Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monika Gabinet Kosmetyczny Monika

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-030 Luboń Sobieskiego 55a
Telefon: Kom. 504 265 187
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: PROFESJONALNA KOSMETYKA TWARZY,DLONI I STOP.ATRAKCYJNE CENY Słowa kluczowe: KOSMETYCZKA LUBOŃ

Ocena: 100% pozytywna 18x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 7x
Ceny usług: 100% niskie 2x 16x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 4861
Data utworzenia profilu: 2010-01-25 18:54:11
Data ostatniej aktualizacji: 2010-01-25 18:54:11 

Opinie o Monika Gabinet Kosmetyczny Monika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam to miejsce....manikir hybrydowy zawsze pieknie sie trzyma , henna cudownie zrobiona na moich trudnych brwiach...no i wydluzenie rzes...przepiekne...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-01-27 17:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ulubiona kosmetyczka jesli chodzi o pielegnacje mojej buzki :) potrafi zadbac o moja wymagajaca cere .w czwartek mialam zabieg kawiorowy - cudo!!! Polecam kazdemu !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: emila dnia: 2015-02-22 21:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z promocji na zabiegi kwasem migdalowym i jestem zadowolona,nie luszczy mi sie mocno skóra a przebarwienia znacznie sie zmniejszyły choć kosmetyczka mówi ze jeszcze 2 zabiegi by sie przydaly ja i tak juz jestem zadowolona z efektu.dodatkowo dobrano mi odpowiednie kosmetyki do domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hanna dnia: 2013-10-11 10:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam manikir hybrydowy mam juz go 3 tydzien! Kosmetyczka bardhok dokladna i mila,nigdy sie nie spieszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paulina dnia: 2013-05-20 12:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Narescie mam hybrydy ktora sie trzyma juz prawie 3 tydzień! Rewelacja. A henne w wykonaniu szefowej zawsze dokladna i trafiona z kolorem . Świetny klimat choć gabinet malutki to pezyjemnie spędza sie tam czas . Poza tym ceny przystepne .panią monikę znam juz parę lat i świetnie sie z nią rozmawia ,jest bardzo dokladna wiec nie rozumiem poprzedniej opinii ale kwestia gustu.u pani weroniki nie byłam wiec nie wiem ale widać ktora z pan jest bardziej oblegana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: renata dnia: 2013-04-24 09:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna opinia dla pani Weronki jest bardzo dokladna i umie rozmawiac z klientem pani Monika jest niedokladna i robi szybko gabinet ok czysto i ma swoj klimat.
Opinia dodana przez: sara dnia: 2012-12-14 21:41:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka gabinetu od początku już jakieś 6 lat i mogę tylko pochwalić fachowość,klimat i czystość tego gabinetu. POPROSTU idę tam ,kładę się a kosmetyczka już wie co trzeba zrobić żebym była piękna i młoda ;-) a to wszystko za atrakcyjna cenę. Polecam osoba które szukają spokoju,czystości i higieny oraz miłego towarzystwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: renia dnia: 2012-10-24 12:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kilka dni temu mialam zrobione tipsy w tym salonie i sa naprawde ladne. teraz zdecydowalam sie na henne i tez jestem zadowolona. kosmetyczka (nie wiem jak miala na imie ale o chyba szefowa) namowila mnie na zmiane koloru brwi i wyszlo bardzo na plus. bede stała klientką napewno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pączek dnia: 2012-09-19 21:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Weronika to bardzo dobra i dokładna kosmetyczka. Wosk robi jak mało kto, nie ma uczulenia- 100% dokładność!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ninuś dnia: 2012-06-27 08:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w tym gabinecie szykowalam sie do ślubu makijaz,tipsy,stopy,maseczki-pelen profesjonalizm... mimo ze minelo juz pare lat nadal tam zagladam kiedy jestem w luboniu,szefowa ma fach w reku-pieknie podkresla mi henna brwi,slicznie zdobi paznokcie, szczerze polecam p.Monike bo u tej drugiej pani nie mialam przyjemnosci byc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia o. dnia: 2012-05-07 21:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam wykonywany makijaż przez p.Weronike i bylam bardzo zadowolona,makijaz dlugo sie trzymal byl dopracowany i delikatny-tak jak sobie zyczylam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aa dnia: 2011-10-05 19:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: narescie znalazlam gabinet w ktorym po wosku ciala nie mam uczulenia.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: renata dnia: 2011-08-02 20:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym tygodniu na hennie brwi i rzęs u Pani Weroniki.Jestem bardzo zadowolona bo mam równiutko (NAREŚCIE!!!) zrobione brwi. Koleżanki polecały mi ten gabinet ,chodzą do szefowej Moniki. Napewno odwiedzę je co miesiąc . Poza tym fajny wystrój w gabinecie,aż miło się tam siedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agniecha dnia: 2011-05-21 19:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Ja chodzę do tego gabinetu na henne rzęs.Mam bardzo jasne rzesy i do tego krótkie,żadna z kosmetyczek do ktorych chodzilam wcześniej nie potrafiły dokładnie ich zafarbować ,co w przypadku jasnych rzęs okropnie widać ,a te kosmetyczki robią ta henne bardzo dokładnie farbując nawet najkrótsze rzesy na dole. Wiem ze jedna usluga z ktorej korzystam to nie wiele ale moze komus moja opinia sie przyda.pozdrawiam Panie kosmetyczki ! R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R. dnia: 2011-05-08 09:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM OCZYSZCANIE TWARZY-BARDZO DOKLADNE ! A ATMOSFERA SUPER!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: LUCYNA dnia: 2011-02-19 17:56:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naleze do klientek ,ktore chodza po roznych gabinetach.Poprostu lubie zmieniac. Gabinet MONIKA nalezy do tych do ktorych czesto wracam.A to dlatego ze cenie sobie czystosc i higiene a w tym salonie jest ona w 100% spelniona. Wystawiam ocene neutralna poniewaz kilka razy zabieg mialam wykonywany przez nowa pracowniace do ktorej jeszcze do konca sie nie przekonalam. Zdecydowanie wole jak zabieg wykonuje doswiadczona juz Pani Monika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina kaczkowska dnia: 2011-02-11 11:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja tez jesem klientka pani moniki od paru dobrych lat,a to dlatego ze pani monika wykonuje swietna henne i manicure taki jak lubie. poza tym ceny sa na kazda mysle kieszen a poza tym bardzo ja polubilam ) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamila dnia: 2011-02-09 21:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo milusi gabinecik i bardzi sympatyczna pani:) korzystam co prawda tylko z henny ale za kazdym razem jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2010-03-22 17:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO MILA I FACHOWA OBSLUGA,DOBRE KOSMETYKI,ATRAKCYJNE CENY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JOLA2 dnia: 2010-01-25 18:55:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją