Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Galeria Usmiechu Lek. stom. Tomasz Rozwadowski

Zawód: Stomatolog 
Adres: Małopolskie, Krakow
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.galeriausmiechu.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: dentysta, stomatolog, krakow, protetyka, implany

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3093
Data utworzenia profilu: 2010-01-29 09:09:43
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-29 09:09:43 

Opinie o Galeria Usmiechu Lek. stom. Tomasz Rozwadowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie pamiętam ile lat temu trafiłam do tej kliniki, bardzo długo z nimi jestem i bardzo mi się tam podoba. Co prawda u dra Rozwadowskiego byłam chyba raz, na samym początku na kontroli i wydał mi się bardzo konkretny i miły, więc za dużo nie mogę na jego temat powiedzieć. Ale za to mogę powiedzieć, że ma super kadrę specjalistów, a trochę w różnych dziedzinach posprawdzałam i usuwanie kamienia i wybielanie i wydłużanie korony i aparat. Wszyscy są naprawdę świetni w tym, co robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-31 14:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry specjalista, widać, że bycie dentystą jest jego powołaniem. świetnie sobie radzi z pacjentami, jest bardzo miły, uśmiechnięty i pozytywny. A to sprawia, że przyjemnie się wraca do jego gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-01 11:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny gabinet, bardzo dobrzy specjaliści. Mają szeroką ofertę jeśli chodzi o leczenie zębów, a dzięki temu mogę liczyć na fachową poradę w każdym stomatologicznym problemie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 10:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Rozwadowski to ucieleśnienie optymizmu! Bardzo profesjonalny stomatolog i nowoczesny gabinet, właściwie każdym przypadkiem się zajmą, nawet najbardziej skomlikowanym. Ja robiłam resekcję korzenia, nawet nie wiedziałam, żę cos takiego jest i byłam przekonana, że będę musiała usunąć zęba :/ na szczęście trafiłam w miejsce, gdzie stosuje się metody nowoczesne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mireczka00 dnia: 2013-03-05 14:31:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kasa tylko kasa sie liczy tak naprawde.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-03 11:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój 4 letni synek miał duże „problemy” z chodzeniem do dentysty. Stres i horror dla mnie dla niego i dla dentysty. Namiary na gabinet dostałam od koleżanki która miała podobne problemy. Generalnie jestem bardzo zadowolona i z obsługi z efektów leczenia. Jest miło i sympatycznie. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2011-07-11 03:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-10 13:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ode mnie moze byc tylko pozytywna ocena, doktor Rozwadowski to zdecydowanie najlepszy stomatolog w malopolsce, po dlugich poszukiwaniach dopiero u niego moglem w pelni wyleczyc swoje zeby, dziekuje panie doktorze
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-05 08:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie doktorze! Dziekuje bardzo za opiekie. Dzieki Panu usmiech znow zagoscil na mojej twarzy. Dotychczas balem sie lekarzy (W szczegolnosci dentystow:) ) ale teraz wiem juz ze ten strach nie ma sensu :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jagoda Kowalczyk dnia: 2010-01-29 09:11:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją