Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JOLS

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Mazowieckie, 05-806 Komorów M.Reja 65a 65a
Telefon: Kom. 606622855
Adres e-mail: jols(małpa)jols.com.pl
Strona internetowa: www.jols.com.pl
Opis działalności: Pracownia stolarska, Cięcie i oklejanie płyt meblowych Słowa kluczowe: meble na zamówienie, meble kuchenne, szafy wnękowe, cięcie płyt, oklejanie płyt, blaty kuchenne

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 66% niskie 2x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2899
Data utworzenia profilu: 31.01.2010 18:07:30
Data ostatniej aktualizacji: 31.01.2010 18:07:30 

Opinie o JOLS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie zrealizowano w terminie szybszym niż zakładany , i to bez dodatkowych kłopotów, sprawnie SŁOWNIE na czas, az trudno w dzisiejszych czasach dać wiarę że są tacy ludzie którym warto zaufać. Od wczoraj mam meble w domu:) tzn kuchnia 2 łazienki 3 szafy wszystko zgodnie z projektem a jeżeli cos nie grało kwestia wyjaśnienia i wszystko super bardzo rzetelna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Mrugas dnia: 30.08.2012 09:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia o dużej powierzchni oraz dwie szafy wnękowe. Całość wykonana dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonanej pracy. Wszystko na czas zostało zrobione a i Pan b miły odporny na kaprysy żony która zmieniła projekt w trakcie realizacji. Moja uwagę zwróciło wiele ciekawych pomysłów jakimi dysponuje właściciel na temat rozwiązania trudnych problemów związanych z nietypowością pomieszczeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 23.02.2012 11:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana solidnie i terminowo. Żadnych zastrzeżeń. Bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Marek Miszkurka dnia: 08.09.2011 15:47:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak w ocenach, bez rewelacji. Starają się ale oboje chyba nie są architektami zatem z wyobraźnią i poradą jest gorzej.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 18.10.2010 16:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, terminowo, solidnie i czysto!!! A przy tym to bardzo sympatyczni ludzie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Julita dnia: 09.07.2010 14:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo i solidnie - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek Płoski dnia: 31.01.2010 18:09:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją