Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Axis Anna Syczewska

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, 17-100 Bielsk Podlaski Mickiewicza 65/2
Telefon: 85 730 21 51
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Gabinet kosmetyczny Słowa kluczowe: paznokcie żelowe,pedicure,makijaż,piling kawitacyjny, AHA,depilacja,masaż

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2625
Data utworzenia profilu: 27.01.2010 23:32:53
Data ostatniej aktualizacji: 27.01.2010 23:32:53 

Opinie o Axis Anna Syczewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nienaganna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 25.03.2013 11:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet gorąco polecam wszystkim, którzy chcą w miłej i odprężającej atmosferze zadbać o swoją urodę. Fachowa obsługa, atrakcyjne ceny, nowoczesne zabiegi - jednym słowem REWELACJA :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D dnia: 14.03.2013 01:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z ogromną przyjemnością z usług, które wykonywane są profesjonalnie z zachowaniem wszelkich zasad i norm w atmosferze dużej kultury osobistej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma potrzeby. Usługi bez zastrzeżeń - bardzo dobre.
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2013 19:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kosmetyczka w mieście, nie wyobrażam oddać się w ręce innej osoby
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2013 18:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa bardzo miła! Wykonanie dopracowane w każdym szczególe i do każdego indywidualnie. Polecam!
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2013 18:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa Kompetentna! Efekty ogromnie zadowalające! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.05.2012 15:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: higieniczne warunki,obsługa dokładna i miła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: giza dnia: 27.01.2010 23:38:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją