleconym przez kolezankę właścicielki ale oprócz ładnego wnętrza niczym się nie wyróżnił.Pani Doroto jeśli czyta Pani te opinie to proszę się nie przejmować tymi dodanymi przez konkurencję, bo i tak ma Pani najlepszą opinie i najlepiej się mówi w Namysłowie o zabiegach ,które Pani robi.Pozdrawiam Lidka C. Ps.Trafiłam tu ,bo szukałam opinii o innym fachowcu,a znalazłam te tutaj ,więc skorzystałam z okazji by ten komentarz zamieścić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: lidka dnia: 2014-12-16 12:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze dobrany zabieg .Szukałam dobrej kosmetyczki i dobrze trafiłam po opinii innych .Weszłam tu bo szukałam innego fachowca i przy okazji daję opinie dla innych ,bo dzięki p.Dorocie nie mam problemów ze skórą .Umie dobrze dobrać pod osobę zabiegi .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: o.k.
Opinia dodana przez: Ewelina B. dnia: 2014-11-09 08:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Wcześniej weszłam i przeczytałam parę opinii ,te dobre i złe ,ale poszłam na zabieg bo mi doradzano na żywo ten salon . A oto moje wrażenia : 1.Kosmetyczka ma świetną aure ,którą dzieli się z pacjentką -wyszłam bardzo doładowana energetycznie . 2.Zabieg bardzo dobrze dostosowany do mojej skóry . 3.Cena na każdą kieszeń. 4.Czas tam mija szybko w bardzo przyjaznej atmosferze ,czułam sie tam jak gość mile oczekiwany za duża kasę ,a straciłam tam zaledwie 69zł (skorzystałam z zabiegu w promocji )i nie była to jakaś fuszerka ale porzadny zabieg ,czym bylam bardzo mile zaskoczona ,bo za polowe tego w innym salonie zapłaciła bym napewno grubo powyżej 100 zł. Więc cóż innego mogę tu napisać jak tylko to ze POLECAM TEN SALON jako zadowolona klientka A jeśli chodzi o przekłucie pępka ,podpytałam kosmetyczkę o to ,gdyż czytałam opinie poniżej ,to mi odradzała ,chyba gdyby zależało jej na kasie to zrobila by to ,w koncu przebicie kosztuje koło 100 zł .Może to konkurencja pisze albo jakas rozhisteryzowana klientka ,albo pewnie sie bardzo uparla ,niewiem glupio mi bylo o to pytać ,ale kosmetyczka jest zbyt poważną osobą i objaśnia dokładnie co i dlaczego robi ,a nie żadne czary mary Jeszcze raz POLECAM POLECAM POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Morozowska zadowolona klientka dnia: 2014-04-23 16:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegów i polecam ,salon ma dobre opinie w mieście i potwierdzam to .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok.
Opinia dodana przez: marta80 dnia: 2014-01-23 12:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KAŻDEMU POLECĘ TEN SALON.100% SATYSFAKCJI . A W NIEJEDNYM BYLAM A TU WRÓCĘ NA PRZYSZŁY ROK NAPEWNO .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE MIAŁAM POTRZEBY
Opinia dodana przez: DZIDKA dnia: 2013-09-17 15:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak ,tak ,tak.Bardzo miła obsługa ,dobre podejście do klienta ,duża wiedza kosmetyczki.Wyjaśni wszystko co robi i dlaczego ,powie co robić dalej .I na jakość zabiegów nie można narzekać Jak ktoś chce mieć ładną buzię i skórę,to warto tu.Nie spodziewałam się tego w tak skromnym gabineciku .ednym mankamentem jest to ze za mało luksusu .Polecam jednak ten salon.Basia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -----------
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-07-09 15:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdemu polecę ten salon i zabiegi ,ja mam dobrą opinie chodzę od grudnia na zabiegi .Wcześniej chodzilam do innej kosmetyczki ale zamknela salon .Bylam z tamtej zadowolona ale teraz bardziej .I jeszcze kosmetyczka nie jest pazerna zawsze doda cos poza cennikiem .Albo da rabat dla stałych . A buzia wyglada bardzo ładnie.I zawsze dobierze odpowiedni zabieg do pory roku . .Wkurza mnie ze inne kosmetyczki obsmarowują ją, ona nigdy źle nie mówi o konkurencji .Ale źle mówią ci ktorym przeszkadza ,ze inni ją cenią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok.
Opinia dodana przez: majka dnia: 2013-05-17 08:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudownie wyglądałam w dniu ślubu dzięki kosmetyczce , makijaż przetrwał całą noc .Makijaż probny był w porządku ale w ślubnym wyglądałam pięknie . Doradzano mi 2 salony wybrałam ten i nie żałuje . Mialam tam tezż robione zabiegi i jestem bardzo zadowolona ,kosmetyczka nauczyła mnie jak pielęgnowac twarz .Uważam ,że to świetny fachowiec , kosmetyczka sympatyczna ,wszystko tłumaczy co robi i poucza co w domu trzeba robic , nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Z reklamacją nie ma problemu,jak miałam uwagi do makijażu kosmetyczka wysłuchała mnie cierpliwie choć byłam marudna i poprawiła tak,żebym czula siie dobrze
Opinia dodana przez: tania dnia: 2013-05-12 08:56:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Serdecznie wszystkim odradzam usługi tego salonu. Byłam tam na początku kwietnia 2013r, aby przebić sobie pępek. Pani kosmetyczka (wielce wykształcona) poinformowała mnie, że takie przekłucie robi, ale pistoletem. Ja jako osoba niedoświadczona i niedoinformowana (mój błąd), sądziłam, że będzie to specjalny pistolet do pępka, oraz kolczyk również do pępka, nie sądziłam, że osoba z wykształcenia zajmująca się ludzkim ciałem, doświadczona niby, może wpaść na tak idiotyczny pomysł jak przekłucie pępka PISTOLETEM DO UCHA. Po zabiegu powiedziano mi, abym wróciła za 6 dni i za drobną opłatą (zaledwie 5zł) kolczyk "leczniczy" zostanie zastąpiony kolczykiem właściwym. Poinformowano mnie również, że mogę robić wszystko co dotychczas, tj.: opalać się na solarium, kąpać się, wykonywać ćwiczenia fizyczne, i że to wszystko nie będzie miało żadnego wpływu na gojenie się rany. Mało tego... Kolczyk został wykonany na stojąco, gdzie profesjonalnie robi się to na leżąco (co by było gdyby klientka zemdlała? - podejrzewam, że pani kosmetyczka nie wpadła na ten pomysł). Dodatkowo przed przekłuciem robi się ślad, gdzie będzie wchodziła igłą, aby było to zrobione ładnie i prosto, czego również zabrakło przy przekłuwaniu pępka w profesjonalnym salonie venus. Moje podejrzenia wzbudził fakt, że odczuwałam dość intensywny ból, który był spowodowany tym, że kolczyk który został mi włożony był bardzo ciasny i po spuchnięciu rany, nie było możliwości aby nim ruszać. Mimo to Pani Kosmetyczka twierdziła że jest OK i że nie jest on za ciasny (co za bzdura?!). Kiedy wyciągnęłam kolczyk, bo nie mogłam wytrzymać, okazało się, że igła jest prosta (a nie w kształcie banana, jak kolczyk do pępka) i pomijając to, że dwa razy krótsza, to jeszcze dwa razy cieńsza. Więc zastanawiam się, jak miałaby mi ta Pani włożyć gruby kolczyk w dwa razy mniejszą ranę? Jest to kosmetyczka, czy barbarzyńca? Co za absurd! Myślałam, że zawału dostanę, jak zobaczyłam, co ja tam miałam. Teraz muszę czekać na zagojenie się rany, aby zrobić sobie kolczyk w PROFESJONALNYM studiu, a Pani Kosmetyczce serdecznie dziękuję za obleśną ranę która aktualnie zdobi mój pępek. Teraz to już nigdy nie będzie ten sam pępęk i nawet jak zrobie sobie kolczyk, to prawdopodobnie już nie będzie się goilo tak samo. Więc ja się pytam: Po co mi to Pani robiła jak nie posiada Pani w tym temacie ŻADNEGO doświadczenia? Było powiedzieć, że nie robi Pani takich zabiegów. A wszystko dla czego? Dla 45zł, żeby mogła Pani zarobić. Aktualnie jest tak wiele salonów, że powinno się o klienta dbać a nie zajmować się wciskaniem mu fałszywych informacji "aby sprzedać uslugę". Moim zdaniem żenada. Mam nadzieję, że ktoś przeczyta tę opinię i zastanowi się zanim zrobi sobie u Pani cokolwiek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Ja tego tak nie zostawię
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-04-12 22:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że tam poszłam za namową znajomej,ale też poczytałam opinie tutaj. Byłam w saloniku koło lidla i źle dobrali mi zabieg ,miałam podrażnioną twarz ,kolezanka poradziła bym poszła do Venus i już zaraz po zabiegu była ulga.Niepotrzebnie tylko broniła kosmetyczki która spaprała robote bo ja swoje wiem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-03-22 06:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spoko babka .Przekonała mnie do zabiegów i dzięki jej za to ,Mój kumpel jeździł do Wrocka bo tu się wstydził i dalej wygląda jak zryty a u mnie wszystko okey.I może facet tam chodzić bo to normalka ,tak sie tam można czuć ,drugi kupmel plecy depilował i ma spokój teraz 2 miesiące i bez stresu chodzi na basen . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-02-26 21:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie zgadzam się z opinią poniżej.Napewno pisana przez zazdrosną konkurencje.Trafiłam tam po znalezieniu opinii na internecie i czytałam tą jedną złą .Zabiegi świetne, bardzo, dobry kontakt ,przyjmuje kazdego a to ,że niby poniza klientki to jakas pomyłka.Pseudo Agnieszka pomyliłaś chyba ze swoim adresem bo tak może pisać tylko ktoś komu ten gabinet zagraża.Na szczęście nie posłuchałam i poszłam tam i jestem juz po 3 wizytach zzdowolona A pani Dorota wrecz przeciwnie nawet najtanszego klienta traktuje z szacunkiem i jest bardzo sympatyczna i miła dla wszystkich,sama to widziałam .Ale kto tam był to wie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Renata
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2013-02-03 12:10:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie, czy wy oczu nie macie?, kompletna niekompetencja,a do tego poniżanie klienta... Najgorszy punkt w Namysłowie!Chcesz być oszpecona skorzystaj z usług "VENUS DOROTA"
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-11-30 11:17:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w miescie,ja polecam bardzo zabiegi i makijaze ktore robi najlepiej i cena przystępna .w sobotę miałam robiony makijaż i trzymał sie do rana a na zdjęciach wyglądam rewelacyjnie.Nic dziwnego że makijaże są świetne skoro robi je nauczycielka ze szkoły wizażu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma problemu
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2012-06-25 13:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam dobre opinie pani Dorota przyjela mnie mimo ze konczyła juz prace a mi bardzo zalezalo a na w dodatku po zabiegu czulam sie swietnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lidka dnia: 2012-02-17 08:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opiniami poniżej i z moją córką co przede mną pisała ,polecam każdemu ten gabinet.Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma problemu z tym.
Opinia dodana przez: Monika Łaźniowska dnia: 2012-02-11 10:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-02-05 23:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług, świetnie prowadzi trądziki , moja córka korzysta z zabiegów, a ja z innych dla starszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-12-04 12:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry gabinet polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-02 17:53:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Minus 13 cm w pasie w półtora miesiąca -zabieg PŁASKI BRZUCH :)fajnie ze jest ten portal ,z opinii skorzystałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie trzeba
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-08-31 09:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie i to prawda ze jest tu dobra kosmetyczka Mialam zabieg twarz i cialo ,paznokcie makijaz i w dodatku bardzo mila pani Ceny tez sa ok.Drugi raz jak przyjade do Namyslowa to napewno wroce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2011-03-27 19:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kosmetyczka .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-03-01 08:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlepsza kosmetyczka w miescie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2011-02-14 19:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając opinie tutaj nie zawiodłam się,pani która mi robiła pazurki i makijaż spisała się pierwszorzędnie ,dzięki temu świetnie bawiłam się na weselu :)a przyjechałam z drugiego końca Polski ,polecam ten gabinet z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2011-01-24 12:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w trzech innych gabinetach ,ale ten pod względem umiejętnosci kosmetyczki przewyższa inne ,ceny może nie są najnizsze ,ale za to jestem zawsze zadowolona ,bo duzo rzeczy tu się dzieje a wiedza kosmetyczka przewyższa inne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dara dnia: 2010-10-03 19:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bylam ,sprawdziłam ,wróce napewno :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2010-08-15 19:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzedniczkami.Bardzo dobre zabiegi specjalnie do niej przyjeżdżam z daleka.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ja tez nie miałam potrzeby reklamować
Opinia dodana przez: Małgorzata L. dnia: 2010-03-23 13:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skromny gabinet ,ale usługi na bardzo wysokim poziomie ,jej nowoczesne zabiegi plus umiejętności świadczą o duzej fachowości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak do tej pory nie musiałam reklamować.
Opinia dodana przez: Jola K. dnia: 2010-03-18 13:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z zabiegu duolift REWELKA!!! polecam gorąco a zreszta co ja bede chwalić najlepiej sprobujcie sami sie przekonacie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola P. dnia: 2010-03-16 20:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka jest napewno fachowcem,z duzym doświadczeniem,ciągle się szkoli i rozwija,nie zostaje w tyle za innymi i ma nowoczesny sprzęt, zabiegi i makijaże polecam,moj makijaż weselny trzymał sie prawie całe wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby reklamować usług
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2010-03-07 18:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka to prawdziwy fachowiec,nie jednemu pomogła i uratowała cerę,moja kuzynka jeździ do niej z daleka raz na miesiąc.Ceny w normie.Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anka dnia: 2010-03-07 06:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super!!!! schudlam dzieki pani Dorocie 6kg no i jak obiecala bezbolesnie ,widzialam tez zdjęcia na kompie w tym salonie ,to co tam sie wyprawia to istny majstersztyk,zdecydowanie polecam tego fachowca ,ciągle sie cos tam zmienia,ciagle nowe aparaty wszystko co na czasie,najlepiej wyposazony gabinet w miescie,EXTRA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: A PO CO :)))NIE TRZEBA REKLAMOWAC
Opinia dodana przez: promyk dnia: 2010-03-04 13:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od początku istnienia salonu jestem jego klientką. To chyba najlepsza opinia o tym salonie.Pani Dorotą to bardzo miła osoba.Najlepszy salon w Namysłowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-26 19:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super lampy w solarium ,obsługa bardzo miła ,ciepła rodzinna atmosfera z kawusią personel - duze umiejętności ,stara sie zadowolić klienta i w solarium i kosmetyczka i fryzjer
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jak cos nie wyjdzie to poprawią nie biorąc kasy
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2010-02-24 16:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabieg wykonany bardzo profesjonalnie, miła atmosfera, ceny bardzo konkurencyjne.Polecam ja na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tego gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-23 21:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepiejsza kosmetyczka w mieście ,bylam u innych ale zawsze wracam do pani Doroty,zawsze wie co robic i zabiegi dobiera takie jak potrzeba ,a i jeszcze w jej makijazu zawsze czuje sie piękna :)zdradzalam pare razy ten gabinet bo reklama robi ,swoje duzo teraz sie ogłasza ale to pic na wode,nie bede juz wiecej eksperymentowac,to kosmetyczka ktora ma cala mase swiadectw mowiacych o jej wiedzy z kosmetyki, ze szkolen,moja babcia tam chodzi mama i ja,GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby
Opinia dodana przez: diana dnia: 2010-02-23 20:06:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją